חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 13

אשכול: כיצד להפוך כתובות מתורגם

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

Default כיצד להפוך כתובות מתורגם

היי אני רוצה לשמור כתובות אנגלית שלי כמו vbet 2.0

כיצד אוכל להשבית לתרגם כתובות URL?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אני באמת צריך לבטל את אלה, אני כבר רץ mod זה זמן רב לא רוצה צריך כתובות האתרים באינדקס 1mil שוב, זה ייקח חודשים על גבי חודשים. אני מעדיף לשמור את המבנה הישן url בבקשה לעזור.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

vBET 3.x עושה תרגומים בצורה בטוחה על פי vBET 2.x זה אומר שישן (לא מתורגם קישורים) פשוט לקבל 301 להפנות. ועבור גוגל (ומנועי חיפוש אחרים) זה אומר - לא משוחרר בדף זה הצמוד פשוט לשנות את כתובת לגרום עדיין את אותו עמוד אשר עבר לכתובת אחרת.

אז אתה משוחרר כלום. זה בטוח בשבילך.

בכל אופן אם אתה עדיין רוצה לעשות את זה אז בבקשה vbenterprisetranslator_seo.php קובץ פתוח ולהסיר (תגובה) את הקוד הזה:
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    זה יכול להיות גם צורך למצוא Admin CP -> מוצרים Plugins -> Plugins vBET תוסף בשם אתחול עבור init_startup וו ולהסיר / תגובה שם את הקוד הזה:
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

מושלם, תודה.

תאריך
    אוקטובר 2009

אתם מוזמנים

כפי שכתבנו כאן PM אתה לדעתנו אתה לא צריך את זה וזה טוב יותר עבור SEO שלך שלא לחסום את כתובות המתורגם. מי תהיה ממוצבת טוב יותר על ידי גוגל (עוד מילות מפתח בשפה חיפוש) ואתה לא משוחרר אינדקסים של כתובות האתרים שלך לפני תרגום (כי 301 משמש).

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אתם מוזמנים

כפי שכתבנו כאן PM אתה לדעתנו אתה לא צריך את זה וזה טוב יותר עבור SEO שלך שלא לחסום את כתובות המתורגם. מי תהיה ממוצבת טוב יותר על ידי גוגל (עוד מילות מפתח בשפה חיפוש) ואתה לא משוחרר אינדקסים של כתובות האתרים שלך לפני תרגום (כי 301 משמש).
    הבעיה הגדולה ביותר שיש לי היא רוב הדפדפנים לא מראים את כתובות בשפה נכונה בשורת הכתובת של הדפדפן, הם מראים ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, כדי שאנשים מקשרים אותי תקשר עם כתובות URL זבל. זה רע עבור SEO.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake View Post
    הבעיה הגדולה ביותר שיש לי היא רוב הדפדפנים לא מראים את כתובות בשפה נכונה בשורת הכתובת של הדפדפן, הם מראים ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, כדי שאנשים מקשרים אותי תקשר עם כתובות URL זבל. זה רע עבור SEO.
    קודם כל SEO הוא על כמו מגפיים לראות אותך לא אנשים. שנית - כתובות URL אינן זבל - אלה בסדר. מה שאתה כותב על זה הוא איך IE מראה את זה. בדוק זאת אופרה, כרום, פיירפוקס - זה נחמד כל. מכיוון בסימון% הוא תקן. ו-IE גם מכבדת את זה כאשר לשלוח בקשה לשרת, פשוט לא להראות את זה יפה. אם אתה יודע איזה שפה עם תווים מיוחדים, אז אתה יכול אפילו לבדוק אותו ולשנות בסימון% לאותיות מיוחד ב-URL כ - תראה שזה אותו עמוד.

לסיכום: קישורים הם בסדר גמור.

ובכל זאת אנחנו יכולים לקחת את זה כמו לבקש ליצור קישורים עבור IE בדרך אחרת. אנחנו גם כבר יודעים איך לעשות את זה (הלקחים שנלמדו עם vB4 ).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 25-02-10 ב 20:01.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

כיצד אוכל להשבית את כתובות האתרים שוב בגרסה החדשה? 3.3.2

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake View Post
    כיצד אוכל להשבית את כתובות האתרים שוב בגרסה החדשה? 3.3.2
    במקרה זה מספיק אם אתה פשוט לא עשה שינויים כלשהם עבור functions_vbseo_createurl.php קובץ

הערה: תרגום כתובות נותן לך SEO הרבה יותר טוב ועשינו GREAT OPTIMIZATION בתחום זה אנו 3.3.2 במיוחד שינויים אלגוריתם זה להוסיף תרגומים לדחות את כתובות האתרים, כי בעבר לא היה צוואר בקבוק אשר מצאנו לאחרונה. לכן אנו ממליצים לך אינטגרציה מלאה עשה רק לבדוק את הביצועים שלך בפועל עם מתורגם כתובות - אתה יכול להיות מופתע מאוד לטובה בתחום זה אז אם תחליט שזה עדיין לא מספיק אתה תמיד יכול להשבית אותו מאוחר יותר. אנא בדקו את זה - זה באמת נהדר עבור קידום אתרים שלך יביא לך יותר תנועה (בגלל עמדות מדד טובות יותר).

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אז אני ממשיך הקובץ הישן? חדש ithought היו שינויים חדשים לפי אינטגרציה vBSEO?

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •