Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1014

Tema: Vartotojai, paskyrimo į įvairias kalbas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Vartotojai, paskyrimo į įvairias kalbas

Labas gali man pasakyti, jei vartotojo žinutes sako olandų po peržiūros forume olandų, kai matau po ji bus anglų kalba?

Taip pat, kaip daug daugiau duomenų bazės arba duomenų bazės lenteles?

Ar yra papildomų serverio apkrova?

Ar SEO saugus?

Ar visi vertimai būti automatinis, ty visų ispanų visada matyti ispanų visi Rusijos bus visada matyti Rusijos ********** tt?

Linkėjimai,
    Simonas

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki, vBET gali pripažinti pranešimą kalbos (konfigūruojamas). Taigi, jei vartotojas rašo hie laišką bet kuria palaikoma kalba, tada vBET bus pripažinti jos kalbą (naudojant "Google") ir tada automatiškai, matinis, tam tikrais BBCodes.

vBET sukuria naują talpyklą lenteles, tačiau jokių pakeitimų gimtąja vBulletin lenteles.

Žinoma bus papildomos apkrovos - tai nėra išverstas stebuklingai

Visa vertimas automatinis

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Lithuanian
    Translated text
    Testas:
    Mano vardas yra Simonas, aš ne kvailys
    Original text

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Spėju tada im klausia tai gali būti paleisti be viršuje vėliavomis arba kalbos išrinkimo išskleidžiamajame?
    Aš noriu, mano svetainės lankytojai automatiškai matyti savo gimtąja kalba svetainę (darant prielaidą, kad jų naršyklės į savo šalies standartą), spustelėkite mygtuką arba nieko nereikia, kaip aš nenoriu turėti vėliavos arba išskleidžiamajame, bet pasibaigus yra naudinga, aš taip pat pasirinktinis kodas BB thats analizuojama per atskirą PHP failą, naudojant regex, tai bus problema?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Lithuanian
    Translated text
    2 bandymas:
    Mano vardas yra Simonas, aš nesu kvaila! redaguoti dvejopo kalbos testas
    Original text
    Man patiko šio testo
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 01-10-10 prie 14:30.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Nors aš, kaip mod (IVE padaryti testai) Bijau, paramos reakcijos laikas yra labai prasta, aš komandiruotiems vakar 2:14 PM (GMT) ir dar jokio atsakymo, po 19 valandų!!

Tai neduoda man pasitikėjimo pirkti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Nagi vaikinai 30hrs dabar nuo atsakymo, ar norite parduoti šią medžiagą, ar ne?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Spėju tada im klausia tai gali būti paleisti be viršuje vėliavomis arba kalbos išrinkimo išskleidžiamajame?
    Aš noriu, mano svetainės lankytojai automatiškai matyti savo gimtąja kalba svetainę (darant prielaidą, kad jų naršyklės į savo šalies standartą), spustelėkite mygtuką arba nieko nereikia, kaip aš nenoriu turėti vėliavos arba išskleidžiamajame, bet pasibaigus yra naudinga, aš taip pat pasirinktinis kodas BB thats analizuojama per atskirą PHP failą, naudojant regex, tai bus problema?
    Paskutinį kartą klausia tada aš papratimas vargintis pirkti šį, bet tiesiog versti puslapius, įdiegti paprastą "Google" kūrėjai JQuery versija!

Prašome atsakyti į mano querie aukščiau ir toliau, jei įmanoma,:

Turiu vBSEO vBSEO svetainės žemėlapį yra papildomų nieko, man reikia daryti po pirkimo Šis mod (turint omenyje, kad aš kada nors gauti atsakymą čia), įsitikinkite, kad viskas veikia?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Atkreipkite dėmesį, kad mūsų paslaugos yra ne 24 / 7. Darbo dienomis mes kasdien. Savaitgaliais paprastai taip pat vis dar gali būti ne taip dažnai. Taip pat turime klientų iš viso pasaulio, todėl kartais reakcijos laikas turi įtakos laiko skirtumas (paprastai mes miegoti naktį ).

Atsiprašome už šį pavėluotai sureagavo. Atkreipkite dėmesį, kad Kamila (mūsų darbuotojų vaikinas) ką tik grįžo iš atostogų, todėl nuo pirmadienio, mes grįžti į geresnį atsaką laikas

Be to, šiuo atveju - aš tiesiog praleisti savo klausimą, nes jis buvo fallowed bandymo pranešimą. Kai aš atėjau čia, pamačiau tik bandymų ir neišleido dėmesį į pranešimą prieš jį (abu buvo išsiųsti minutę po minutę). Atsiprašome, bet ji buvo mano klaida. Net dabar aš supainioti apie ką jis ir turėjo grįžti prie šio pokalbio pradžioje išsiaiškinti, kodėl rašote apie kai kurias 30 valandas, kai aš čia buvo vakar ir ten buvo nieko man. Dabar aš žinau, kad nieko, ką aš pastebėjau - pasiilgstu savo pranešimą suklaidinti pūdymo bandymo pranešimą. Dar kartą priimti mano atsiprašymą.

Atsakant į klausimą, galite visiškai išjungti vėliavos ir nustatyti galimybė automatiškai nukreipti vartotojus į jų kalbas, remdamiesi savo naršyklės nustatymus (vBET naudoja antraščių siųsti naršyklę, kad). Dar tai nepatariama:
    1. Pagal nutylėjimą "Google" nematys jūsų papildomus puslapius. Ji bus, jei jūs įtraukiate į struktūra. Jei jums tai padaryti, tada tuos puslapius nebus indeksuojamos, todėl jums nereikės gauti papildomą srautą iš naujų vietų - žmonės tiesiog negali sužinoti apie tai
    2. Vartotojai gali iš savo kompiuterių. Ty jei kas nors yra iš Lenkijos, bet iš kai kurių interneto kavinė Anglijoje eikite į savo forumą, tada naršyklė pasakys vBET, kad kalba turėtų būti anglų kalba. Iki išjungti vėliavos jums nebus suteikti vartotojui galimybę pakeisti kalbą.

Individualizuotos BBCodes neturėtų būti problema, jei jie yra tikrai BBCodes. Su vienu mod, kuris buvo savo "BBCodes" mes jau klausimas, bet klausimas buvo, nes jie tikrai nebuvo naudoti BBCode - tik tekstas jie parsed patys. Atkreipkite dėmesį, kad BBKodas yra ne tik tekstą [] parsed reguliaraus išraiška. BBCode yra specialus ženklas, kuris yra registruotas vBulletin variklis ir jis yra patikslinamas pagal vBulletin variklio (turite įjungti į atitinkamą kabliai). Jei nenorite naudoti, kad taip, tada jūs tikrai neturi bbcode, tiesiog specialus ženklas pripažino savo kodą. Tokiu atveju galite būti problema. Nes tokiu atveju ji nėra BBCode, todėl negali būti patikslinamas pagal vBulletin ir kai lang BBCode būti patikrintas, ji gaus tekstą išversti su specialiais ženklais, kurie nėra BBCodes net jei viduje [] (nes vBulletin padarė nepripažįsta tad tiesiog palikti jį), kad šis tekstas bus nusiųsta versti ir "Google" gali nutraukti savo specialių ženklų (ty pradėti tarpą prieš uždarant]).
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 02-10-10 prie 22:47.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Paskutinį kartą klausia tada aš papratimas vargintis pirkti šį, bet tiesiog versti puslapius, įdiegti paprastą "Google" kūrėjai JQuery versija!

Prašome atsakyti į mano querie aukščiau ir toliau, jei įmanoma,:

Turiu vBSEO vBSEO svetainės žemėlapį yra papildomų nieko, man reikia daryti po pirkimo Šis mod (turint omenyje, kad aš kada nors gauti atsakymą čia), įsitikinkite, kad viskas veikia?
    Buvau tik atsakyti į jūsų klausimą, kai rašė šį

Taip pat galima integruoti su Sitemap Generator URL išverstų puslapių, struktūra. Tai nėra būtina (jei turite vėliavos, Google suras tuos puslapius anyway, vis tiek gali užtrukti ilgiau, tokiu atveju).
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 02-10-10 prie 23:12.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •