חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: ביצועים בעיות עיקריות

Default ביצועים בעיות עיקריות

שלום,

ראשית, אני אוהב את המוצר הזה, זה נהדר.

חייבת להיות איזושהי שגיאה תצורה אני נתקל. בקר מטבע פורומים ולנסות לתרגם לשפה. זה לוקח 30-40 שניות לתרגם כל דף. אני מבחין כאן אני יכול לתרגם כל דף בתוך שניות.

קראתי את העצות ביצועים עשו כל מה שיש זה אני יכול לעשות.

אני משתמש vBSEO ועשו כל ואינטגרציות המפורטות הן בפורום ואת readme. אני חושב שיש אולי משהו לא בסדר שם.

אנא תן לי לדעת איפה אני צריך להתחיל לחפש.

תודה!

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

עד עכשיו היה לנו רק מקרה אחד כזה היה הסיבה לעיכובים מן התשובות Google. במקרה שבו אני מתארת נראה כי:
    1. שרת פורום משלו מושיט-הקרובות בקשות תרגומים
    2. או גוגל היה נותן קצת זמן "עונשים"
    זה היה גלוי ביומנים, כאשר אנו מונים הזמן של כל בקשה תרגום. נראה כי הראשונים היה בסדר, אז כל נמלה אחרת לקח זמן משמעותי יותר. בעל הפורום היה loking למטרה בהגדרות חומת האש שלו ללא הצלחה. ברור שזה היה משהו עם Google התקשורת כי לקרות רק באתר לא במטמון.

פתרנו את הבעיה על ידי הוספת הפרמטר יש ביצועים חדשים "עיכוב בין תרגומים"

אני רואה בפורום שלך בדף במטמון מייצר מספיק מהר. תרגום ראשון לוקח זמן רב. נסה להשתמש "עיכוב בין תרגומים" ולהגדיר שם כלומר 10. שים לב שאתה צריך לבדוק את זה עם את המטמון. אז לכבות את המטמון זמן לבדוק את המהירות של תרגומים שלך - אתה תהיה בטוח שזה מהירות של הדף לא במטמון. אם אתה רואה שיפור (טוב יש כמה כלי למדידת זמן לפני ואחרי - אתה יכול למצוא כזה באינטרנט) ואז לפנות המטמון וזה בסדר. אם לא גם להפעיל המטמון, להגדיר עיכוב 0, יידע אותנו - נחפש פתרונות אחרים

כמו כן - מאוד חשוב. אם השרת אינו יכול לטפל בכל השפות - נא לבטל חלק בהתחלה. כלומר להתחיל עם 10 שפות, כאשר אלה יהיו במטמון לאחר מכן להתחיל להוסיף שפות חדשות מעת לעת. בפורומים רבים יכולים להתחיל עם כל השפות - הכל תלוי משאבים - במקרה שלך משהו לא מושלם, גם אם הוא לא vBET אבל בין השרת שלך ו-Google, אז לא פחות שפות במטמון אמצעי בקשות Google פחות, כלומר פחות בעיה.

לא מטמון עיכוב בין תרגומים! = 0. אני מקבל דף ריק על תרגום?

השרת לא עמוס או על ידי מחפש @ ביצועים גרפים כלים admin.

הרבה פעמים, התרגום הוא פישל גם:

זה היה עובד טוב מאוד גם בלי מטמון לפני, אני לא יודע מה קרה! אפילו עם זה בדף במטמון לי בעיות, אני חושב שיש משהו אחר קורה.

הממממ ....

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אנא ודא כי השפה בפורום שלך הוא בסדר - האם אף אחד לא שינה אותו.

כמו כן, לבדוק את מצב Google שלך - אנא בור זה ההוראות: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •