חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: functions_vbseo_createurl.php שגיאה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

Default functions_vbseo_createurl.php שגיאה

אני פשוט לרכוש vBET ודמי מיתוג.

אני מקבל את זה httpd שלי יומני כאשר מנסים להפעיל גנרטור מפת אתר vBET אינה לתרגם CMS בכלל או, האם קנס בפורומים.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

יש לי "vb לייעל Pro", ואת vBSEO העדכנית ביותר & מותקן ריצה מושלמת. (או לפחות הם היו **********. חחח)

בדקתי שוב ושוב את כל העריכות.

בבקשה לייעץ.

תודה,

נ.ב.: WTF! אני אפילו לא יכול לפרסם url בתגי קוד (15 b4 ********** פוסט)

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

Red face

שלום.

האם אתה מגדיר "קישור סוג'ל VBSEO_URI? הינכם מתבקשים לשים לב כי הודעת השגיאה שלך פירושו שהקובץ vBET vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php לא נכללה וכוללת vBET זה אם הוא מוגדר עבור קישורים vBSEO.

אודות תרגום CMS - נא לתאר יותר. האם יש לך דף ריק או מחרוזות ריקות או רק תוכן מקורי? תן URL (PM אם לא יכול לעשות את זה כאן) לדף שבו אנו יכולים לראות את זה.

אודות נ.ב.: שים לב בגלל SPAM היינו צריכים להגביל את האפשרות של הוספת כתובת האתר בפורום שלנו. זה יהיה חסומות אחרי כמה הודעות. ואם אתה רואה *** פירוש הדבר כי ב-URL משמש כמה מילים צנזורה - רק לתת לנו עם רווחים, נדע מה לעשות עם זה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

אני מרגיש טיפש sooooo (איך אני מתגעגע) מטה ...

זה כל מה שזה היה לעצור את מפת האתר.

תקציר:
    ============================
    פורום תצוגה: 1522
    אשכול הצג: 10088
    הצג הודעה: 204
    פרופילי משתמש: 3
    בתוצאות הסקר: 0
    פוסטים: 0
    בלוג תגיות: 0
    האלבום כתובות: 0
    כתובות קבוצות חברתיות: 1
    כתובות תגית: 1
    ארכיון: 1521

כתובות האתרים באינדקס סך הכל: 13344
    זמן עיבוד סה"כ: 47,004.40 שניות
    3400 היה משהו ....

אבל CMS עדיין לא בתרגום.
    עמוד פעמים החוצה בכל פעם.

אני אשלח לך Mate PM.

תודה,

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

בסדר, אני מקבל מידע נוסף באמצעות "דפדפן האינטרנט Safari".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    תודה Mate,

תאריך
    אוקטובר 2009

OK אני רואה את זה עכשיו. גם אני רואה את זה קורה רק מאמרים CMS - הדף הראשי של CMS הוא עובד בסדר.

הבעיה היא ברמה של vbenterprisetranslator_seo.php קובץ. אנחנו-. יש שם קוד אשר אמור להגן מפני הניתובים מחדש שישנם כאלה vBSEO. . אין לי מושג למה זה לא עובד על השרת שלכם אני צריך גם FTP גישה לפורום שלך כדי לבדוק את זה -. בבקשה PM. נוסיף רישומנו לתוך קובץ הסימון למה פרמטרים אלה לא יוסרו ממחרוזת השאילתה.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-06-10 ב 00:24.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

נשלח מטה. ותודה.

תודה,

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

פורומים אחרונות קבוע את הבעיה כמה ואיך. (תיק סגור)

תאריך
    אוקטובר 2009

נהדר לשמוע

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •