חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 6 של 6 Firstראשון ... 456
תוצאות 51 עד 56 של 56

אשכול: Google Translate API לכבות או ישולמו? לא משנה - vBET תומך APIs אחרים

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

דוחות זמינים רק עבור גוגל תרגום API v2. עבור v1 אינם וזה API ייסגר 1 דצמבר 2011, כך שאין טעם לעשות משהו בתחום זה.

באותו רגע גילוי שפה זו נתמכת רק על ידי גוגל תרגום API (גרסאות בתא). אנחנו יכולים להוסיף גם תמיכה של מיקרוסופט - לא עשינו את זה עדיין, כי אנו רואים כאן כמה בעיות. מיקרוסופט תרגום API תומך בשפות פחות, כך שאם אתה תצטרך מופעלת שפות נוספות (אלה נתמך רק על ידי גוגל) אז ה-API של מיקרוסופט תרגום לא יהיה מסוגל לזהות את השפה. אז במילים אחרות - אנחנו יכולים להוסיף תמיכה זיהוי שפה API של מיקרוסופט תרגום, אבל אתה יכול להשתמש בו רק כאשר אתה משתמש רק השפות הנתמכות עבור Microsoft. אם אתה משתמש בשפה אחת יותר אז גוגל יש להשתמש, אחרת זיהוי לא יעבוד בשפות שאינן נתמכות על ידי מיקרוסופט. זו הסיבה מדוע אנו לא להוסיף את זה מההתחלה - זה מסבך את התצורה. כמובן עכשיו אנו מבינים כי לקוחות רבים ידבק רק תרגומים חינם, כך נוסיף תמיכה זיהוי שפה של מיקרוסופט.

אין מה למהר כאן - כל עוד גוגל תרגום API v1 עובד אתה עדיין יכול להיות זיהוי שפה חופשית. אז קודם נלך לשחרור vBET3.x חדשה ולהוסיף יש תמיכה ב-API תרגום אחרים. ואז נוכל התחת תמיכה זיהוי שפה של מיקרוסופט.

הערה: ברגע זה vBET4.x ניתן להשתמש מיקרוסופט עבור תרגומים תרגום חופשי גוגל API v1 לצורך זיהוי. אז אתה לא צריך לחכות עם המעבר. זיהוי שפה עובד בנפרד - לא משנה מה יש לך תצורה לתרגום.

גם נא שים לב API תרגום של Microsoft הוא צעיר הרבה יותר כך הוא מתפתח הרבה. תרגומים גוגל לא היה כל כך טוב כמו עכשיו מההתחלה. בכל מקרה - vBET מעניק לך אפשרות להשתמש תרגומים ללא תשלום או בתשלום. אנו גם נשמח מאוד, שאם גוגל לא משנה-API שלהם בתשלום אחד... מה שחשוב עכשיו - לאמץ!
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 03-09-11 ב 13:08. סיבה: טעות דפוס

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

וואו, נראה כמו מיקרוסופט תומך רק ב 37 שפות בעוד גוגל תומכת 53 - האם זה נכון?

אתה צודק כי ה-API של מיקרוסופט לא נראה להיות מעודן כמו של גוגל.

כרגע אני משתמש ב-API כדלקמן:

אבל אם יש מקודד \\ n, \\ r או \\ t בטקסט, נראה ה-API צועק עליך. מהי הדרך הבטוחה ביותר $ לקודד טקסט? כרגע אני עושה:

str_ireplace (array ('0D%', '0A%', '% 09'), ('','',''),$ מערך translationURL);

אבל זה לא נראה מספיק על גבי urlencode. Api URL של גוגל היה אלגנטי יותר, כמו שאנחנו לא צריכים לדאוג ציטוטים, או.

תאריך
    אוקטובר 2009

יש לך vBulletin 4.x? vBET 4.x כבר תומך בתרגום של מיקרוסופט אתה לא צריך לעשות שינויים בקוד.
    vBET3.x יתמוך זה במהדורה הבאה. ואכן ב-Microsoft תרגום API שאנחנו צריכים לטפל העוגה על כמה תווים מיוחדים - זה חלק מהטופס קוד vBET4.x טיפול מיקרוסופט תרגום API:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

לא, אני משתמש ב 3.8 אז אני אצטרך לחכות ולראות

אפילו עם תחליף כי אני מקבל על סוגיות טקסט המכיל ציטוטים. עם זאת, עבור רוב הדפים, הכל עובד.

אני מקווה מיקרוסופט מוסיף תמיכה בשפות נוספות!

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    לא, אני משתמש ב 3.8 אז אני אצטרך לחכות ולראות

אפילו עם תחליף כי אני מקבל על סוגיות טקסט המכיל ציטוטים. עם זאת, עבור רוב הדפים, הכל עובד.

אני מקווה מיקרוסופט מוסיף תמיכה בשפות נוספות!
    מהדורה חדשה vBET3.x צריך להיות החודש ב vBET4.x הוא כבר עובד זמן מה, כך באגים צריך להיפתר כבר. בכל מקרה זה ישוחרר כמו גירסת הבטא הראשונה, בגלל כמות השינויים.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

נשמע טוב!

במשך זמן היותו נראה לי תיקנו את הבעיה עם המתרגם של מיקרוסופט. התברר כי% 22 (מצטט מקודד) ב-URL דפוק את הדברים כל כך אני רק להסיר אותם לחלוטין.

לדוגמה,

האם להתלונן על ציטוטים, אך

עובד מצוין

דף 6 של 6 Firstראשון ... 456

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •