חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: מילות מפתח ריק 3 כתובות URL בסיס בדפים מתורגם

Default מילות מפתח ריק 3 כתובות URL בסיס בדפים מתורגם

היי

אני רק שם לב כי בפורום שלי (באמצעות vBSEO תיוג אוטומטי של מילות מפתח הנושאים)

א) מילות מפתח חסרים בדפים מתורגם
    <meta name="keywords" content="" />

ב) יש לי שלוש כתובות URL בסיס שהוגדרו מטא תגים:

<head> <base href="http://www.patientenfragen.net/" />
    <base href="http://www.patientenfragen.net/en/" /> <!--[ אם IE]> </ הבסיס> <! [endif ]-->< בסיס href = "http:// www.patientenfragen.net/ "/>

לדוגמה:

(ואליום) diazepam תלות

זה בהחלט צריך להיות קבוע

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי

א) readme.html שלנו בסעיף אינטגרציה vBSEO אומר:
    (חובה) כבה את האפשרות "החלף התוכן" מטה מילות מפתח? "
    היו לנו בעיות גדולות עם האלמנט הזה (כפי שאני זוכר שזה היה בגלל vBSEO מוסיף מילות מפתח מחוץ למערכת vB, אבל זה יכול להיות משהו אחר) וזה פשוט לא נתמך כרגע.

ב) זה בסדר וזה מטרה. זה עובד ככה, כי מעקב תרגום משפר הקישור בסיס שלא צריך להיעשות. אז אחרי כל מתווסף חדש לפני ואחרי (חלקם בהצטיינות הדפדפנים הראשונה כמה האחרון). אז היא עובדת פתרון. ובכל זאת - אנחנו יכולים לחשוב על האחר - ממש כמו להחליף את הבסיס המקורי. זה נראה כמו אחד יותר טוב ואני תוהה מדוע לא עשינו את זה בהתחלה ... אז - בכל מקרה אני מוסיף לרשימה TODO לשנות את הפתרון הזה. עם עדיפות נמוכה כי בפועל הוא עובד, אך הוא הוסיף

גם אני עוברת את זה תכונה בקשות שכן אין כאן באג

אבל אפילו עם "החלף התוכן" מטה מילות מפתח? " את, יש פשוט אין מילות מפתח בדפים המתורגם.
    וזה לא טוב ובעיה / באג של vBET

קידום אתרים צריך להיות חשוב כי המטרה העיקרית של מוד זה היא להביא משתמשים חדשים לפורום שלך באמצעות מנועי חיפוש

תאריך
    אוקטובר 2009

זה לא אמור להיות ככה וזה לא בפורומים שלנו. האם עשית שינויים בתבנית אחראי על מילות מפתח? האם מילות מפתח גלויים בדפים לא לתרגם?

אנא PM לנו גישה פרטים CP אמין שלך FTP - כפי שכתבתי אנחנו לא יכולים לשחזר את זה על הצד שלנו.

PS.
    מילות מפתח הן התעלמו ביותר רובוטים - התוכן האמיתי נמצא בשימוש. כמובן שזה צריך להיות מתורגם אדן

הו אדם, לא שוב.

אתה יודע שאני לא נותן את הגישה Admin
    אני צריך להקים פורום שיבוט שוב ... זה באמת הכרחי?

מילות המפתח נמצאים בדפי לא מתורגם
    רק אלה מתורגם אין מילות מפתח.

תאריך
    אוקטובר 2009

אנחנו פשוט לא מסוגלים לשחזר את הבעיה. ובלי שאנחנו אי אפשר לעבוד על זה. ברגע זה אני חושב שהנושא הוא תצורה איפשהו בפורום שלך ואם על מילות מפתח הדפים לא מתורגם נוכחים אז זה בוודאות קשורה vBET - אנחנו רק צריכים לדעת איך.
    ניתן ליצור גם חשבונות זמני מה יהיה קל יותר, או לבדוק האם שיבוט הקודם שלך קיים. אנחנו יודעים שאף אחד אחר בנושא המסוים הזה ...

אין שינויים שבוצעו בתבנית headinclude כי ההשפעה קו מילת המפתח meta.

vBSEO מוגדר NO עבור "החלף התוכן" מטה מילות מפתח "
    ועל כן אין הן על פי מילות מפתח לא יופיעו על דפים מתורגמים.

אוקי מצאתי את הבעיה:

אני משתמש (ד) מטא מילות מפתח רבות.
    הנה שלי עם אשר זה לא עובד:

Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, מתח, Therapie, Ernährung, Medikament, אבחון, Arzt, Symptome, מחוז, קרבס, Medikation, Doktor, פעולה, Klinik, gesund, krank, Arznei, Apotheker, Behandlung, Heilmethoden, Akupunktur, Homöopathie, Naturheilverfahren, Erfahrungsberichte, Ärzte, Krankenhaus, Krankenkasse, Krankenversicherung, Fragen und Antworten, Gesunde Ernährung, Diät, Nahrungsmittelunverträglichkeiten, Rezept, Allgemeinmedizin, Innere Medizin, Krankenpflege, Allergologie, Altenpflege, Anatomie, Anästhesiologie, Arbeitsmedizin, Audiologie, Phoniatrie Augenheilkunde, Biochemie, Chirurgie, Dermatologie, Venerologie, Endokrinologie, Epidemiologie, Ernährung, DiätetikEthnomedizin, Gastroenterologie, Genetik, Gendiagnostik, Gentechnik, Geriatrie, Gerontologie, Gynäkologie, Geburtshilfe, הלס-Nasen-Ohrenheilkunde, היגיינה, Hyperbare Medizin, Hämatologie, Immunologie, Kardiologie, Jugendpsychiatrie Kinder und, Kinderheilkunde, Laboratoriumsmedizin, Logopädie, Lungenheilkunde, Medizinische Informatik, Medizinische Psychologie, Mikrobiologie, Infektiologie,. Mund-קיפר-Gesichtschirurgie, Naturheilverfahren, Nephrologie, Neurochirurgie, Neurologie, Neuropsychologie, Intensivmedizin Notfall und, Onkologie, Orthopädie, Pathologie, Pflege, Pharmakologie, Toxikologie, Physikalische Therapie, Physiologie, Psychiatrie, Psychotherapie, Radiologie, Nuklearmedizin Rechtsmedizin, שיקום, Reisemedizin, Tropenmedizin, Reproduktionsmedizin, Rheumatologie, Schlafmedizin, Schmerztherapie, Sexualmedizin, SozialmedizinSportmedizin, Telemedizin, Transfusionsmedizin, Umweltmedizin, Urologie, Zahnmedizin, הבריאות, Gesundheitswesen, Arztpraxis, Apotheker, תלמיד, Medizinstudium, Arztrecht, הרופא
    למעשה אני לגמרי החמיצו כי לא היה לי כל כך הרבה מילות מפתח.
    אם אני חותך אותם עד כמה זה עובד.

אני מופחת להם:
    Medizin, Patienten, Fragen, גזונטהייד, Krankheit, Schulmedizin, Therapie, Medikament, אבחן, ארזט, Symptome, מבצע, Klinik, Behandlung, Heilmethoden
    ועם אלה הוא עובד.

זה צריך להיות קבוע בכל מקרה

StarBuG

תאריך
    אוקטובר 2009

כן - זה צריך להיות וזה יהיה תודה לגלות מה היא הבעיה כאן. אנחנו לא לנסות לשחזר את זה עדיין עם כמות גדולה של מילות מפתח, אך זה צריך להיות זה וכפי שאני יודע קוד של vBET אני יכול להיות בטוח שיש פונקציה משומשת אשר לא לחתוך טקסט - כך גוגל מקבל את זה יותר מדי במקום תרגום נותן שגיאה. אז מילות מפתח הן ריקות. אנחנו נתקן את זה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •