Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 1010

Tema: Integravimas su reviewpost (tas pats kaip photopost)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Integravimas su reviewpost (tas pats kaip photopost)

Sveiki,

Aš stengiuosi integruoti vbet su reviewpost. Pirma, aš bandžiau, tiesiog daro vBetTranslatePage ragina puslapio išvesties, bet kad nebuvo darbo, nes į peradresavimo.

Tada aš čia, po instrukcijas žingsnis po žingsnio:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Tačiau, vis tiek gaunu peradresavimo klaidų. Bandžiau tai prieš photoplog ir taip pat nebuvo sėkmingas. Kadangi mano Htaccess pakeitimų nepavyko, gal galėtumėte duoti man patarimų?

Šaknis Htaccess:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost Htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Aš bandė išleisti Htaccess papildymai prieš ir po vBSEO taisyklė, tačiau ji neturėjo jokio poveikio. Kokių nors idėjų?

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki

Ar esate tikri, kad šis mod naudoti global_complete ir global_start kabliukas?

Jūs galite man duoti url į puslapį su šio mod ir galiu įdiegti ją į savo bandymo forume ir patikrinkite.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ne, jis toje vBulletin kablys sistema visiškai ir iš esmės tik suvokia antraštę, headinclude, ir poraštės, tada atlieka savo dalykas.

Kai aš bandžiau daryti vadovas ragina versti puslapį arba front_controller integracijos instrukcijas, tiesiog puslapis galo pradėjo perorientuoti.

Mod rasti reviewpost.com. Codebase / dizainas dauguma remiantis photopost Pro.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

prašome patikrinkite šį žingsniai dar kartą:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

antra, prašom man duoti url į savo puslapį Šis mod. Aš ją patikrinti.
    Ar tai mod nemokamai ar ne? jei nemokamai - nurodykite URL šio mod pakuotėje.

Ačiū

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ne, ji nėra nemokama, bet stylistykę Jis naudoja tą patį posistemė kaip photopost.

Aš patikrinti dar kartą, ir tai atrodo aš taip pat reikės pakeisti root Htaccess. Turėkite omenyje, kad aš bandžiau visa tai jokios naudos, bet aš bandykite dar kartą, kai aš šiek tiek daugiau laisvo laiko.

Bet kurios kitos bendros su photopost integracijos klausimus jums gali žinoti?

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš ieškau sprendimas jums. Jei turite idėją ir informacija, prašome rašyti čia - bus naudinga

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ok, aš pagaliau suprato šį vieną iš. Aš nukrypo tiek iš iškabintas instrukcijas, bet ji dirbo kaip žavesio:

1. Pridėjo šį į Htaccess:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Pridėta reviewpost vykdymo pabaigos šios funkcijos iškvietimas:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. redaguoti vbenterprisetranslator_functions_redirect.php ir neįgaliesiems nukreipimas už užsakymą kataloge:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. / / pakeisti / DA / lensreviews lensreviews / DA / ir nustatyti vėliava URL

URL kartos pridėjo tokią funkciją:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Yra turbūt daugiau protingas būdas tai padaryti # 4, bet šį dirbo! Aš esu labai laimingas, peržiūros gauti beveik 1.000.000 puslapių peržiūrų per mėnesį, ir vertimai bus vairuoti dar daugiau lankytojų.

Demo: PENTAX Apžvalga - Pentax objektyvas Apžvalga og omfattende duomenų bazė

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs atsakėte po ilgą laiką siūlas, kuris buvo pažymėtas kaip išspręsti. Aš ne suprato, kad klausimas vis dar buvo. Ar jums reikia daugiau padėti čia arba ji pagaliau išspręsta?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš pagaliau figured it out! Tačiau ji gali būti verta, kad šios integracijos tipo lengviau ateityje versijos vbet, kaip aš išbandžiau visus. Htaccess DUK modifikacijų ir ji neveikia.

Šiuo metu forume temas URL / forumai / {kalbos kodą} / turinį. Katalogus ne pagrindinis katalogas, tas pats turėtų būti taikoma (ty / Galerija / {kalbos kodą} / vietoj / {langauge kodą} / Galerija /), nes ji bus supaprastinti reikalingų Htaccess modifikacijos skiriasi ir integracijos daug lengviau, ypač kai mod jau ragina global_complete (šiuo atveju aš kalbu photoplog Pro).

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome atidaryti naują funkciją prašymą dėl šio Matau, kaip jis bus, kad tokia integracija būtų lengviau - tai nereikia keisti pagrindinės Htaccess failą - tik vienas iš mod katalogo.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •