חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 15

אשכול: רק לתרגם נושאים חדשים

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Default רק לתרגם נושאים חדשים

אני רוצה להציע תכונה רק להוסיף קישורים תרגום הליכי משנה חדשה יותר פרק זמן שצוין. אם הליכי משנה ישנים יותר לתקופה שצוינה, אך תורגמו בשפה נתונה, לספק את הקישור תרגום.

כפי שהוא, גוגל ובוטים אחרים לבקר בכל עמוד של האתר, ללא צורך לתרגם הכל חזרה 10 שנים (במקרה שלי). זו היא להוכיח להיות יקרה מאוד.

Text automatically translated from: Portuguese to: Hebrew
    Translated text
    Excelente sugestão ***
    Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

ברגע זה אתם יכולים לעשות משהו כזה. לא לפי תאריך אלא על ידי הצב. אותו שלך כל השרשורים זקן מאוד במקום מיוחד, ולאחר מכן באפשרותך להוסיף בתצורת vBET במקום להתעלם ממנה - אז זה לא תתורגם.

לא צריך להיות שום בעיה עם הוספת גיל לסנן, לא לתרגם חוטי זקן מאוד. אנחנו לא יבדוק הם אלה תורגם כבר או לא - זה יהיה יקר מדי עבור ביצועים (אנו יכולים לחשוב לאחר הוספתו מאוחר יותר כאפשרות אחרת).

הבקשה התקבלה

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני מניח ישנם פורומים שיש לי המכילים ישנים בארכיון רק רצפי. הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה לבטל תרגומים לגמרי אם הם כבר תרגומים לעשות (ואז אני רק להיות בזבוז כסף). זה לא יהיה בעיה אם אני עושה התקנה חדשה של vBET.

תודה על ההתחשבות.

תאריך
    אוקטובר 2009

אנו יחשוב על זה. עדיין - אנא שקול עבור המשתמשים שלך יהיה טוב יותר אם היא זמינה לחלוטין או מתורגם לחלוטין, אחרת שזה יהיה מבלבל - לכן אלה ולא אלה...

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

במקרה שלי, שרוב המשתמשים לא חזרה אחרי 5 שנים על הליכי משנה של קריאה - בלבד מנועי חיפוש הם

תאריך
    אוקטובר 2009

עדיין מנועי חיפוש זה יביא לך בתעבורה חדשה מחיפושים משתמשים אמיתיים. בכל מקרה - כמו שכתבתי כבר נעבוד על זה

אסור
    תאריך
    אוג 2012

הליך המשנה לא לתרגם לאחר זמן שצוין לאחר תאריך יצירת הליך משנה או תאריך אחרון ברצף?

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

תאריך עדכון אחרון כנראה יפעלו טוב יותר. אם משרה רלוונטית עדיין להיות השיב אז הוא צריך כנראה להיות מתורגם.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

תודה על ההצעה שלך. נעבוד על תכונה זו.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •