Aš įdiegta jūsų mados NLP-er - automatinis siūlų Tagger ir vBET nemokamą versiją. Kadangi aš įdiegta vBET pastebėjo, kad iškrito iš rodyklės Google mano žymes su pagrindiniais kalbos (lenkų). Iš to, ką aš galiu pamatyti jūsų forume jis indeksuoja tik 50 Žymos: įveskite svetainės: adresas "Google" forumą, nes aš negaliu įterpti nuorodą. Galbūt tai yra todėl, kad yra klaidų Sitemapie (kad jie man su Webmaster Tools)? Tiksliau, jie rodo, kad kai kurie saitai veda į tą pačią vietą. Gal laikas pagalvoti per šį NLP-er? Apsilankymų skaičius per dieną nukrito man 13-10.000 tai, kad Žymos nukrito iš indekso.
Prašome pateikti nuorodą į svetainę, mes galime pamatyti, kas atsitiks, jei yra kokių nors nukreipimus ar nuorodas patys gerai dirbti. Kalbant apie portalą paprastas NLP pateikia klaidingą informaciją, kuri yra šiuo metu pagrindinę kalbą "Google" nuskaityti apie 275 rezultatų ten, ir manau, kad tie visi žymes, kurios egzistuoja, kad forumas (yra mažiau kaip 120, bet kai kurie turi keletą puslapių, rezultatai) . Lengva patikrinti - mesti jį į užklausą į "Google": Code: site:forum.simple-nlp.pl/tags/ Ryšium su šiuo jūsų pusės klaidą, įtariu, kad taip pat galėtų būti kai kurie indeksuojami žymės savo forumą klaidą - Įkelti nuorodą, kad jį patikrinti pirmiausia. Jūs rašote klaida - suteikti specifiką. Mes negalime atsakyti į nenustatytą klaidas ar padėti be konkrečios informacijos. Visiškai į paraštes - vBET nekeičia puslapių natūralios kalbos (suteikti pridėtinę vėliavos), kad jei iš tikrųjų Žymos išnykti iš indekso, tada aš siūlau, kad patikrintų, ar jie kartais nebuvo užblokuotas robots.txt failus Prašome siųsti reikalingą informaciją.
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Paskutinį kartą redagavo vBET; 18-05-11 prie 20:14.
Rodyti Tag Cloud
Forumo taisyklės