Sveiki. Pirma patikrinkite ar turite stulpelį vbet_def_lang savo vartotojas lentelėje. Taip pat tai Vartotojas arba vartotojas? Jei stulpelis nėra egzistuoja, prašome importo vBET produkto failą dar kartą. Ji turėtų būti sukurtas diegimo metu.
Kaip matau jūsų užklausą, nėra stalo vartotojo imtasi ne visų .. Mes išbandyti jį vB4.1.2 - Aš dabar vB šaltinių tikrinimo, taip pat išbandyti jį ant 4.1.4. Prašome pasakyti, kaip atkurti - puslapis, kurį matote šį klausimą?
Paskutinį kartą redagavo vBET; 12-06-11 prie 10:55.
Aš tik patikrinti vBET ir vBulletin kodus. vBET prideda šį stulpelį į užklausą, kablys online_query. Ir vBulltin 4.2.1 naudoja užklausą:
Aš patikrinti, kaip ji atrodo, vB4.1.4 per keletą minučių.Code:SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, user.userid, user.options, session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread, user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype, IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid $hook_query_fields FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session ". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ." $hook_query_joins WHERE session.lastactivity > $datecut ". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") ." $hook_query_where ORDER BY $sqlsort $sortorder
Gerai. Tiesiog patikrinti vB4.1.4 šaltinis ir atrodo panašus:
Bet aš tiesiog suprato, kad vartotojas lentelė ne visada sujungti. Ir tai aš dalykas. Jums turi būti įjungta parinktis WOLguests. Tada turėtų būti gerai.Code:SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, user.userid, user.options, session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread, user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype, IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid ". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, ", IF(ISNULL(user.username), 1, 0) as isguest", "") ." $hook_query_fields FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session ". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ." $hook_query_joins WHERE session.lastactivity > $datecut ". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") . iif(!$showmembers, " AND ISNULL(user.username)", "") ." $hook_query_where $where ORDER BY ". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, "isguest,", "") ." $sqlsort $sortorder LIMIT $limitlower, $perpage
Prašome įjungti pasirinktį ir pasakyti, tai gerai.
Kitą spaudai vBET kodą pokyčius, todėl nebus katastrofos, kai kas nors bus išjungtas galimybę.
Paskutinį kartą redagavo Maciej; 12-06-11 prie 19:29.
Sveiki,
Aš įdiegta naujausia vBulletin vBSEO, vBSEO Svetainės ir dabar vbet, viskas veikia puikiai, išskyrus online.php.
Ačiū pagalbos
http://www.bitcoins-deutschland.de/
http://forum.bitcoins-deutschland.de/
Code:Database error in vBulletin 4.1.4: Invalid SQL: SELECT IF(userid > 0, 1, 0) as isuser, COUNT(session.userid) as online_users , user.vbet_def_lang AS vbet_def_lang FROM session as session WHERE session.lastactivity > 1307997785 GROUP BY isuser; MySQL Error : Unknown column 'user.vbet_def_lang' in 'field list' Error Number : 1054 Request Date : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM Error Date : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM Script : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php Referrer : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php IP Address : 178.25.151.181 Username : admin Classname : vB_Database_MySQLi MySQL Version : 5.0.51a-24+lenny5
Paskutinį kartą redagavo wowglider.de; 13-06-11 prie 22:02.
Dėka fro atkreipti dėmesį. Mes jau žino apie šį (siūlais susijungė). Mes pažymėjo kaip oficialus vBulletin klaidą ir mes laukiame pamatyti vBulletin pripažinti savo klaidą ir pataisyti arba turėsime kovoti su mūsų pusėje (vBulletin klaidą ataskaita).
Quick Fix dabar prašome tiesiog išjungti įjungti Gauk Olin kalbos vartotojų.