חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 28

אשכול: בדיקה: זה טקסט שנכתב בצרפתית

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Cybershaolin View Post
    אההההה! עכשיו יש לי את זה בקול רם וברור. זה החלק שאני לא מבין. עכשיו שיניתי את השפה שלי הצרפתי Usercp וכתב הודעה נוספת מבחן בצרפתית. זה עובד בצורה מושלמת כאן. תודה על הזמן שהקדשת כדי להסביר לי בצורה פשוטה.

אבל בפורום שלי, השפה שלי בפורום הוא בצרפתית, גם אני (לא חובה כפי שאמרת) להגדיר UserCP שלי בצרפתית, וניסיתי לכתוב הודעות בערבית איטלקית. התוצאה הראתה בערבית ללא תרגום איטלקי משהו. זו הסיבה שאני עדיין לא מבין. לא נראה שזה עובד בפורום שלי.

כמו כן, אומרים לי: addon השפה (ראו צילום מסך) עבור BBCode (לבחור או לא) כאשר אנו לכתוב הודעה ועל התשובה המהירה וכן, זה addon בגירסה 3.1.2 כי אני עדיין לא לשדרג עדיין ואני אין לי אותו 3.1.1?
    הכל עובד כפי שהוא תוכנן. זה אומר - mod יוסיף לאנג BBCode רק כאשר שהגדרת ברירת המחדל משתמש בשפה ורק בשפה זו. אם זה לא מתאים, אתה יכול פשוט להגיד לא להוסיף אותו עורך.

ב בכל המקרים האחרים יש לך להוסיף lang BBCode ידני. אז אתה כותב הודעות בשתי שפות אחרות אתה אומר mod כי אלה הם בצרפתית, אך אלה אינם ולכן אלה לא תורגמו.

תרגום של הודעה כתובה בשפה אחרת יקרה רק כאשר lang BBCode הוא הוסיף. אחרת גוגל מתבלבלים וחוזר רק אותו טקסט (זה כמו שאתה הולך מתרגם צרפתית אנגלית ולתת לו טקסט בפולנית - הוא יהיה פשוט לתת לך את הטקסט הזה בחזרה, כי הוא לא יבין את זה). אז הוספת lang BBCode להודעה מספר את mod אשר מתרגם הוא צריך ללכת על התרגום.

כמו כן יש לציין כי אפשרויות עורכי מתווספים רק אם המשתמש עידכן את שפת ברירת המחדל שלו אחר שפת ברירת המחדל בפורום. אחרת אין לה תחושה כי זה אומר שהמשתמש כותב בשפה בפורום ואין BBCode lang להוסיף. אז בבקשה לבדיקה רק לשנות את שפת ברירת המחדל לשפה אחרת בפורום ותראו כי האופציות יופיעו העורכים שלך

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    הכל עובד כפי שהוא תוכנן. זה אומר - mod יוסיף לאנג BBCode רק כאשר שהגדרת ברירת המחדל משתמש בשפה ורק בשפה זו. אם זה לא מתאים, אתה יכול פשוט להגיד לא להוסיף אותו עורך.

ב בכל המקרים האחרים יש לך להוסיף lang BBCode ידני. אז אתה כותב הודעות בשתי שפות אחרות אתה אומר mod כי אלה הם בצרפתית, אך אלה אינם ולכן אלה לא תורגמו.

תרגום של הודעה כתובה בשפה אחרת יקרה רק כאשר lang BBCode הוא הוסיף. אחרת גוגל מתבלבלים וחוזר רק אותו טקסט (זה כמו שאתה הולך מתרגם צרפתית אנגלית ולתת לו טקסט בפולנית - הוא יהיה פשוט לתת לך את הטקסט הזה בחזרה, כי הוא לא יבין את זה). אז הוספת lang BBCode להודעה מספר את mod אשר מתרגם הוא צריך ללכת על התרגום.

כמו כן יש לציין כי אפשרויות עורכי מתווספים רק אם המשתמש עידכן את שפת ברירת המחדל שלו אחר שפת ברירת המחדל בפורום. אחרת אין לה תחושה כי זה אומר שהמשתמש כותב בשפה בפורום ואין BBCode lang להוסיף. אז בבקשה לבדיקה רק לשנות את שפת ברירת המחדל לשפה אחרת בפורום ותראו כי האופציות יופיעו העורכים שלך
    קיבלתי אישור כי חלק מדי ... רק עוד שאלה אחת:

כאשר אתה אומר על זה הודעה # 6:
    lang BBCode יתווסף באופן אוטומטי על פי שפת ברירת המחדל של המשתמש. אם זה לא מוגדר או כמו שפה בפורום, אז שום דבר מוגדר.
    בואו לתת דוגמה:

My-שפה בפורום היא צרפתית
    המשתמש בשפתו היא ספרדית, אך לא להגדיר את זה ב Usercp
    המשתמש כותב פוסט בספרדית

הנה דוגמה מן ההגדרות לעיל:

האם זה אומר שאם משתמש שלא מוגדר היא השפה המשתמש עצמו (נניח שזה ספרדית, אבל בפורום שלי, הפורום יהיה להניח שזה יהיה הצרפתי שכן היא אמורה להשתמש בשפה הפורום כאשר זה לא מוגדר), וכי השפה בפורום היא צרפתית ...? אם משתמש כותב בספרדית, נהיה אמורים לראות את BBCode עם הטקסט מתורגם בצרפתית. האם זה זה?

כי אם זה לא המקרה ואת הטקסט בספרדית לא תורגם בכלל בדוגמה זו, זה חוזר על בקשתי כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...-language.html :

באמת נחמד מוצר. שוב תודה על זה גרזן.

הייתי צריך עזרה או בקשה לעשות. עבור משתמשים חדשים בפורום, זה בסדר כי יש להם שדה כדי לבחור את שפת ברירת המחדל שלהם, אלא עבור כל המשתמשים הקיימים, אין לקבוע ערך, זה פשוט מכניס "לא מוגדר". אתה יכול לתת לי שאילתה לבצע על מנת אוטומטית לשים שפת ברירת המחדל במקום "לא מוגדר" (במקרה שלי זה צרפתית עבור ערך ברירת המחדל)? הסיבה לכך היא כי גם אם אתה מכניס חוט בפורום לספר למשתמשים ללכת לשנות את המידע שלהם, רבים מהם לא יקראו כי חוט.

זה יהיה נחמד אם אני יכול לשנות את זה באופן אוטומטי עבור משתמשים קיימים שלי.

תודה.
    אין צורך להגדיר שפת ברירת מחדל עבור המשתמשים שלך. אם לא מוגדרת שפת ברירת מחדל, vBET מניח שהיא זהה לשפת הפורום ולא לנקוט פעולה כאשר הודעות חדשות מגיעות (לגרום אלה הם בשפת הפורום)
    אתה מבין למה אני מתכוון? אם זה לא אפשרי לעשות את זה על ידי שאילתה, לפחות, לא אמורה להיות אפשרות admincp עבור מנהלים שהיו רוצים לשנות שפה למשתמש ספציפי לשפה הרצויה ...
    נערך לאחרונה על ידי Cybershaolin; 16-11-09 ב 06:23.

תאריך
    אוקטובר 2009

Thats הנכון. זה עובד ככה.

אז בהנחה שאתה רוצה להוסיף אפשרות להגדיר שפת ברירת המחדל המשתמש על ידי Admin CP - נכון?

Thats הנכון. זה עובד ככה.
    ההודעה האחרונה שלי היה קצת ארוך, מצטער. בציטוט שלך לעיל, היא זו התשובה לשאלה שלי שאלתי כאן:

דוגמה:

My-שפה בפורום היא צרפתית
    המשתמש בשפתו היא ספרדית, אך המשתמש לא להגדיר את זה ב Usercp
    המשתמש כותב פוסט בספרדית
    , תוצאה לפרסם בפורום יהיה בצרפתית עם BBCode מוכנס?
    ליתר דיוק, זה התשובה לשאלה האחרונה?

אז בהנחה שאתה רוצה להוסיף אפשרות להגדיר שפת ברירת המחדל המשתמש על ידי Admin CP - נכון?
    כן, זה יהיה נהדר. כמו כן, זה יהיה נחמד להוסיף את שפת ברירת המחדל שנבחר על ידי המשתמש מראה בדף פרופיל המשתמש שלהם כאשר אנחנו הולכים לבדוק בדף שלהם. זה יהיה גם addon גדול כדי admin לברר על השפות שנבחרו של המשתמש.

תאריך
    אוקטובר 2009

ההודעה האחרונה שלי היה קצת ארוך, מצטער. בציטוט שלך לעיל, היא זו התשובה לשאלה שלי שאלתי כאן:

ליתר דיוק, זה התשובה לשאלה האחרונה?
    מס 'שים לב mod תמיד שומר על הטקסט המקורי (למעשה כמו תוכן הודעה נשמרת רק את הטקסט המקורי). אז לכתוב את התסריט הזה יישאר המקורי (כמו תמיד) ו BBCode לא יתווספו באופן אוטומטי, כי המשתמש לא להגדיר שפת ברירת המחדל. אז בסוף זה לא תתורגם, שכן הוא בשפה אחרת וזה אומר שזה בשפת ברירת המחדל בפורום.
    אוסיף ברשימה TODO באופן אוטומטי מזהה את השפה (יהיה להגדרה כי זה תהיה השפעה על ביצועי ולא כל אחד צריך את זה).

כן, זה יהיה נהדר. כמו כן, זה יהיה נחמד להוסיף את שפת ברירת המחדל שנבחר על ידי המשתמש מראה בדף פרופיל המשתמש שלהם כאשר אנחנו הולכים לבדוק בדף שלהם. זה יהיה גם addon גדול כדי admin לברר על השפות שנבחרו של המשתמש.
    אוקי. נוסף ברשימה TODO:
    - אפשר להגדיר את שפת ברירת המחדל מהמשתמש CP Admin
    - משתמש הצג ברירת המחדל בשפה פרטי חבר.
    - מזהה באופן אוטומטי הודעה הודעה אמיתית אם גוגל מאפשר לעשות זאת על ידי CURL (להגדרה + מיילים הודעה למנהל לבדוק את זה במקרה אם גוגל עושים טעות).

האם זה בסדר?

מס 'שים לב mod תמיד שומר על הטקסט המקורי (למעשה כמו תוכן הודעה נשמרת רק את הטקסט המקורי). אז לכתוב את התסריט הזה יישאר המקורי (כמו תמיד) ו BBCode לא יתווספו באופן אוטומטי, כי המשתמש לא להגדיר שפת ברירת המחדל. אז בסוף זה לא תתורגם, שכן הוא בשפה אחרת וזה אומר שזה בשפת ברירת המחדל בפורום.
    אוסיף ברשימה TODO באופן אוטומטי מזהה את השפה (יהיה להגדרה כי זה תהיה השפעה על ביצועי ולא כל אחד צריך את זה).
    זה הגיוני נובע מה שיש לי ניסויים. זו הסיבה שאני שואל במיוחד עבור כל המשתמשים הקיימים בפורום שלי, לפני התקנת גרזן. זו אין השפעה ממשית על רישום משתמשים חדשים בפורום מאז הם חייבים לבחור שפת ברירת המחדל בכל תהליך ההרשמה אבל יש לו השפעה מסוימת על משתמשים ישנים שלא לבחור כל שפת ברירת המחדל. אם משתמשים אלה כותב בשפה משלהם, שונה מהשפה בפורום (מבלי שנבחר שפת ברירת המחדל שלהם, אשר במקרה זה יישאר זהה השפה בפורום מחדל) לא יתורגם (אלא אם כן הם מוסיפים BBCode באופן ידני, אבל הם חייבים לדעת על זה ...). זה משהו לספר כל המשתמשים הישנים שלי ללכת להגדיר שפת ברירת המחדל שלהם או להוסיף BBCode ידני אבל זה משהו אחר בהנחה שהם יהיו.

זו פינתה את השאלה שלי. תודה על כך הבהיר כי. כן, זה יהיה נהדר אם הכל יכול להיות מזוהה באופן אוטומטי. האם אתה בטוח כי זו יכולה להיות מושגת?

אוקי. נוסף ברשימה TODO:
    - אפשר להגדיר את שפת ברירת המחדל מהמשתמש CP Admin
    - משתמש הצג ברירת המחדל בשפה פרטי חבר.
    - מזהה באופן אוטומטי הודעה הודעה אמיתית אם גוגל מאפשר לעשות זאת על ידי CURL (להגדרה + מיילים הודעה למנהל לבדוק את זה במקרה אם גוגל עושים טעות).

האם זה בסדר?
    זה נשמע נהדר. זה יעזור הרבה. (לפחות בשבילי).
    נערך לאחרונה על ידי Cybershaolin; 17-11-09 ב 03:31.

תאריך
    אוקטובר 2009

IThis פינו את השאלה שלי. תודה על כך הבהיר כי. כן, זה יהיה נהדר אם הכל יכול להיות מזוהה באופן אוטומטי. האם אתה בטוח כי זו יכולה להיות מושגת?
    לא אני לא בטוח - אני רק צריך לזכור כי גוגל יכול לזהות שפה, אבל לא בדקתי עדיין עושה פונקציונליות זו זמינה באמצעות CURL API. גם אני לא יודע איך זה יתנהג עבור הודעות קצרות ממש. או מה אם גוגל לא יהיה בטוח. או איך צריך להתנהג mod אם המשתמש עידכן את שפת ברירת המחדל, אבל גוגל אומר שזה בשפה אחרת (אני חושב שזה יהיה להגדרה: המשתמש אמון, אמון Google + לשלוח הודעת דוא"ל בכל פעם כשזה קורה). אז זה אתגר קטן כאן, אבל אנחנו אוהבים אותו
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 17-11-09 ב 21:25.

בכל אופן, רבים של בעיות אלה או לחקירה יפונה על ידי impementation של זה כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...ot-do-yet.html

אז, אולי יהיה זה רעיון טוב לא לעשות דברים מסובכים יותר להישאר עם הדרך בפועל של עבודה, אבל זה עדיין תלוי בך כדי ללכת קדימה או לא ...

תאריך
    אוקטובר 2009

בסדר - אני יודע עכשיו כי ניתן לזהות על ידי השפה CURL. גם גוגל עושה טעויות, אבל הוא כל כך טוב זה אומר עד כמה הוא בטוח על הניחוש שלו (0 - כלל לא, 1 - 100%, מה בין - אתה יודע מה).

אז ברגע זה ההצעה שלי עבור תכונה זו היא להפוך את זה להגדרה עם אפשרויות:
    - תמיד המשתמש אמון (הטוב ביותר עבור ביצועים - חיפוש לא שאל כאשר הודעה חדשה מגיע, כל האפשרויות האחרות יבקש בנושא שפת אמת)
    - תמיד לסמוך על גוגל (Google התוצאה היא תמיד כשפה אמיתית - לא טוב הודעות קצרות)
    - אמון המשתמש אלא לשאול גוגל (במקרה כזה אם יש הבדלים בין מה שהמשתמש מסמן ומה גוגל אומר מנהל תקבלו מייל על זה)
    - אמון Google כאשר התוצאה היא אמון ראוי (פרמטר אחר יגיד איך גוגל חייב להיות בטוח לשימוש התוצאה שלו - כלומר 0.3)

ועוד דבר אחד - גוגל לא תהיה שאלה אם המשתמש בכל מקום של הודעה lang BBCode להגדיר באופן ידני.

מה אתה חושב על זה?
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-11-09 ב 01:38.

רעיון טוב.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •