חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 3 של 3

אשכול: vBET למחוק - לזחול שגיאה 100.000

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מרס 2010

Default vBET למחוק - לזחול שגיאה 100.000

השתמשתי לפני שנה עבור vBET3 זמן קצר. כתובת האינטרנט שלי היא: MUHAKEME.NET FORUMU. מאז שנה אני מקבל "שגיאות סריקה" מגוגל. muhakeme.net שלי יש שגיאות סריקה ביותר ממאה אלף דפים בגלל כתובת האתר של מוצר vBET. יש לי נקודות רעות מגוגל ופנדל עכשיו. כתבתי גם לתמיכה של גוגל והם אמרו שבגלל אלפי "שגיאות סריקה" ביותר מ-100 דפים זה יכול לקרות.

מחקתי את המוצר FTP שלי. לפעמים אני מסתכל "מי מחובר" ואני רואה google מחפש דפים ישנים שלי תירגם.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי, אני רואה שהרישיון שלך פג אז אני מניח שהשתמשת בגרסת vBET ישנה. שים לב של- vBET3.x יש למעשה 0 (אפס) באגים פתוחים

אז אם אתה רוצה להשתמש vBET ללא בעיות, זו תמיד הדרך הטובה ביותר להשתמש בגרסה האחרונה שתיקנה באגים ישנים אתה יכול לחדש את הרישיון שלך ולקבל את הגרסה העדכנית ביותר. שימו לב לחדש עולה רק $ 30. אתה יכול לחדש בסעיף ההורדה שלך.

כמו כן שים לב לעתיד - אנו מספקים לך תמיכה חינם. אז הרעיון הטוב ביותר הוא לכתוב כאשר יש לך בעיה, במקום לקחת מעשיו אשר עשה לך עוד בעיות.

בנושא בפועל - חיפוש מחפש דפים ישנים. בבקשה רק להוסיף שלטון המתאים אשר יפנה בקשות כאלה בפורום לדף הראשי שלך. גוגל תפסיק לחפש אחרי כמה זמן (תוכלו להגיד לו דפים אלה מועברים).

תן לנו דוגמאות של הקישורים שלך לא קיים - אנחנו נכתוב את הכלל המתאים
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 18-07-11 ב 11:58.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אין תשובה - לא נחשב תמיכה נדרשת. נא לכתוב כאן במקרה אתה עדיין צריך לתמוך במקרה זה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •