בעת השדרוג ל- vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 והיא לא לתרגם דפים לחלוטין.
בעת השדרוג ל- vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 והיא לא לתרגם דפים לחלוטין.
היי
היתה לך נא לספק לי מידע נוסף:
-אשר API של תרגום אתה משתמש (Google 1(free), מיקרוסופט, גוגל 2(paid))
-נא הפעל בדיקה עבור יישום ממשקי Api להשתמש: בדיקות
אין תשובה, אני נחשב שפתר אותו, אם יש לך שאלות כלשהן אודות בעיה זו שלהעיר אותו פתח, אחרת נא לפתוח שרשור חדש
דף תרגם שלי לא לתרגם תוכן בעת הצגת. רק לתרגם טקסט סטטי בפורום.
自動車保険
דף תרגם שלי לא לתרגם תוכן בעת הצגת. רק לתרגם טקסט סטטי בפורום.
השתמשתי Microsoft ותרגום Apertium.
במבחן ניתן לקשר היה לא מבחן עבור גוגל apertium (זה היה נוצר לאחר vBET עם Microsoft באמצעות התכלת)
ניתן לך נא הפעל בדיקה Microsoft על-ידי Mazure, באפשרותך לחפש אותה:
הורדת קבצים - > לעשות-לא-העלה - > כלים - > microsoftbyazuretest.php
רק לטעון אותה לתוך תיקיית השורש של פורום והקלד היעד אורי לתוך דפדפן האינטרנט שלך
כיצד ניתן לתקן זאת?הפעלת מבחן עבור Microsft API תרגום מאת התכלת
אסימון מלא:
{"שגיאה": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: חסר שדה נדרש/u0027client_id/u0027. / r/מזהה nTrace: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09 02:17:06Z"}
בדיקת התוצאה: ן» ¿"ArgumentException: אין מידע המחזיק בה נמצא ב- token המשמש: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
מבחן השגיאה:
זמן חיבור (ms): 130.547119141
קרוב לוודאי לא להוסיף משהו שלךadmincp -> vBET -> תרגומים ספקי -> Microsoft Comercial תרגום API מפתח על-ידי Azure(BETA)
כדי להשתמש תרגום Microsoft דרך התכלת יש תחילה להירשם עבור API תרגום של Mcrosoft (גם האפשרות חינם) כאן לחץ על
ולאחר מכן לרשום לך aplication כאן, על-ידי מילוי מרובעים (יש שם לקוח שדה שבו עליך להשתמש ב- מפתח API תרגום למרכז המסחרי של Microsoft על-ידי Azure(BETA))
אני מצטער, אני רשום ב- API של Microsoft ויישומים, אבל אני לא להגדיר מהו מספר API של התכלת.
אנא אמור לי פרטים.
נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 13-12-11 ב 20:32. סיבה: התמונה נמחקה
הנה לך:
שלך סוד API תרגום למרכז המסחרי של Microsoft על-ידי התכלת את "סוד לקוח" - החל מ- GSBlBL...
שלך API של תרגום למרכז המסחרי של Microsot מפתח על-ידי התכלת הוא שלך "מזהה לקוח" - החל תוספות...
גם לאחר מחיקת התמונה, becouse מישהו אחר עשוי להשתמש שלך הלקוח מזהה/לקוח סודי, תקווה שלא אכפת לך![]()