חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 3 123 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 22

אשכול: מגורש על הפרת רישיון - קישור אשראי!

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

Default מגורש על הפרת רישיון - קישור אשראי!

מה הבעיה, כפי שאתה מודע אמרתי לך MOD שלך היא איטית גורמת לי בעיות בשרת אז אני משתמש MOD אחרים על vBulletin עד לשחרור הגרסה החדשה, ולכן אין קשר אשראי!

נא להחזיר את החשבון שלי שלח לי מייל על זה כדי לפתור בעיה זו בהקדם האפשרי. אני לקוח משלם וגם לא מעריכים להיות מגורש שלא בצדק.

הנחש הוא המשתמש שלי.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום.

נא לקחת התנצלויות שלנו כל טרדות. אנו מנסה ליצור איתך קשר בצורות רבות, אבל המסרים שלנו התעלמו. יש לזכור כי הנושא נכתבו לפני חודשים ועכשיו אתה חשבון חסום רק בגלל שאתה הפסיק להגיב בעת נחשד על הפרת רישיון. החשבון שלך תינתן בחזרה כאשר המצב יהיה ברור. אם לא הפרו את הרישיון שלנו אין לך מה לדאוג - אנחנו רק צריכים לאשר.

כפי שכתבנו לך לפני בדקנו ההסבר שלך על כבוי vBET וגילינו כי vBET משמש עדיין. נגד הטענה שלך כי אתה משתמש כמה mod אחרים אנחנו עדיין מאמינים שזה vBET אשר משמש בפורום שלך. ואנחנו חושבים שבגלל קוד פלט שנוצר על ידי vBET מסומן ואנחנו רואים סימן שלנו על פלט ה-HTML שלך (יש לנו גיבוי למקרה של חקירה בעתיד). בגלל אמירה שלך היא נגד של מה שאנו רואים בפורום שלך עדיין יש לנו זכות לחשוד הפרה רישיון. כדי לבדוק את זה אנחנו צריכים לראות מה באמת קורה נמלה זו הסיבה שאנחנו רוצים לשאול אותך על פרטים גישה Admin CP שלך. באפשרותך ליצור חשבון זמני זה או לשנות את הסיסמה כדי temp מסוימים, אם אתה מודע על בעיות אבטחה. אולי נצטרך גם גישה FTP, אבל עכשיו זה CP Admin מספיק.

שוב מאוד מצטערת על חשבון ובזכות הושעה כי התחלת לשתף פעולה בנושא זה. גם אנחנו רוצים לפתור את הנושא בהקדם האפשרי, במיוחד כי זה כבר לוקח הרבה זמן. נא לשלוח את הנתונים כך שאל נוכל לאשר את הגרסה שלך, כי כמו שאתם כבר יודעים פלט ה-HTML שלך אומר משהו אחר.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

לא, אי הבנתי, בזמן שאנחנו לא משתמשים mod שלך, היינו בדיקות, כרגע אנחנו אבל מסיבה כלשהי את הקישור אשראי לא עובד, אנחנו לא יכולים redownload כפי שאתה אסרה לנו, אנחנו לא יכולים לקנות מיתוג חינם כמו שאתה נאסר עלינו. אז איך אנחנו יכולים לתקן.

כמו כן, אמרת לשלוח מיילים אבל יש לך התקנה זו בפורום כך בדוא"ל doesn't לשלוח כשנגיע PM או לענות להודעה, למרות אותנו מה שמאפשר את זה בלוח הבקרה שלנו. אז אנחנו לא הודיעו תשובה אלא אם כן מחובר למערכת

או להחזיר כדי שנוכל לקנות או להוריד בחינם מיתוג המוצר שלנו שוב, או לספק לי עם קוד אז אני יכול להוסיף את הקישור באופן ידני.

תודה.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

הקישור היא חזרה, אין צורך להפוך את זה לדרמה. זו היתה טעות, עורף, אנחנו יכולים להסתדר עכשיו.

תאריך
    אוקטובר 2009

אנחנו מבינים את ההסבר שלך. עדיין לא היה באמת רציני לגבי החשד להפרת רשיון, כמו השימוש של כל תוכנה מעבר לאישור הרישיון שלה, היא גם פשע של פירטיות תוכנה. אנחנו לא אומרים שזה היה מחויב, רק שיש חשד, התבטאויות קודמות שלך היו שונים זה מה שציינו בפורום שלך, אנחנו צריכים לבדוק מה באמת קורה.
    אנו מסוגלים לגלות מה היא הסיבה לקשר אשראי לא נראה בפורום שלך. לכן אנו מבקשים מכם גישה Admin CP שלך כדי שנוכל לקבוע זאת הפרה או לא. מקווה שנוכל לפתור את זה בינך לבין צוות vBET. אם אתה מודע על בעיות אבטחה נא ליצור סיסמה זמנית או חשבון זמני.

שים לב היכן אנחנו איתך קשר גם באמצעות הטופס עצמו פנה הפורום. אנחנו באמת להשתמש בכל דרך מגע אשר מצאנו, לפני חסימת החשבון. מהר ככל שזה ייקבע כי הבעיה היא לא הפרה הרישיון, תקבל בחזרה את החשבון שלך עם זמן נוסף עבור שדרוגים בחינם - הרבה יותר גדול כי זמן של חסימה, מחדש לפצות את אי הנוחות בפועל.

כמו כן, אנו סבורים כי אין בעיה ציבורית. אז אנא פנה אלינו בנושא זה באמצעות הדואר או בערב בלבד. כמובן שאתה יכול לחשוב על דרך אחרת - במקרה כזה אתה מוזמן לדבר על זה בפומבי. אבל לכתוב בכמה מקומות באותו זמן, להקשות לשמור, אז אנא לדבוק בדרך זו של תקשורת. תודה
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 07-04-10 ב 23:03.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

אין דרך אני נותן גישה admin זר, בכלל. השרת שלי הוא שלי והוא פרטים אישיים שלי.

אם אתה רגיל להחזיר את החשבון שלי, שכן כיום יש הקישור ואז אני יצטרך לתבוע את הכספים בחזרה על כרטיס האשראי שלי.

זה לא עניינך למה הקישור לא היה מראה אחר מאשר הוא קבוע.

כל מה שאתה צריך לדעת הוא הקישור עובד עכשיו, סוף. היתה לי בעיה עם simliar vBSEO בעבר והם פשוט ביקש שזה יהיה קבוע, הם לא צריכים לרגל אותי.

תודיע לי איך אתה רוצה להתמודד עם זה, אני שמח לקבל החזר אם אתה רגיל להחזיר את החשבון שלי.

אני אוהב את המוצר ואת רוצה לקנות 5 שלי בפורומים אחרים כאשר אני מקבל את זה עובד 100%, כך תאבד לקוח טוב רק בגלל שאתה דורש גישה לשרת שלי, וזה לא הוגן מיכאל.
    נערך לאחרונה על ידי Snake2; 07-04-10 ב 23:22.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake2 View Post
    אין דרך אני נותן גישה admin זר, בכלל. השרת שלי הוא שלי והוא פרטים אישיים שלי.

אם אתה רגיל להחזיר את החשבון שלי, שכן כיום יש הקישור ואז אני יצטרך לתבוע את הכספים בחזרה על כרטיס האשראי שלי.

זה לא עניינך למה הקישור לא היה מראה אחר מאשר הוא קבוע.

כל מה שאתה צריך לדעת הוא הקישור עובד עכשיו, סוף. היתה לי בעיה עם simliar vBSEO בעבר והם פשוט ביקש שזה יהיה קבוע, הם לא צריכים לרגל אותי.

תודיע לי איך אתה רוצה להתמודד עם זה, אני שמח לקבל החזר אם אתה רגיל להחזיר את החשבון שלי.

אני אוהב את המוצר ואת רוצה לקנות 5 שלי בפורומים אחרים כאשר אני מקבל את זה עובד 100%, כך תאבד לקוח טוב רק בגלל שאתה דורש גישה לשרת שלי, וזה לא הוגן מיכאל.
    שים לב כי לא מדובר בריגול, אלא על בדיקת אינו הסכם משפטי אשר נערך בין שני הצדדים שלנו זכה או לא. כמו כן יש לציין כי במקרה של הפרת רישיון אף אחד לא מוסמך להחזר - מי יותר מי הפר את רשיון הסכימו לאבד את הרישיון שלו ושילם בנוסף על כך. כל לקוח הסכימו על תנאי הרשיון לדעת מה הוא משלם.

זה בדיוק כמו כשמישהו ללוות את המכונית - הוא יודע שהוא שילם לעשות את זה בתנאים מסוימים. הוא לא יכול לטעון שהוא שילם ללוות אותו, אז הוא חושב שזה שלו עכשיו והוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה. אם הוא לא ייתן אותה בחזרה, זה יהיה פשע גם אם הוא שילם עבור האשראי אותו. וכשהוא יהיה לחתוך הוא לא יכול לטעון, כי אף אחד לא צריך להתעניין מדוע הוא החליט לקחת את המכונית לעצמו במזומן בתמורה דרישה כי הם לוקחים את המכונית בחזרה. כן, כמובן - הוא יכול לטעון מה שהוא רוצה והוא יכול לדרוש מה שהוא רוצה, אבל טוען מהתא שלו ואת הדרישות שלו אין הקרקע. והעובדה המכונית ניתנה בחזרה על ידי המשטרה רק משום שהוא היה לחתוך doesn't אומר דבר לא קורה. "אישור יש לך את המכונית עכשיו אז מה שאתה טוען לגבי? בואו לשכוח הכל ולהיות מאושר שאתה רואה מכונית שוב - אתה לא יכול לראות את זה שוב - יש לך מזל כל כך מרגיש בר מזל."

עכשיו אתם מבינים שלנו אנו מוצאים כי המכונית שלנו חסר ... אבל היה לנו קשר עם אדם אשר הרכיבה אותו כך אנו קוראים ומבקשים: אלוהה - איך הוא רוכב? אנו חושבים כי אתה יכול לקבל בעיות עם המנוע שלך איננו שומעים אותו כראוי באמצעות הטלפון, אנא יידע אותנו מה קורה. ואנחנו מקבלים את התשובה: "זה כי עכשיו אני רוכב על מכונית אחרת". בדקנו ניווט לווייני שלנו לגלות (על מפת גוגל ) כי אתה רוכב המכונית שלנו כל כך שמשהו אינו כשורה. אבל ההנחה שאולי עדיין יש דלק לא נכון, או משהו כזה. לכן אנו קוראים שוב, אבל הגוף לא ענה לי. Se לשלוח SMS, אנחנו שולחים MMS, אנו לגלות כי המכונית הותקן פקס גם לשלוח פקס, אבל אף אחד המסרים שלנו נענתה. וזה ניווט לווייני שלנו עדיין להראות ללקוח כי הוא אכן רכיבה המכונית שלנו. אז להיות כל כך רחוק רק דבר שיכולנו לעשות היה מרחוק להשבית מערכת ה-GPS במכוניתו הודעה סן: "השימוש בפועל של המכונית אינו בטוח לך כנראה להפר את האינטרסים שלנו. אנו מבינים כי אתה יכול להיות כמה בעיות עם מנוע המכונית עדיין חוששים כי הרכוש שלנו שברה אותך. אז אנחנו לא יכולים לגרום לך יותר קל להתקדם בנסיבות הזה. אנחנו רוצים לעזור בפתרון בעיה עם מנוע אבל מקבל תשובה. אנא ספר לנו איפה אתה רוצה לעצור ואנו נשלח לשם את מכונאי אשר יראו מתחת למסכה ולבדוק מה לא בסדר"ואז אנחנו מחכים עד תצטרך להשתמש ב-GPS שוב להגיב להודעות שלנו חושבים:". מאפשר מקווים כי המצור המשטרה לא יהיה צורך כאן ".
    עכשיו אתה שם את המכונית שלנו לתוך המוסך שלך, לנעול אותו ולומר לנו זכות אנו יכולים לשמוע את מנוע מהשער, אבל אין לנו זכות להסתכל מתחת למסכה של המכונית שלנו כי זה במוסך שלך, וזה לא הוגן אנחנו אפילו לשאול על גישה למוסך שלך. גם כי אתה יכול פשוט לשנות את המנעול אחרי זה. אפילו שאתה הסכימו, כי יש לנו את הזכות לבדוק האם המכונית שלנו משמש כראוי (ראה הסכם הרישיון). אנחנו פשוט צריכים להרגיש מזל שאנו שומעים צליל יותר או פחות מתאים עכשיו לא עניין מה קורה במנוע לפני לא מעניין מדוע הצליל אפילו לא מגיע המנוע. "אתה לא מרגל לי - זה לא עניין שלך מה אני עושה עם המכונית שלך ואם אתה לא מוכן לתת לי גישה GPS בחזרה אני יפוצץ הכל משם לקח כסף אשר שילמתי.."

שים לב שאנו לא שואלים כל מי רכיבה המכוניות שלנו עבור גישה למוסך. אנחנו לא אומרים שזה הכוונה שלך, אבל אנחנו מרגישים עורר לנקוט בפעולות אלה. ואנחנו לא חושב שזה יכול לעזור לנו threating בנושא זה. אם אפילו בטעות כל הכסף יחזור אליכם (מה אין לך כל זכות), זה יהיה יותר לתת תוקף כמו: "עכשיו הוא שבר את בטוחה שלנו (או מרומה המזכירה שלנו) וגנב את הכסף שלנו - אנחנו לא רוצים אותו, אבל עכשיו אנחנו צריכים ללכת עם המשטרה במקרה זה אנו נשדדו". אנא שקול הסכמתך, כוונות, הצהרות, פעולות ההשלכות האפשריות.

יש לנו זכות משפטית שניתן על ידי הסכם הרישוי כדי לבדוק האם רישיון לא הופרה. כמובן שאנו יכולים להחליט לא לעשות את זה, אבל זה לעולם לא יקרה תחת סחיטה ציבורית. יש קבוצה של אנשים אשר פועל בדרך זו - להפוך איום לציבור, מבקש להחליט שזה יהיה דרך קלה, או בדרך הקשה שלהם. מדינות רבות ללמוד לפני זמן רב שהם לא יכולים לתת להם להפחיד, או איומים לא יסתיים לעולם.
    שים לב כי אסטרטגיה זו ייתן לך תוצאות הפוכות שאתה צריך. אנו פתוחים לדיון גם אם זה היה להתעלם לפני (כי מה שקורה כאן). אנחנו סגורים איומים כל כראוי לשנות את האסטרטגיה שלנו במקרים כאלה. אם אתה רוצה עדיין לדון בנושא זה - נא לשים בצד את כל האיומים. כמו איום עלינו לשקול הכרזה על כל פעולה שאינה חוקית על פי הסכם הרישיון שלנו, החוק הפולני, החוק במדינה שלך, או לדרוש הונאה / הצהרות שווא במערכת התשלום.

אנו מעריכים כי לך לשקול לקנות vBET גם בפורומים אחרים שלך 5. יש לציין כי רישיונות לא מחויבים בין זה לזה. כל מטופל separatelly בכל היבט (התקנה, תמיכה, הפרה, שדרוג ...). כרגע חשבון primaty שלך נחסם מלא, כי אתה בעל רישיון אחד בלבד, זה היה קל יותר לתפוס את זה באתר וכל הזמן אנו רואים את זה רק פתרון זמני כמו להתחיל את הדיון שוב לפתור את הבעיה - מה המטרה העיקרית שלנו כל הזמן.

שים לב כי כמעט כל תוכנה שבה השתמשת אי פעם אי פעם להשתמש הוא / יהיה על רישיון כלשהו. בחוק במדינות מסוימות אפילו לא מאפשר להשתמש בתוכנה בלי רשיון, מה פירושו תוכנה חייב רישיון (גם זה הוא ללא תשלום) כדי להיות שמיש בארץ כאלה.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 08-04-10 ב 00:57.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

אני מעריך את התשובה שלך, אבל אני עדיין לא מבין, אני צריך קבוע בנושא הקישור, אין מה לחקור, אני לא לשבור את הסכם הרישיון כפי שיש קישור.

אין שום הפרה. זהו bizare, אתה רגיל אפילו הרשה לי לקנות רישיונות נוספים, זה מטורף. למה כל איש עסקים יפסיקו לקוחות להוציא כסף יותר. מוזר.
    נערך לאחרונה על ידי Snake2; 08-04-10 ב 01:03.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake2 View Post
    הקישור היא חזרה, אין צורך להפוך את זה לדרמה. זו היתה טעות, עורף, אנחנו יכולים להסתדר עכשיו.
    סליחה שאנחנו לא ראיתי הודעה זו לפני (אנחנו עונה הקודמת). ברגע זה פיפי צריך לדעת הצהרה רשמית לגבי התשלום נעשה כל צעד נוסף.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

למה אתה מתכוון מייקל?

אין בעיה תשלום, אנו שמחים אם אתה פשוט לבטל את חסימת חשבון כדי שנוכל לשדרג את הגירסה החדשה על שחרור היום, אז אם טוב לקבל רישיונות חדשים בפורומים אחרים.

אנו שמחים, אין בעיה תשלום רק רוצה חשבון לעבוד שוב.

תודה!

דף 1 של 3 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •