Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Config po instaliacijos problema ...

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Angry Neišspręstas - config po instaliacijos problema ...

Instaled vBet 4.0.0 mano forumas ir LT kalba, dirbti tik baudą, bet visi kiti kalba pasakyti man:

Fatal error: Kvietimas į neapibrėžto funkcija curl_init () .... \\ forumas \\ apima \\ vbenterprisetranslator_functions.php linija 647
    Manau, kad turi setup šį produktą somewere, bet aš nesupratau, ką daryti, perskaičius šį README.html iš do_not_upload:

Kai kurie etapai yra pažymėtos (TIK UTF-8 charactersets) arba (ne UTF-8 charactersets) - tai reiškia, kad jums šį veiksmus pagal jūsų forumą CharacterSet (kaip patikrinti mano forume CharacterSet).

(Privaloma) "Meta Description" - net jei jūs naudojate kai mod, kuris keičia meta aprašymas temas, prašome nustatyti tam tikrą vertę čia - kitaip RSS gali būti suskirstyti.
    (Privaloma) "Įgyvendinti Canonical URL" "Griežtas" - kitaip vBuletinTM gali nutraukti kai kurie simboliai daugiau nei 1 baitas (ty iš Japonijos).
    (Reikalaujama ne UTF-8 charactersets) Nustatyti "Simbolių skaičius Prieš Vyniojimo Tekstas" į "0" - kitaip vBuletinTM gali nutraukti kai kurie simboliai daugiau nei 1 baitas (ty iš Japonijos).
    (Reikalaujama ne UTF-8 charactersets) Išvalyti "Tukšumzīme Stripper" vertė - kitaip vBuletinTM galite sulaužyti kai Japonijos ženklai (šie požymiai yra japonų ženklai)
    Kur tai nustatyti ... lengviau padėti tai mano LanguageManager nereikės atrodo Coz:

Meta description

tik anglų ir redaguoti / Versti ....

Būtina pridėti visus ten kalba, rankiniu būdu?

Ką daryti, dirbti ir kitų kalbų, pavyzdžiui, graikų, rumunų, ... daugiau?

647 linija yra tai, vbenterprisetranslator_functions.php:

PHP Code:
    $connection curl_init(); 
    PS: Nr. VBSEO instaled tik forume ir keletą produktų ... mano priimančiosios (skirti)
    Paskutinį kartą redagavo legendofmir; 16-11-10 prie 09:38.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome suteikti mūsų forumo URL - Aš noriu pamatyti šią problemą.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Coz Tiesioginė nuoroda i cant rašyti čia, Coz i dont turėti enought temas, aš parašyti kaip tai

forumas (myname) RO

Kai bandote pakeisti visi kiti kalba ..., pamatysite klaidos. Norėdami grįžti į numatytąją kalbą (lt) naudoti namuose ir pakeisti kalbą.

Ačiū.
    Paskutinį kartą redagavo legendofmir; 14-11-10 prie 18:59.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,
    Aš negaliu atkurti šią problemą mano bandymo forume. Jei įklijuojate čia savo forumo URL ir nuorodą į šį klausimą (rašyti kaip atkurti) i bus išspręsti už jus.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

I dont suprasti, ką pasakyti, vis tiek ... kaip aš sakau, mano forumo nuorodą

http:// forume. legendofmir.ro
    I cant rašyti čia tiesioginis ryšys Coz i dont enought temas čia, bet manau, kad jums geriau suprasti šį ... nurodo šį vieną, bet be tarpų

Normaly anglų dirba tiesiog puikiai, bet jei norite pakeisti kiti kalba
    ir pasirodys šią klaidą ...

Code:
    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

PS: aš galiu išjungti AdminCP / Variantas Visi produktai (hacks), bet klaida yra ta pati.
    Šis rodomi, jei mano forumas, ir jei jūs pakeisite kiti kalba.

Nuorodą yra labai paprasta.

================================================== ========================

Redaguota šiandien 2010/11/17

Gerai, nes šis mod dont darbą už mane, aš nuspręsti išjungti šią Hack, nes nėra geras pasirinkimas, man ... taigi nuorodą
    mano forumas yra be kalbos vertėjas ... vistiek galite pabandyti padaryti kažką su jūsų produktu.

Mėgaukitės UR gyvenimo,
    Paskutinį kartą redagavo legendofmir; 17-11-10 prie 10:28.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •