חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: יצרת תבנית מותאמת אישית עבור מחוץ Vbulletin מדריך להחלפת VBCMPS אבל עכשיו מתג שפה הולך הפורום בלבד

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא
    חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

Exclamation יצרת תבנית מותאמת אישית עבור מחוץ Vbulletin מדריך להחלפת VBCMPS אבל עכשיו מתג שפה הולך הפורום בלבד

. הרצתי דפים מותאמים אישית באמצעות VBCMPS במשך זמן רב, השתמשתי בו רק כדי להציג עמוד אחד פחות או יותר כדי ליצור תבנית פשוטה להחליף אותו, ואת כל זה עובד בצורה מושלמת. רק כאשר אני לוחץ כדי לעבור שפה זה מוסיף שמדריך בפורום שלי ולאחר מכן לפתוח את הפורום או של 404 עם נתיב רע!

דוגמה מדריך קזינו מקוונים, ביקורות ופורומים עם 19,038 + חברים כאשר מחליפים איטלקית הולך פורום בונוס קזינו Allfreechips (איטלקית)

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

. בסדר, הבנתי את זה . הייתי ב- index. php הישן שלי הגדרה לספר שאני מחוץ לפורום, הוספת

Code:
    $_REQUEST['vbet_outside']=true;
    תיקן את זה. עכשיו שמתי לב הרבה חלקים אינם מתורגמים שכעת אני מסתכל על זה מקרוב. אני מפספס משהו. איפה הדברים לא מתורגם יותר?

תודה!

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

אין חלק זה הוא. לא, זה לא בעיית programnming. אני לא חושב, maybee חריגה תרגומים חינם?

אסור
    תאריך
    אוג 2012

כמובן, אם חרגת ממגבלת תרגומים אז התוכן לא יתורגמו. ניתן לבדוק את הזמינות של מתרגמים AdminCP -> vBET -> תרגום ספקי זמינות. גם אתה יכול לבדוק אם אתה מגיע את הגבולות שלך על-ידי בדיקות אלה בדיקות. מידע נוסף: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •