Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Geting KLAIDA iš mano sistemos

Default Geting KLAIDA iš mano sistemos

Text automatically translated from: Hebrew to: Lithuanian
    Translated text
    Nuo paskutinio naktį, aš gauti daug klaidos pranešimų, susijusių su elektroniniu paštu vertimas
    Yra daug pranešimų, pavyzdžiui:
    Original text

VBulletin 4.0.8 Duomenų bazės klaida:

Negaliojantis SQL:
    INSERT IGNORE INTO vbenterprisetranslator_cache_short_ca (Originaltext, išvertė, iš serijos) VALUES ('ישנם 70 תגיות נפוצות לנושא "," Labas ha 70 temes etiquetes comuns "12905101640061), (' חיפוש לפי תגית'," login už etiquetes 12905101640061) ( חיפוש תגיות' "Les etiquetes Tips", 12905101640061);

MySQL klaida: Neteisingas failo rakto stalo ". / Forums_rstr / vbenterprisetranslator_cache_short_ca.MYI"; pabandyti remontas
    Klaidos numeris: 126
    Užsisakyti Data: Antradienis, 2010 m. lapkričio 23 @ 01:02:43
    Klaidos Data: Antradienis, 2010 m. lapkričio 23 @ 13:02:44
    Scenarijų: Etiquetes - vBulletin Forumai
    Text automatically translated from: Hebrew to: Lithuanian
    Translated text
    Arba
    Original text

VBulletin 4.0.8 Duomenų bazės klaida:

Negaliojantis SQL:
    INSERT IGNORE INTO vbenterprisetranslator_cache_short_ca (Originaltext, išvertė, iš serijos) VALUES (84, 213, 84 213, 12905094268966);

MySQL klaida: Neteisingas failo rakto stalo ". / Forums_rstr / vbenterprisetranslator_cache_short_ca.MYI"; pabandyti remontas
    Klaidos numeris: 126
    Užsisakyti Data: Antradienis, 2010 m. lapkričio 23 @ 12:50:26
    Klaidos Data: Antradienis, 2010 m. lapkričio 23 @ 12:50:27 PM
    Scenarijų: The Sims | The Sims | Forumas Desenvolupat vienai Diskutuok.lt diskusijos
    Gija perkelti į skyrių "Trikčių diagnostika
    Paskutinį kartą redagavo mateuszr; 23-11-10 prie 14:17.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Pabandykite nustatyti lentelių AdminCP:
    Admin CP -> Priežiūra> Remontas / Optimizuoti stalai
    Pasirinkite lenteles, kurios atsiranda klaidų, tada eikite į sąrašo apačioje, kad "remonto lenteles" ir palikti "Optimizuoti Lentelės" nepažymėta, tada "Tęsti", ir laukti.
    Aš patariu jums padaryti atsarginę savo duomenų bazės iki tos operacijos, jei įmanoma .. tik tuo atveju,

Hi mateuszr
    Aš, kol aš siųsti čia problema

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Panašus klausimas buvo pranešta vBulletin forumą, ir čia yra, pataria:

Jums gali tekti paleisti daugiau nei vieną kartą nustatyti visas klaidas:
    Admin CP -> Priežiūra -> Remontas / Optimizuoti Stalai -> Patikrinkite Visi -> Toliau
    Jei negalite prisijungti prie administratoriaus CP Taip pat galite naudoti phpMyAdmin remontas lenteles.

Jei administratoriaus CP remonto funkcija nepadeda, tada galite pabandyti remonto lukštais. Jei turite apvalkalo prieigos prie serverio, tada bandykite prisijungti prie mysql eilutę šią komandą:

Code:
    mysql -uusername -ppassword databasename
    Tada paleiskite šią komandą mysql eilutę:

PHP Code:
    REPAIR TABLE vbenterprisetranslator_cache_short_ca
    Jei remonto dažnai nepavyksta tada mysql greitai duos papildomų klaidų pranešimų / klaidų kodais, kurie gali nurodyti, kas yra negerai. Pavyzdžiui, galbūt jūsų MySQL pertvarų visiškai ar yra problema su failo teises. Klaidų kodai paprastai nurodoma, stuff like that.

Jei visi šie metodai aukščiau nepavyksta, žr. Šias instrukcijas metodai remonto bazės: MySQL::::
    Paskutinį kartą redagavo mateuszr; 24-11-10 prie 12:18.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Ar ši problema vis dar pasitaiko?

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

nėra atsakymo išspręsta. jei ne, prašome rašyti čia, ir aš vėl atidaryti šią temą.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •