חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 4 Firstראשון 1234 אחרוןLast
תוצאות 21 עד 30 של 32

אשכול: Langtitle נוסף בנושא ניתוח

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    Nevermind, מצאתי עוד: כותרות PM מתורגם לא מנותח בכותרות בדף private.php

תוקן על ידי הוספת תוסף ב private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

אני באמת לא יכול לשכפל את הבעיה הזאת על השרת שלנו. אני חושד כי אתה לא התקנת vBET 3.3.3 כראוי-בבקשה לבדוק את זה. היו לנו הרבה פעמים בעיה כי הלקוחות שלנו רק העלה קבצים חדשים ושכח לייבא קובץ מוצר חדש או להיפך. האם בדקת האם הפעלת הפונקציה vbet_global_complete קיימים במקום תיאר? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

כמו כן אנו פועלים בפורומים שלנו עכשיו בגירסה 3.3.4 בטא vBET, כך שזה יכול להיות באג זה קיים 3.3.3 ואנחנו כבר קבוע זה (לא זוכר). ובכל זאת, בבקשה לאשר התקנה בפועל היא אישור - עדכון עשה הטובה ביותר 3.3.3 שוב.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 15-06-10 ב 00:00.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    ועוד:

לא יכולתי למצוא דרך לתקן את זה באמצעות תוספים. במקום זאת, הוספתי קוד זה usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    ישירות מתחת
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    אם דף זה הוא משתמש global_complete הוו אז זה צריך להיות מטופל vBET 3.3.3-נא לראות תגובה קודמת על זה. אם global_complete לא נעשה שימוש - מכן לשנות קובץ כזה יהיה צורך או שאתה יכול להוסיף אותו וו כמה אם קיימים כמה בדף זה.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

קובץ המוצר שלי את כל הקבצים PHP מוצגות בתור v3.3.3, כפי שהם צריכים להיות. עם זאת, אני חייב לשנות קבצים רבים יש די כמה plugins מותקן בפורום שלי, כך שזה סביר למדי כי ייתכן שיש קונפליקט.

שמתי לב כי בזמן ביצוע על הקרס global_complete היא 1000. האם זה לא יהיה גבוה כדי למנוע מתנגש עם תוספים אחרים?

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

אני כבר אישר את נוכחותו של הפונקציה ניתוח העולמי. אני לשדרג ל 3.3.3 בזהירות רבה, ולכן אני בספק אם תוכן הקובץ יכול להיות בעיה כאן. עם זאת, אני לא רואה שום באגים נוספים, כך אני חושב שאני טוב לפי שעה.

אני גם שמח לומר כי הביצועים של vBET פגע בשרת שלי הוא זניח, אז אני לא יכול להיות שדרוג 3.3.3 בעבר בשל המספר הגבוה של ההתאמות / תיקוני עובד לי ליישם בעצמי. עם באינטרנט 800, היו לי המון שרת מתחת 1.00, ועם מקוון 1200, הם היו סביב 3.00. לא רע בשביל שרת dual-core Xeon hex, אני חושב!

תאריך
    אוקטובר 2009

אני חושב יותר מדי!

אז - חוזרים לנושא. vBET צריך לטפל באופן אוטומטי אלה לחתוך langtitle (עם...) - אנחנו לא יכולים לשכפל אותו בפורומים שלנו רוצה לעשות מהדורה חדשה בקרוב. זה יהיה נהדר אם נוכל למצוא את הסיבה לכך ולתקן אותה אם זה בצד שלנו. אם אתה יכול לגשת לפרטים לפורום שלך, או אפילו למקרה הבדיקה שלך שבו הדברים האלה קורים, אנחנו יכולים לעשות את זה - אנחנו יכולים לתקן את זה

ברגע זה ללא אפשרות לשכפל אנחנו אפילו לא יכולים להיות בטוחים האם זה באמת באג vBET (לא איזה התנגשות עם mod אחר או בעיה תצורה). אז אנחנו נמצאים עכשיו במבוי סתום בתחום הזה. שוב - נשמח לפתור את הנושא הזה בצד שלך אם תרצה. קיימת אפשרות כי שחרור vBET חדש יהיה בסוף השבוע הזה - יהיה נהדר לסגור את כל הבעיות לפני

תאריך
    אוקטובר 2009

מצאתי כי אנחנו באמת היה באג שם. גלובל ניתוח langtitle היה בתוך מצב מיותר אז זה לא תמיד הוערך. זו תוקנה כבר ייכלל במהדורה הבאה.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

אתה יכול בבקשה לפרסם פתרון מהיר בשביל זה? אני לא יכול לשדרג ל 3.3.4 עכשיו

אני מנחש כי התנאי מיותר הוא זה להלן:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

תאריך
    אוקטובר 2009

מה מחזיק אותך עם עדכון?

אני מסתכל החוצה SVN כדי לבדוק אילו שינויים נעשה כדי לפתור את הבעיה, אבל עדיין - תצטרך לשחרר האחרון הראשון להיות מסוגל עשה תיקון מהיר אם לפרסם אותו.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

עשיתי מספר שינויים בקוד לאורך זמן, ואני שכחתי היכן ומדוע. אני לא רוצה להיות שבירת דברים כבר עבודה!

תאריך
    אוקטובר 2009

לידיעתך, אנו לא אחראים קוד השתנה על ידי הלקוחות שלנו - אנחנו פשוט לא מסוגל לעשות את זה. אם השינויים שלך על פי תיקונים מהירים שלנו אז אתה יכול להיות רגוע - אלה ייכללו במהדורה הבאה אז הכל יהיה בסדר. אם ביצעת שינויים קוד אחר, אז אנחנו ייעוץ לכתוב מסמך כלשהו אשר ידריך אותך על צעדים נוספים האישי שלך במהלך העדכונים - אחרת אתה תישאר עם הגרסה הישנה vBET, כי אתה לא יודע מה o ומה בשבילך השתנה.

שים לב מצאתי מה השינויים הדרושים כדי לפתור בעיה זו, אבל אני לא יכול לפרסם לתקן במרכול בפורום (כי זה כולל בתוכו BBCode שבור). אז pelase לשאול על זה במייל (contact@vbenterprisetranslator.com) ואני אשלח לך את זה שם.

דף 3 של 4 Firstראשון 1234 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •