חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 3 Firstראשון 123
תוצאות 21 עד 24 של 24

אשכול: דף לבן כאשר תרגום הזנות RSS

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake View Post
    אוקי, אבל עדיין שגיאה 500, בוט גוגל לא יאהב 500 כותרת שגיאה!

גם הקישורים הם בפורמט זה.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost

האם לא הם יהיו כתובות URL seo'd?
    אודות 500 כותרת - ברגע זה אין לי מושג למה validator טענות על שגיאה 500 - אותה הכתובת בדפדפן נותן תוכן המתאים. כמו כן היא מופיעה רק על כמה תרגומים לא על אחרים. אולי זה משהו עם המטמון - נוכל לחזור אליה אחרי המטמון יפוג ולבדוק האם היא קיימת בעיה כלשהי או סתם היסטוריה במטמון.

אודות קישורים - כן אלה צריכים להיות seo'd כתובות URL. בבקשה תגיד מה הערך שלך על הגדרת "מדריך הפורום".

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

חייב להיות בעיה מטמון, כל הזנות RSS חדש מתורגם כיום 100% בסדר, תודה.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אוקי אז הבעיה היא הזנות תורגם לפני לתקן את זה עדיין יש שגיאות וכתובות אי קידום אתרים שגוי.

איך אני מוחק מטמון הזנות כל כך זקן הזנה חדשה עם תיקוני באגים יכול לעבוד.

תודה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

זה צריך להיעשות באופן אוטומטי - הזמן RSS מטמון נמדד בדקות, לא בימים ... אני לא יודע האם / היכן vBulletin מאפשר לנקות את המטמון RSS באופן ידני. Yoou יכול לנסות להגדיר אותו ערך נמוך (כמו דקה 1) כאשר אתה עושה בדיקות, ואחרי זה לחזור אל הקודם.

כפי שכתבתי זה לא אמור להיות במטמון במשך זמן כה רב. אנא ודא כי אתה מסתכל על ערוץ פלט בפועל לא במטמון בצד שלך (כמו זיכרון המטמון של הדפדפן). תן לי בבקשה כתובת האתר RSS שעדיין לא נכון - אני אבדוק את זה על הצד שלי. אם יהיה צורך נחפש באג, אבל קודם בואו לבדוק האם זה באמת קיים.

גם בבקשה לשלוח לנו 2 הכללים הראשונים vBET ולוודא שתגדיר את המדריך בפורום שלך כדי ל / פורומים בתצורת vBET.

דף 3 של 3 Firstראשון 123

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •