חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 13

אשכול: vBET בעיה שולית של תרגום ידני

Default vBET בעיה שולית של תרגום ידני

היי בחורים. אני חייב לומר, אני באמת התרשם עד עכשיו את התרגום הידני. עבד בכל הדפדפנים שבהם ניתן להשתמש. הבעיה היחידה בשבילי הוא שלא מצליח לנצל את התכונה בדף אינדקס של הפורום שלי. נראה לעבוד על כל לדפים אחרים, לא רק דף הבית של אינדקס (אפשרות עריכה לא בא בדף אינדקס). האם יש דרך לתקן את הבעיה? או חלק זה של הבעיה כיוון שהיא עדיין בשלב ובדיקות בטא?

מעבר לכך, אני בקושי נתקלו בעיות גדולות עד עכשיו עם התרגום הידני. עבודה זאת, הגדול !

בברכה,
    gopalmm2

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

קרוב לוודאי סתירה מסוימים בפורום youf. נא PM פרטי גישה אל מנהל CP ו- FTP - ניתן יהיה לבדוק את זה בצד שלך.

תאריך
    אוקטובר 2009

תודה על פרטי גישה. רק אני מחובר וזמין תרגום ידני בדף הראשי שלך. יצא תרגום חלק, כפי שאני רואה לחצן עריכה מציגה ופועל כראוי. נא שים לב לחצן עריכה מופיע רק תחת הבדיקה בהם יש לתרגם. אם יש פורום באנגלית מופיעות בדף באנגלית ולאחר מכן יהיו ללא לחצן עריכה תחת טקסט רגיל - אין אפשרות לתרגם מאנגלית לאנגלית (עדיין תראה לחצן עריכה אם יש לבדוק הוא בתוך langtitle או lang BBCode).

נא אשר כי הוא אישור או מתארים פרטים נוספים מה לא בסדר. ניתן לבדוק את זה תחת אופרה.

אני משתמש פיירפוקס עכשיו, הבעיה עדיין קיימת. כמו כן שמתי לב לדף הראשי גם לא לתרגם כל, כאשר הוא לא מתורגם, לחצן עריכה גם אינו מופיע. הליכי משנה הם מתורגם ולערוך שהלחצן יופיע שם. זה לא היה המצב לפני ביצעתי שדרוג זה. כל מה שעשיתי כדי לשדרג היה FTP את הקבצים over-write ה-xml. האם יש משהו אחר שאני צריך לעשות כדי לשדרג? אני חושב שביצעתי שדרוג מ- 4.4.6 כדי 4.5.1

אוקיי, ייתכן שאני לא ברור, מצטער. הנושא הוא לחצן עריכה עם תרגומים להעלים את דף הבית של פורום וקישורים פורום. ברגע לעבור הליך משנה, התרגום עולה, עולה מדי של לחצן עריכה.

סליחה, תודה.

תאריך
    אוקטובר 2009

אישור - אני רואה שאת העמוד הראשי לא מתורגם. אני לחקור את זה.

תאריך
    אוקטובר 2009

בעיית תרגום פתר - היה זה בעיה בקביעת התצורה. שיניתי את הערך של vBET > מטמון מסד נתונים > להפסיק לטפל x כשלים -זה עשה את המטמון לא היה בשימוש מכיוון מדי תרגומים החסרים (את Microsoft תרגום כבר למגבלה - כאשר מטמון שלך ממלא יותר ולאחר מכן יהיה באפשרותך להגדיר ערך נמוך יותר עבור פרמטר זה אופטימיזציה).

עכשיו אני אני בדיקת עריכה סוגיה.

תאריך
    אוקטובר 2009

אני בדרך. ברגע זה אני יודע כי Java Script נוסף והוצאו להורג. אינו מציג את לחצן או ב- leas לא במקום גלוי - הבעיה יכול להיות קשור ל- CSS מסוימים - עדיין עובד עליו.

תאריך
    אוקטובר 2009

אוקיי. למצוא את הסיבה ולתקן אותו. נא בדוק ואשר. ניתן לקבוע תיקון מהיר - אז כמובן זה ייכלל במהדורה הבאה.

זה עובד! מגניב!

תודה לך כל כך הרבה זמן ומאמץ.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •