היי אני רוצה לשמור כתובות אנגלית שלי כמו vbet 2.0
כיצד אוכל להשבית לתרגם כתובות URL?
היי אני רוצה לשמור כתובות אנגלית שלי כמו vbet 2.0
כיצד אוכל להשבית לתרגם כתובות URL?
אני באמת צריך לבטל את אלה, אני כבר רץ mod זה זמן רב לא רוצה צריך כתובות האתרים באינדקס 1mil שוב, זה ייקח חודשים על גבי חודשים. אני מעדיף לשמור את המבנה הישן url בבקשה לעזור.
vBET 3.x עושה תרגומים בצורה בטוחה על פי vBET 2.x זה אומר שישן (לא מתורגם קישורים) פשוט לקבל 301 להפנות. ועבור גוגל (ומנועי חיפוש אחרים) זה אומר - לא משוחרר בדף זה הצמוד פשוט לשנות את כתובת לגרום עדיין את אותו עמוד אשר עבר לכתובת אחרת.
אז אתה משוחרר כלום. זה בטוח בשבילך.
בכל אופן אם אתה עדיין רוצה לעשות את זה אז בבקשה vbenterprisetranslator_seo.php קובץ פתוח ולהסיר (תגובה) את הקוד הזה:
זה יכול להיות גם צורך למצוא Admin CP -> מוצרים Plugins -> Plugins vBET תוסף בשם אתחול עבור init_startup וו ולהסיר / תגובה שם את הקוד הזה:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
מושלם, תודה.
אתם מוזמנים
כפי שכתבנו כאן PM אתה לדעתנו אתה לא צריך את זה וזה טוב יותר עבור SEO שלך שלא לחסום את כתובות המתורגם. מי תהיה ממוצבת טוב יותר על ידי גוגל (עוד מילות מפתח בשפה חיפוש) ואתה לא משוחרר אינדקסים של כתובות האתרים שלך לפני תרגום (כי 301 משמש).
קודם כל SEO הוא על כמו מגפיים לראות אותך לא אנשים. שנית - כתובות URL אינן זבל - אלה בסדר. מה שאתה כותב על זה הוא איך IE מראה את זה. בדוק זאת אופרה, כרום, פיירפוקס - זה נחמד כל. מכיוון בסימון% הוא תקן. ו-IE גם מכבדת את זה כאשר לשלוח בקשה לשרת, פשוט לא להראות את זה יפה. אם אתה יודע איזה שפה עם תווים מיוחדים, אז אתה יכול אפילו לבדוק אותו ולשנות בסימון% לאותיות מיוחד ב-URL כ - תראה שזה אותו עמוד.
לסיכום: קישורים הם בסדר גמור.
ובכל זאת אנחנו יכולים לקחת את זה כמו לבקש ליצור קישורים עבור IE בדרך אחרת. אנחנו גם כבר יודעים איך לעשות את זה (הלקחים שנלמדו עם vB4).
נערך לאחרונה על ידי vBET; 25-02-10 ב 20:01.
כיצד אוכל להשבית את כתובות האתרים שוב בגרסה החדשה? 3.3.2
במקרה זה מספיק אם אתה פשוט לא עשה שינויים כלשהם עבור functions_vbseo_createurl.php קובץ
הערה: תרגום כתובות נותן לך SEO הרבה יותר טוב ועשינו GREAT OPTIMIZATION בתחום זה אנו 3.3.2 במיוחד שינויים אלגוריתם זה להוסיף תרגומים לדחות את כתובות האתרים, כי בעבר לא היה צוואר בקבוק אשר מצאנו לאחרונה. לכן אנו ממליצים לך אינטגרציה מלאה עשה רק לבדוק את הביצועים שלך בפועל עם מתורגם כתובות - אתה יכול להיות מופתע מאוד לטובה בתחום זהאז אם תחליט שזה עדיין לא מספיק אתה תמיד יכול להשבית אותו מאוחר יותר. אנא בדקו את זה - זה באמת נהדר עבור קידום אתרים שלך יביא לך יותר תנועה (בגלל עמדות מדד טובות יותר).
אז אני ממשיך הקובץ הישן? חדש ithought היו שינויים חדשים לפי אינטגרציה vBSEO?