Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: Pranešimų nėra išverstas.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Pranešimų nėra išverstas.

Net tada, kai nariai turi savo įsipareigojimų neįvykdymo kalbomis, ji negauna išverstas į pranešimų. Nieko, tik originalus užsienio kalba.
    Kai aš wrap kalba žymes aplink tekstą rankiniu būdu, ji veikia.

Kas negerai?

Ačiū

Michal Podbielski (vBET Personalas)
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kokios strategijos jūs naudojate nustatyti pranešimų kalbą? Prašome grįžti į vBET "Google" parinktis ir ją patikrinti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš tiesiog suprato, kad tai yra suderinamumo klausimas. Atrodo, kad šis [Naujas Versija 2010/03/01] MARCO1 Slėpti viską sąrašas Vartotojų grupės leidimą - Þinutës Manager - vBulletin.org Forumas mod turi įtakos vBET. Kai aš jį išjungti, vBET veikia puikiai, dar kartą. Ar žinote ką nors pataisyti gal?

Ačiū!

REDAGUOTI Ką jums reiškia? Ar turite omenyje "Google" kalbos aptikimą "??
    Kad yra nustatytas kaip "Visada pasitikėti vartotojo"

Prisiregistravo
    Aug 2009

Jei turite visada pasitikėti vartotojo, tada jis turėtų būti opaqued pagal vartotojo numatytosios kalbos nustatymą.

Puiku, kad jums rasti priežasties. Tai yra tam tikrų integracijos klausimas. Mes nežinome dabar, kas tiksliai yra už tai atsakingi. vBET tampa matiniai, naudojant kablys newpost_process prašome patikrinti, ar MARCO1 įskiepiai jį naudoja per daug. Jei taip - prašome pabandyti pakeisti vykdymo tvarka, todėl ji vykdo prieš/po vBET - tiesiog padaryti jį priešais faktiškai vienas. Ji gali būti pakankamai - jei ne mes ieškosime kitų sprendimų.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

MARCO1 nenaudoja šį įskiepiai.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, kad. Prašome PM prieigos duomenys Admin CP ir FTP. Aš tai patikrinti vietoje ir ieškoti sprendimas. Jūs taip pat galite susisiekti su autoriumi kitų mod, patarimų, jei nenorite siųsti informaciją. Autorius mod visada geriausiai žino, kaip ji veikia.

Taip pat patikrinkite dar kartą įsitikinkite, ar tikrai mod įtaką vBET opaquing procesą.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Dėka Michalas. Aš esu iš MARCO1 "produktas dabar yra išjungti. Jis taip pat nedaro, ką noriu daryti. Taigi, jei aš galiu gauti jį tinkamai dirbti, aš tada, kad jis vėl, ir mes galime jį toliau. Ačiū!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip suprantu šiuo metu jums nereikia daugiau paramos šiuo klausimu ir jis gali būti uždarytas. Jei ne, prašome pateikti daugiau informacijos

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •