חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: vBET בהעדר צוות עבור 2 ימי עסקים

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default vBET בהעדר צוות עבור 2 ימי עסקים

היי

לאחר ב מינג טובת הלקוחות שלנו אני רוצה להודיע כי צוות oficially suport vBET ייעדרו ב 08-11 יולי. זה 2 ימי עסקים + 2 ימי סוף השבוע. נא לא לתכנן את כל העדכונים בזמן הזה - נהיה לא אוכל לעזור לך במקרה של בעיות מסוימות.

הייתי רוצה סליחה על מצב כזה וזה קורה בפעם הראשונה בהיסטוריה vBET. כי זה לא אמור לקרות, אבל כמיל כבר תכננו ו חופשות בתשלום לפני הוא להצטרף אלינו, תכננתי מחופשות שיש יש לזכור כי יהיה לי תחליף. במילים קצרות: אני scrued, ואני באמת מצטערת על זה. כפי התנצלויות אנו נותנים נוספים 1 חודש עדכונים בחינם לכל הלקוחות שלנו.

היום אני יהיה קרוב כמו בנושאים רבים כמו אוכל לפני לעזוב. השאר יטפל כמיל - הוא יהיה בפורום מאז יום שני. אני אהיה על הים אז אני לא תהיה אפשרות בכלל להתמודד עם כל בעיה - אנא אל PM אותי. כתוב בפורום, כך כמיל יוכלו לעזור לך.

עבור כל הלקוחות שלנו: שוב מצטער מאוד, ומקווים כי 1 חודש לעדכונים בונוס חינם יגרום לך להרגיש כי אכפת לנו ממך.
    לכל החברים שלי: תאחלו לי זמן נהדר!

לחיים
    מיכל

PS.
    אני אתן additinal 1 חודש לאחר החזרה של עדכונים. אני בחזרה מהים יולי 19. תרגיש חופשי להזכיר לי אם אתה לא תראה חודש נוסף לאחר 20.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 07-07-10 ב 11:30.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

היי,

הפורום שלנו הוא לעבוד שוב.
    אני לבד עכשיו אבל אני אנסה לעזור בכל!

נסיעה טובה

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי

אני רק רוצה ליידע אותך כי אני שוב שמעתי שיש איזה בעיה בשרת, אבל זה היה נפתר על ידי כמיל. אני בתגובה PM כל ההודעות הדורשים תמיכה שלי, רק אחרי הטיפול כמה דברים העסק מחכה לי אחרי חופשות - כך בקרוב.

הטיול היה נפלא ועדיין - טוב לחזור
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-07-10 ב 07:41.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •