חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 22

אשכול: מגורש על הפרת רישיון - קישור אשראי!

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake2 View Post
    אני מעריך את התשובה שלך, אבל אני עדיין לא מבין, אני צריך קבוע בנושא הקישור, אין מה לחקור, אני לא לשבור את הסכם הרישיון כפי שיש קישור.

אין שום הפרה. זהו bizare, אתה רגיל אפילו הרשה לי לקנות מיתוג חינם, זה מטורף. למה כל איש עסקים יפסיקו לקוחות להוציא כסף יותר. מוזר.
    אנא לסמוך עלינו כי אנחנו גם מרגיש מאוד לא נוח במצב בפועל. וכמו שאתה יודע חשבון טוב מאוד נחסם לא לחסום את האפשרות שלך לקניות נוספות, אבל כדי להיות מסוגל לתקשר איתך שוב, כי המסרים שלנו התעלמו.

התשובה הקודמת שלנו היה לא לשכנע אותך על כל דבר, אבל כדי להראות לכם את תמונת המצב מקווה שתבינו את מעשינו - לא לאשר אותה.

אנו מבינים ובדק כי אתה שם את הקישור אשראי (מה זה לא ברור שנעשו על ידי מנוע vBET). זה עדיין לא פותר את הבעיה עושה רישיון הופר (ויש לנו סיבות לחשוב כך חזק) ובמקרה יש לנו זכויות שניתנו על ידי הסכם משפטי שלנו. זכויות אשר אין לנו לבקש. הפרה אשר אין לנו לחקור. אך כפי שאנו כבר שתדע שאנחנו אף פעם לא יחליט לשחרר אותו תחת איום. אז בבקשה לתת לנו הודעה רשמית שלך עלייך תשלום עבור רשיון vBET ולאחר מכן נמשיך דיוננו.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake2 View Post
    למה אתה מתכוון מייקל?

אין בעיה תשלום, אנו שמחים אם אתה פשוט לבטל את חסימת חשבון כדי שנוכל לשדרג את הגירסה החדשה על שחרור היום, אז אם טוב לקבל רישיונות חדשים בפורומים אחרים.

אנו שמחים, אין בעיה תשלום רק רוצה חשבון לעבוד שוב.

תודה!
    אולי אני לא מובן פשוט - במצב כזה מצטער על הטעות. חשבתי שהכוונה שלך היתה הפוכה תשלום. יש לי 2 בלילה על הזמן שלי בנושא זה אין אור

אז רק כדי להיות ברור - התשלום הוא היפוך תחת שיקול או לא?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

הצהרה רשמית על התשלום? אני לא מבין למה אתה מתכוון. שילמתי כבר. אני ממצא זה באמת מרגיז. אין לי הרבה כסף ועכשיו אתה לעצור אותי באמצעות תוכנה זו ואני עשיתי שום דבר רע. אתה יכול לראות את הקישור הוספתי כדי לתקן את הבעיה. ואני שילמתי לך לפני כמה חודשים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

למה הייתי הפוכה התשלום אם יש לי רשיון עבודה ... בלי שום סיבה, אני רוצה עדכוני כך לא תהיה הפוכה תשלום אם אני שמח הרישיון אינו אסור.

גם אני לא מקבל את ההודעות שלך כמו שאני לא להתחבר במשך כמה שבועות, וגם בפורום זה doesn't לשלוח הודעות דואר אלקטרוני לתיבת הדואר הנכנס שלי מסיבה כלשהי.
    נערך לאחרונה על ידי Snake2; 08-04-10 ב 01:35.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

אני חושב שהסיבה הקישור הרגיל לא עובד זה יש לנו תבנית שונה שהופך כל זכויות היוצרים בשורה ובתיבה כל כך נחמד שאולי הגורם לבעיה.

למשל;

התבנית שלי;

1 זכויות יוצרים - זכויות יוצרים 2 - 3 זכויות יוצרים

normall תבנית vb;

זכויות יוצרים 1
    זכויות יוצרים 2
    3 זכויות יוצרים

בכל מקרה יש לך קישור נחמד עם טקסט עוגן גדול. כל כך טוב vbet.

תאריך
    אוקטובר 2009

שים לב שאף אחד לא עוצר אותך באמצעות vBET ברגע זה. אתה משתמש עכשיו והשתמש בו כל הזמן, כאשר הנושא היה קיים ואתה לא היה מגיב.

וכמו שכתבנו כל הזמן כל כוונתו של חסימת החשבון שלך בפורום זה (לא חוסם שימוש vBET - אתה עדיין משתמש בו עכשיו) היה להסביר את המצב. וזה קרה רק בגלל שהפסקת עונה, בתגובתך האחרונה ברמה"תתחפף"(לא כתב אותו, פשוטו כמשמעו - זה היה רק רושם שלנו).

כן אנו יודעים כי שילמת עבור המוצר. שאלנו על האיום שלך כי תוכל להסיר את התשלום. בשביל מה על פי הסכם הרישיון שלנו אין לך זכות כאשר הרשיון נשלל על הפרת. אז אם היפוך כזה לקרות זה יהיה הונאה שנעשו במערכת התשלומים ייקח השלכות לא נעימות רבות עבורך.
    זאת הסיבה שאנחנו שאלנו על זה - רק כדי להיות בטוח אתה מוכן הונאה שנעשו או לא.

אני מבין שאין לך כוונה כזאת וגם אם נכתב לפני דברי בלי לזכור הסכם הרישיון.

אישור כל כך - במקרה כזה יש רק לשמור על תשומת לב הסכם רישיון בבקשה להודיע לנו אם אתה מוצא שמשהו לא בסדר בצד vBET. אם אתה ארוך בעסק הזה (אני מאמין שאתם עושים) אז אתה יודע כי הרישיון שלנו הוא ממש קל לפי האפשרויות רישיון עבור מוצרים מסוימים, כך שאנחנו עושים שום דבר יוצא דופן. זה כמה שוק התוכנה נראית נמלה זה נעשה בדרך זו על ידי החוק פיראטיות תוכנה הלחימה. החשבון שלך יהיה unbanned מחר (מצטער אבל צריך לסיים כמה דברים עכשיו זה כמעט 3 בלילה על הזמן שלי). אנא תזכיר לי אם שכחתי (לא לשלוח תזכורת עכשיו - אני מניח כי על חשבון הדוא"ל שלנו הוא הרבה מיילים ממך על הנושא אז אני פשוט להסיר אותו).

שוב מאוד מצטער על כל הצרות שלך מקווה שגם אם אתה לא לאשר את דרכנו, אתה מבין למה עשינו את הצעדים האלה, ואולי אפילו עמוק מעריך שאנחנו רק איסור עשה חשבון לא רישיון זמני לבטל את כל הצעדים האפשריים האחרים. ..
    זה היה פשוט הכרחתי את עצמי להרגיש טוב יותר

במקרה של בעיות כלשהן עם vBET, אל תהסס לשלוח הודעות במדורי פתרון בעיות או דיווח באגים

ערוך:
    אני פשוט למצוא את ההודעה הקודמת שלך - תודה על ההערה. נא לשים את שאר ברמה PM או לתוך בסעיף פתרון בעיות אם הגרסה החדשה vBET תהיה אותה בעיה.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 08-04-10 ב 01:59.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

תודה.

תאריך
    אוקטובר 2009

בוצע - כיף התקווה כי הגרסה החדשה יפגשו ציפיות הביצועים שלך.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

כיצד אוכל להפסיק את כתובות האתרים להיות מתורגם בגרסה זו כמו ביקשתי לפני כאן> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

זה באמת צריך להיות אפשרות admincp.

תאריך
    אוקטובר 2009

נא לפתוח נושא חדש בשביל זה בבקשות תכונה - התשובה שלנו יכול להיות שימושי גם עבור משתמשים אחרים.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •