חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 13 של 13

אשכול: שרתי Power

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

בסדר - עדכון מלא. גם לשלוח לך בדוא"ל כמה רמזים על איך לאבחן מה קורה אם הבעיה עדיין קיימת.

אחת רמז נוסף: לחשוב על השבתת כמה שפות אם הפורום שלך בפועל לא יכול להתמודד עם כל אלה.

גם מאוד חשוב! אנא רמזים בור תחת הקישור הבא. אני רואה עכשיו שאתה לא לחסום דפים רלוונטיים robots.txt, אז אתה בוודאות יכול לשפר את הביצועים שלך. פרטים כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

חבר
    תאריך
    דצמבר 2009

Text automatically translated from: Italian to: Hebrew
    Translated text
    שלום,
    אני לא עשיתי שום דבר עדיין לא ידוע, עם זאת, כבר יש שתי בעיות:
    1. אני כבר דיווח מאות טעויות מסוג זה mysql_connect () [function.mysql-להתחבר <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: קשרים רבים מדי / home / ספר / domains / scuo.la / public_html / includes / class_core.php בקו 311
    2. כתובות URL של דפים מתורגמים לעבוד היטב עם פיירפוקס אבל לא עם אקספלורר. לדוגמה בדף זה
      כנפיים .. דואר książki?
      קורא כל כך טוב ב-Firefox, אבל לא סריקה.

אתה לא יכול לתקן לך, אה?
    המארח שלי מנהל האתר שלי כל כך הרבה כי הם עושים את הבדיקות אבל לא מצליחים לפתור בעיות אלו.
    אני משלם עבור השירות, אל תדאג.
    תודה
    Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום,

אודות בעיות שלך:
    1. זוהי סוגיה MySQL תצורה. אתם מאפשרים יותר מאשר הנושאים Apache MySQL קשרים, ולכן כאשר השרת שלך יש הרבה לקוחות כל הנושאים אפאצ'י עסוקים שאין מספיק חיבורים MySql. אנא שנה fongiuration MySQL. הנה מדריך: MySQL:: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 קשרים רבים מדי
    2. בדקתי את כתובת האתר בתא IE ו אופרה בתא זה עובד מצוין. שים לב תחת IE קישור זה יכול להיראות מוזר, אבל זה הקישור המתאים - היא רק בדפדפן IE רק המילה הזאת, שאינה תומכת התצוגה של האותיות בסימון%. זה עדיין את הקישור אותו - רק לראות פלט HTML תחת אופרה ותראה בסימון% זהה. האופרה (וכל בדפדפנים אחרים למעט IE) רק להראות את זה יפה. כמו כן יש לציין כי זהו עולם רגיל, כך גוגל (ורובוטים אחרים) יודע איך לפרש אותו מדד זה כראוי. אין כאן שום בעיה (או לא הבין במה מדובר )

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •