חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 10

אשכול: אם הכותרת חוט חריגה על ידי החדרה של דברים langtitle הפסקה

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Default אם הכותרת חוט חריגה על ידי החדרה של דברים langtitle הפסקה

שמתי לב שאם מישהו ההודעות חוט בשפה אחרת כי הוא ממש מתחת לדמויות דקות על התואר חוט, וכן את התגים langtitle עובר את ההגבלה הזאת, מפשל להציג את החוט בתוך forumdisplay, תוצאות החיפוש, בדף חוט עצמו. כנ"ל אם כותרת חוט מתורגמת, עונה מישהו חוט, ו 'Re: "שולח את הכותרת הודעה על מגבלת התווים שלה.

אני לא יכול להראות דוגמה לכך כי הייתי צריך לתקן את זה בפורום שלי. אני בטוח שאם ניתן לשכפל כאן אם תזין כותרת רק תחת הכותרת להגביל אופי החוט מתורגם משפת ברירת המחדל.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אתה יכול בבקשה להראות לנו בעיה, כי אני בקושי יכול להבין מתי הבעיה מופיעה

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

הבעיה היא כאשר "langtitle" מוכנס לתוך הכותרת חוט, הוא אינו מזהה את התואר חוט מגבלת תווים. אם תג נחתך ולא נסגר כמו שצריך, זה שובר את העמוד שבו מופיעה הכותרת.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אוקי, אבל אני לא יכול לשחזר את הבעיה הזאת בפורום של המבחן שלי, שלי [langtitle] מעולם לא נחתך.
    אתה יכול בבקשה לשלוח לי מידע מפורט על הבעיה הזאת. מהי מגבלת אורך langtitle שלך, כמה זמן קוץ אמור להיות (בשפה מה) כדי לשבור את הקו?
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 17-09-11 ב 09:26.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אורך התואר שלי היה גבול 85, אבל אני זה גדל ל 100. כך, למשל, אם המשתמש הכניס הכותרת היתה 95 תווים, אז אז langtitle התגיות ישלח אותו מעל לגבול. המערכת מקוצץ langtitle סגירת תג שתוצאתה לשבור את הפריסה.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אוקי הצלחנו לשחזר את הבעיה הזו, ועכשיו אנחנו עובדים על זה
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 20-09-11 ב 07:45.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. הייתי מסוגל לשחזר את הכל. זה היה ממש קשה להתרבות, הכנתי את זה בטעות עובדת על משהו אחר. זה היה קשה, כי זה באג vBulletin. vBET משתמשת בפונקציה vBulletin vbchop, אשר אמור לחתוך מחרוזת לפי האורך הרצוי בצורה בטוחה (שמירה על תווי המוח מקודד). למרבה הצער vBulletin יש באג שם עבור הודעות אשר מקודדים על בטוח UTF-8 (תווים כמו & # CODE נותן תוצאות לא בסדר.

אנו שולחים דו"ח באגים vBulletin (פורומים באג) נוצר תיקון מהיר בצד vBET. אז נכון לעכשיו vBET מזהה אם vbchop חזר תוצאה יותר, חותך אותה לזו הרצויה. גם יש לנו זיהוי פשוט כדי לבדוק האם המכתב מקודדת בפורמט & #CODE; לא לחתוך באמצע, אם כן, המילה האחרונה גם נחתך (פשוט על-ידי מציאת החלל האחרון). נא עיין להלן תיקון מהיר.

Quick Fix:
    • פתוח / כולל / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • מצא:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • החלף ב:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

זה ייכלל במהדורה הבאה.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-09-11 ב 23:00.

תאריך
    אוקטובר 2009

שים לב כי ההודעה הקודמת נערכה לספק פתרון מהיר יותר מתוחכם (לפתרון סוגיית לחתוך במכתב באמצע בפורמט & # CODE. אז אם אתה כבר ליישם פתרון הקודם אתה יכול לשקול להשתמש באחד בפועל, או פשוט לחכות מהדורה חדשה

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

תודה מיכל - ידעתי שמשהו קורה. האם לתקן חשבון מהיר גם תשובות גם כן? לפעמים "re:" שלח את זה מעל לגבול.

תאריך
    אוקטובר 2009

לא בדקנו אותו. אם תגלו כי הנושא עדיין קיים במקרה כזה, אנא צור קשר כאן ואנו להתמודד עם זה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •