Aš tik pamačiau, kad kai narys, kita kalba nei numatytasis, ir jis cituoja kas nors, tada cituojant nėra išverstas.
Žiūrėti šį įrašą:
"Windows 7 Temos: Ultra Dark pagal tono3022
Prašome patarti. Ačiū.
Aš tik pamačiau, kad kai narys, kita kalba nei numatytasis, ir jis cituoja kas nors, tada cituojant nėra išverstas.
Žiūrėti šį įrašą:
"Windows 7 Temos: Ultra Dark pagal tono3022
Prašome patarti. Ačiū.
Taip, citata nėra išversta ir tai ištaisyti. Tai, nes galite rašyti ir prancūzų citata kažkas, kas rašo lenkų kalba - jo tekstas negali būti traktuojami kaip Prancūzijos ir siųsti savo pranešimus su poilsio vertimo. Taigi citata ignoruojamas viduje lang bbcode, ir cituojamą tekstą turėtų turėti savo lang bbcode. Ir kad savo pavyzdžiu klausimas - savo lang bbcode cituojamą tekstą turėtų būti viduje, bet jis nebuvo.
Aš jau pataisyta jūsų forumą - kai jūs palyginkite jį su versija, prieš redaguojant pamatysite skirtumą
Ar jums reikia daugiau pagalbos?![]()
Gerai Puiku, ačiū. Taigi jūs ištaisyti CreativX teisę? Kaip galėčiau ištaisyti mano kiti forume?
Aš tiesiog redaguoti pranešimą. Klausimas buvo, kad cituojamą tekstą Tarkime, savo lang BBCode, bet jis nebuvo. Nėra nieko nustatyti. , Jei toks dalykas atsitinka (nes "Google" nebus tinkamai pripažinti kalbos) ir nėra tinkama lang bbcode, tada ji turi būti pridėta rankiniu būdu. Štai ir viskas.
Ar turite daugiau tokių pranešimų?