חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: ש: מניעת תוכן משוכפל

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

Default ש: מניעת תוכן משוכפל

היי כולם,

אני רוצה לדעת מזג האוויר זה אפשרי לבצע את הפעולות הבאות עם vBET.
    הבה נניח, יש לי בפורום בשפה הדנית. אני לא רוצה להתקין vBET בפורום זה דנית המקורי כי אני לא רוצה לערבב את הפורום - הוא ממוקד בעיקר עבור משתמשים דנית ואני רוצה לשמור את זה ככה. אפילו יותר, כי זה עדיין לא ברור מנועי החיפוש מזג האוויר יהיה לזהות דפים מתורגמים אוטומטית - משך אפילו ממסד נתונים מקומי על שרת האינטרנט - וזה צפוי כיצד אתרים אלו ייענש על ידי מנועי החיפוש.

כדי למנוע את תחום המקורי הופך נענש בסך הכל ניסיתי להבין, vBET מזג האוויר יכול לתמוך שכתוב שכתובות domain.com / [languagecode] לתבנית משנה כמו [languagecode]. Domain.com. vBET הגיבו זה לא ניתן לעשות עם vBET ולכן אינו נתמך באופן מלא.

תוכן בפורומים שלנו מעניינים גם עבור המבקרים הבינלאומי ולכן אני רוצה להתקין פורומים באתר כולו לתחום אחר, מופרדים לגמרי מזו המקורית, ולהתקין vBET שם. עד כה שום בעיה בצד הטכני. אבל: עושה את זה יתנו מנועי החיפוש לזהות את פורום "חדש" entirly בתור תוכן כפולים.

השאלה כעת היא: האם אפשר לעשות, זה רק מראה vBET התוכן המתורגם ולא את התוכן המקורי (דנית)? אז SE רק לראות אתרים ייחודיים אין שיעור להם תוכן כפול כמו.

בברכה,
    מיץ.
    נערך לאחרונה על ידי Juice; 30-06-11 ב 13:13.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

vBET אינם תומכים בשפה תת תחומים, רק קוד השפה כלול URL כמו / PL /

אנחנו לא הבדיקה vbet כדי לא להראות השפה המקורית, אבל אני חושב שזה ניתן על ידי .htaccess - אם מישהו יעבור דף ללא קוד שפה ולאחר מכן הפנה אותו עד כמה השפה. אם לא בדרך זו ולאחר מכן ניתן עדיין לעשות אחד הווים (init_startup צריך להיות טוב בשביל זה) - רק תנאי אחד נוסף ולהפנות בפנים.

אז מה אתה רוצה לעשות צריך להיות אפשרי. הנושא השני הוא - איך אתה תמשיך בפורום העותק מסונכרן עם האמיתי. תצטרך להעתיק מעת לעת כמה טבלאות מסד הנתונים. אתה לא יכול פשוט להעתיק את כולו, כי אז אתה משוחרר תצורה vBET שלך אם vBET לא על אחד המקורי. אנא זכור כי vBulletin שומר תצורות אופנות באתר.

PS.
    נושא עבר טרום מכירות שאלות, כי יש לך כבר 2 רישיונות, כך שזה לא מכירה מראש השאלה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •