אני מקבל דף ריק כאשר אני רואה את כל ה-RSS תורגם הזנות, רעיונות למה?
תודה.
אני מקבל דף ריק כאשר אני רואה את כל ה-RSS תורגם הזנות, רעיונות למה?
תודה.
איזה סוג RSS אתה בדיקה - נא לשלוח כתובת האתר המלאה. האם זה קורה גם ב-RSS המקורי או סתם מתורגם על אחד?
תורגם רק RSS, RSS רגיל זה בסדר, יש לך כתובת הפורום שלי, אתה יכול לבדוק את זה שם.
בסדר - אני רואה את זה בפורום שלך. למרבה הצער אנחנו לא יכולים לשחזר את זה בפורומים שלנו.
זה יהיה הכי טוב אם אנחנו מקבלים גישה לפורום שלך לבדוק את זה - זה יכול להיות גם מקרה מבחן / העתקה - זה פשוט צריך להתנהג באותו אופן. מבלי לשחזר את הנושא אנחנו לא יכולים לעבוד על זה. אתה יכול בבקשה PM לי גישה Admin CP הפרטים שלך FTP? כפי שכתבתי זה יכול להיות קצת למשל מבחן - אני רק צריך התנהגות לא התוכן. או לפחות יש לך יומני שגיאה אודות RSS? ...
כפי שאתה יכול לבדוק כאן בפורום הזה RSS עובדים בסדר. בפורומים הבדיקה שלנו גם. ברגע זה אתה היחיד שיש לו את הבעיה הפורום הוא המקום היחיד שבו אנחנו יכולים לבדוק את זה.
אני מנהל רק בפורום שלי, בבקשה לתת לי הנחיות לפתרון בעיות.
אני חושש שזה מסובך מדי ודורש אינטראקציה - אנחנו צריכים למצוא את סיבת הבעיה. אני יוכל לתת לך מהר לתקן את ההוראות אם אני יודע מה קורה שם יוכלו לשחזר את זה על הצד שלי. בלי לדעת לאן באג היא שאנחנו פשוט אין לי מושג איך, מה ולעשות לתקן את זה (זה יכול להיגרם על ידי הסכסוך על ידי mod אחרת, תצורה טועה ...). ללא אפשרות לשחזר את זה אנחנו לא יודעים האם השינויים שלנו מתקן את הבעיה. ואתה היחיד שיש להם את הבעיה. לכן זה יהיה הכי טוב אם יש לנו גישה - גם לפורום הבדיקה. כפי שכבר כתבתי אני לא צריך תוכן בפורום שלך אני רק צריך את התנהגותו של זה. אני מבין שאתה לא רוצה לשתף את הגישה אל הפורום האמיתי שלך. האם יש לך במקרה לבדוק היכן הדבר קורה?
ברגע זה של ההוראות הפשוטות נא לפתוח את הקובץ / כולל / vbenterprisetranslator_functions_external.php ולקבוע שם קוד מפסיק הערכת ידי הצבת הד 'מבחן 1 "; (ושינוי מספר עבור כל הד) בין שורות קוד. אם אתה יודע מה זה חיפוש בינארי אז להשתמש באלגוריתם. הערכה מתחילה לתפקד vbet_translateExternal.
אם אתה חושב שאתה מסוגל לקבוע היכן הבעיה היא אז אנחנו יכולים לעשות את זה ככה, אבל זה ייקח הרבה יותר זמן - במיוחד בצד שלך, מה אין צורך כי יש לך את תמיכתנו. כמובן אנו מבינים כי אתה לא רוצה תמיכה מלאה שלנו, אז בואו ננסה לעשות את זה בדרך שלך.
התחלת עוד בעיה כאן מיץ המחשב - מרגלים האתר
נראה התסריט אינו מקבל את קובץ css כראוי הוא מחפש במקום הלא נכון לתמונות ...
- אני אנסה את מה שאמרת על נושא אחר.
לא - מעולם לא כתבתי דבר כזה. אין לי מושג מדוע אתה אפילו לחשוב על זה ...
אלה שבהם רמזים בשבילך, כי אלה שבהן הכי קל לתאר. 1 - אתם מחמיצים את העניין על חיפוש בינארי. 2 - יש לנו דרכים לעשות זאת ללא כל שינוי בתפוקה ואנחנו מסוגלים לעשות את זה מהר, כי אנחנו יודעים הקוד שלנו יש הרבה ניסיון במציאת באגים, או התנגשויות עם תוספים אחרים.
בכל אופן - השאלה שלך לא נותן לך שום צעד אחד קרוב יותר לפתרון. אנו מציעים לכם תמיכה מלאה שלנו. אתה יכול לקבל את מה ששילמת עבורו, או שאתה יכול לסרב. אנו תכבד את ההחלטה לנסות לעזור לך גם אם אתה מסרב התמיכה שלנו. ובכל זאת בבקשה להתמקד בנושא - אתה רוצה לנסות לעשות את זה בעצמך, אז בבקשה רמזים שמיטה שלנו. אתם רוצים אותנו בפעם בטוח שלך, אנא תן לנו להיכנס שים לב כל הכוונות שלנו כדי לעזור לך.
נכון, ואת הנקודה שאני עושה זה אני יכול לעקוב אחר ההוראות, אז בבקשה לתת לי הוראות.
אני לא רוצה לתת לך גישה כמו אין לך מוניטין מקוון, האנשים היחידים שאני נותן גישה פורומים שלי אותי, ואת vBulletin vBSEO כי אני יכול לסמוך עליהם.
אתה חדש לי, אז אני מעדיף לקבל הוראות, לא תמיכה מלאה.
תודה.