בבקשה לפקח על השרת מעבד ושימוש אזור זיכרון לקבוע איזה משאב נדרש.
אנא זכרו על השבתת כמה שפות אם השרת שלך לא יכול לעשות את זה עם כל (להתחיל עם מעט, ולהוסיף יותר מפעם לפעם אם השרת מחזיק אותה).
כמו כן - אני רואה באתר שלנו כי אתה אף פעם לא להוריד שום vBET תחת הרישיון שלך. איך אתה יודע כי השרת שלך לא מספיק vBET? ...
אני מאוד מצטער - זה טעות שלי. בדקתי באתר שלנו שבו אנחנו רואים אילו קבצים שהורד ע"י הלקוחות שלנו. כרגע בדקתי את ההזמנה ואני רואה שקנית שירות ההתקנה - כלומר למה אני לא רואה כל קובץ שהורדת.
ושוב - מאוד מצטער. הייתי בודק את זה כדי לראות מה כתובת הפורום שלך איזו גירסה של vBET אתה רץ.
אתה יכול בבקשה לשלוח את כתובת הפורום שלך לדעת איזו גירסה vBET אתה מפעיל.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-04-10 ב 20:35.
אנחנו נעזור לך בשמחה. כדי לעשות זאת אנו זקוקים למידע נוסף. בבקשה בתגובה לשאלות האחרון שלי. כמו כן, איזו גירסה של vBET אתה משתמש?
אני רואה תרגומים מהירים למדי. ובכל זאת ...
. עכשיו אני בהחלט יכול לומר לך כי אתם מאבדים הרבה ביצועים כי יש לך הפניות כפול, אשר בוטלו כבר בגירסה vBET החדש. בבקשה לעדכן לגרסה vBET החדש ולעשות אינטגרציה vBSEO שוב (כאן יש לך פרטים על פעולות אינטגרציה חדשה: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
שים לב כי הגירסה החדשה ביותר יש גם הרבה שיפורים אחרים בביצועים. אם אתה כבר פועל על אלה - עדיין עשה שילוב vBSEO חדש - זה יהיה בטוח לך הרבה עומס שרת. תאמין לי - משתמשים רבים כתבו מילים נהדרות על זה
אם אתה לא מרגיש טוב בעדכונים ואינטגרציות, אנחנו יכולים לעשות את זה בשבילך - רק צריך לקנות יו שלנו שדרוג השירות.
עוד דבר אחד - אני רואה שיש לך בעיה רצינית עם כתובות המתורגם. בשרת אינם עובדים קישורים אשר יש מכתבים מיוחדים.
כלומר: זה בפולנית הוא עובד כי אין לי מכתבים מיוחדים:
בנובה definicja magnetyzm
ואת זה יש מכתבים מיוחדים (AZ) וזה לא עובד:
Szkoły - Tags פורום Zoints przez
זה חשוב מאוד - עכשיו שפות כמו ערבית או יפנית (ואחרים) אינם עובדים כלל בשרת שלך, כי יש תווים מיוחדים רק לאלה.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 23-04-10 ב 03:11.
איננו אוספים נתונים ממשתמשים גישה שלנו למטרות אבטחה. גם אלה ניתן לשנות בכל עת. זו הסיבה מדוע אנו מבקשים כל הזמן גישה לנתונים בפועל.
דחוף: אנא ראה מידע אלקטרוני שלנו.