חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 14

אשכול: אין אפשרות להסיר vbet מבלי לשבור את הפורום

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default אין אפשרות להסיר vbet מבלי לשבור את הפורום

היי חבר 'ה,
    . יש לי צורך להסיר vbet, להסיר את התקנתו באמצעות admincp ו vbet נעלם, אולם אם אני מנסה למחוק קבצים vbet מהשרת שלי (אני מנסה לחזור לשרת שלי קבצי רגילים רק לפני התקנה מחדש של מה שאני צריך), זה הורג את הפורום!!? הנה השגיאה שאקבל אם אני מנסה להסיר קבצים לאחר הסרת ההתקנה דרך admincp:

אזהרה: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: פתיחת זרם נכשלה: אין קובץ או ספרייה ב /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): על קו 135 קוד eval)

שגיאה מכרעת: require() [function.require]: פתיחת שנכשלו נדרש ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') ב- /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): על קו 135 קוד eval)

אני חייב להסיר את כל הכללים vbet מן .htaccess.

יש לך רעיונות איך לרפא את זה?

בברכה,
    סיימון

אסור
    תאריך
    אוג 2012

זה נראה כמו לא הסרת vBET תוסף כלשהו או לא הסרת vBET אינטגרציה עם כמה תוסף. יש לך vBSEO? נסה לכבות את כל (ווים/תוספיםלפרטים).

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

לא נותר לי אבל כדי לבטל את כל התוספים, הייתי vbseo אבל ניסיתי להפטר ממנו!, בעת ניסיון להסיר את התקנת vbet אני מקבל כל מיני בעיות, זה משגע אותי!

אסור
    תאריך
    אוג 2012

לפני הסרת ההתקנה vBET עליך להסיר את חיבורו עם vBSEO. לפני הסרת ההתקנה vBET גם לנסות לבטל את כל התמונות (config. phpלפרטים).

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

לתת לזה הזדמנות נוספת, VBSEO הסרת אז אני לא יודע איזה שילוב אתה מתכוון? כללים VBSEO הוסרו ממנו .htaccess. איפה עוד אני צריך לחשוש?

אסור
    תאריך
    אוג 2012

אם הסרת vBSEO ואז גם שהסרת vBSEO אינטגרציה עם vBET.
    נא לשלוח לי פרטים גישה של PM Admin CP ו- FTP. אני יבדוק מה קורה שם

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

הודעה נשלח

אסור
    תאריך
    אוג 2012

לפני הסרת ההתקנה vBET עליך להסיר כל שילוב שלה. מצאתי את השילוב modules/recentthreads.php בקווים 255-260. אם עשית כמה שילוב אחרים עם vBET ואז למחוק אותם.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

. תודה לך על זה, שכחתי vbacmp, אני עכשיו לנסות, לנקות, להסיר את -. אני אודיע לך איך זה הולך!

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Vbet שהתקנתו הוסרה התחיל כדי להסיר קבצים vbet ואז יש את זה:
    אזהרה: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: פתיחת זרם נכשלה: אין קובץ או ספרייה ב [path]/includes/init.php(304): על קו 135 קוד eval)

שגיאה מכרעת: require() [function.require]: פתיחת שנכשלו נדרש ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') ב- /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): על קו 135 קוד eval)

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •