Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Kalbos aprašymai turi būti išverstas taip pat

Question Kalbos aprašymai turi būti išverstas taip pat

Kai naudojate prancūzų kalba, kaip numatytąją kalbą, kodėl ne mes matome prancūzų kalbų aprašymo?

Pavyzdžiui, aš noriu, mes galėjome apibūdinimai savo gimtąja kalba, todėl vietoj "prancūzų", turėčiau pamatyti skelbimą "Français" turėtų būti vertimas į prancūzų kalbą visų kitų kalbų aprašymo, ne?

Žiūrėkite šį paveikslėlį.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad visus numatytuosius frazės vBET anglų kalba. Viskas, ką jums reikia padaryti, į jūsų kalbą versti frazes (CP administratorius).

Bandžiau versti kalbų frazių, kad juos rodyti savo kalba ir jis neveikia.

Pavyzdžiui, aš išverčiau šias:
    vbenterprisetranslator_cache_fr ir vbenterprisetranslator_flag_fr bet nieko pasikeitė bet kur, arba vėliavos arba aprašymą ir registracijos.

Ką aš turiu naudoti, versti juos, kad vėliavos aprašymai išversti į savo gimtąja kalba?

Be to, dalykas, aš nesuprantu. Čia jūsų svetainę, kai aš pereiti iš anglų į prancūzų usercp aprašymai išversti į prancūzų! (Nors jie nėra tinkamai surūšiuoti abėcėlės tvarka nebėra). Ar juos išversti ar tai daroma "Google"? Nes, mano pusėje, jie nėra verčiami, kai aš pereiti iš vienos kalbos į kitą.
    Paskutinį kartą redagavo Cybershaolin; 29-11-09 prie 07:44.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs turite teisę. Atsiprašau už dezinformaciją. Vertimai atliekami, kai puslapis yra išverstas Google. Mūsų atveju tai yra daroma, nes mes siunčiame jį į anglų ir mes pasakoja, kad ji yra anglų kalba. Jūsų atveju ji neveikia, nes jums pasakyti Google, kad ji yra prancūzų ir nėra.

Sutinku, kad prašymas pakeisti, remti kalbų pavadinimai kitomis kalbomis, vėliavos.

Dar kartą atsiprašome už sumaištį ir ačiū už sugaištą laiką

Prisiregistravo
    Aug 2009

Priimta - bus įtrauktos į 3.3.0

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •