Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1016

Tema: Įjungti / išjungti vbet be problemų

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Įjungti / išjungti vbet be problemų

Sveiki, jums bus išleistas kitas, galite padaryti taip, kad bent bandymų tikslais vbet gali būti išjungtas, jei aš ją išjungti dabar galiu atsistoti ant mano svetainėje ir netvarka. Htaccess ... ir tt siekiant, kad forumas prieinamu.

Turėtų būti aktyvinimas arba išjungimas vBET lengvai, kaip ir daugelis kitų mados, tokia integracija būtų labai naudingas vartotojams ir problemos skaičiuoklės.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Pirmiausia - jei išjungsite vBET - mūsų taisykles, Htaccess neveikia - kodėl? nes jūs neturite vėliava kodą URL.

antra, jei turite vBET integruota su vBSEO mes neturi jokių galimybių - galite tik pakeisti senus failus vBSEO vėl (vBSEO sistema neturi kabliukų sistema).

pabaigoje - jūsų forumą po išjungti iš vBET turėtų veikia normaliai (tuščių ekranai ir tt)
    jei turite tuščią ekraną po išjungti vBET - patikrinkite jūsų serverio log failus kai kurių klaidų - Mes patikrinsime.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Lygiai kaip Kamila rašė - kai vBET yra išjungtas, Htaccess taisyklės neturėtų pakenkti nieko.

Taip pat pasakytina apie vBSEO integracija - nėra kabliukų sistemą taip, failo pakeitimus reikia.

Aš judėti šioje temoje klaidas skyriuje. Prašome suteikti daugiau info (jei matote baltas ekranas, turi būti klaidos rąstų), kad galėsime dirbti su juo.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Michal tai ne klaida, tai yra, mano taškas yra jokiu būdu, tiesiog išjungti vBET, kitomis modifikacijomis:
    Aktyvinti produktą?
    Taip Ne

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

galite įjungti arba išjungti admincp-> Plugins-> Tvarkyti produktų vBET turite tuos pačius rezultatus

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ką jūs manote, kad ši parinktis yra būtinas?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš nežinau, ką kiti manote Kamil, bet man manau, kad ypač dėl naujų forumo savininkams, kurie nežino, eiti į Plugins & Produktai> Tvarkyti Produktai> išjungti jūsų produktą, dauguma tiesiog ieškoti "paversti jį Įjungta / Išjungta "parinktis AdminCp> vBulletin parinktys.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ką apie klausimą po išjungti vBET? Ar galite patvirtinti, kad šis klausimas vis dar egzistuoja?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Vienintelė problema, kuri egzistuoja, kai išjungti vbet tada vėl įjunkite, kad lang kodas žymių nebėra išanalizuotas, kaip šis http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 aš tik neįgaliųjų vBET pabandyti ir tada vėl įjunkite ir anksčiau išanalizuotas [lang] tag nebėra išanalizuotas, arba išversti

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •