חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 6 Firstראשון 12345 ... אחרוןLast
תוצאות 21 עד 30 של 56

אשכול: Google Translate API לכבות או ישולמו? לא משנה - vBET תומך APIs אחרים

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מאי 2011

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אלה חדשות טובות - לפחות לא עדיין יהיה דרך יש תרגומים רבים כל כך. מאפשר מקווה המחיר יהיה מתאים ... בכל אופן אנו עשויים החקירה על פתרונות אחרים, מאחר שזו רכילות יותר מאשר חדשות.

תודה על כל מידע שאתה נותן אם למישהו יש משהו להוסיף - גם מה אתה חושב על המצב בפועל - רק לכתוב.
    אני לא חושב שזה צריך להיות בעיה, מוצרי Google לא מיועדים למיליונרים.

מיכל,

מצטער על התגובה מתעכבת - הייתי בחופשה בשבוע שעבר.

אני זוכר כי wp-רובוט autotranslates שימוש או, google yahoo או bablefish (האפשרויות הזמינות config), כך תסתכל על חבר יישומן.

ד 'ש

סנונית

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

תודה - אני תחקור את זה. כרגע יש לנו "תקווה חדשה" - גוגל טוענת כי ה-API התרגום לא יהיה סגור, השתנה רק אחד שילם. זה חשוב, כי אין API אחרים נותן כל כך הרבה שפות. עם זאת נבדוק אפשרויות אחרות, כי עכשיו אין פרטים אודות האסטרטגיה Google חדש.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

זה יהיה נהדר אם VBET עדיין יכול להשתמש ב-API של גוגל יחד עם היכולת להשתמש מתרגם חינם משני במידת הצורך. בשבילי בתשלום google API יהיה שווה את זה.

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שכתבתי נבדוק אפשרויות אחרות. אתה תמיד יכול להשתמש ב-Google עבור כמה תרגומים לא נתמך על ידי אחרים שירות אחרים שבהם אתה יכול לקבל את זה בחינם. זה המקום שבו אנחנו נלך.

תאריך
    אוקטובר 2009

הרעיון הבא איך להתמודד עם ה-API תרגום נוספת היא להוסיף פרמטר פשוט שבו אתה יכול להחליט שאתה רוצה לעשות לנו הכל תורגם על ידי גוגל, או על ידי ה-API אחרים שבהם זה אפשרי.

פתרון כזה יהיה עדיין לאפשר לך להשתמש בכל השפות ועשה בעלויות נמוכות יותר (גוגל תרגום API ישולמו). גם התצורה יהיה טריוויאלי - רק פרמטר אחד. ועבור מי רוצה לבחור שירות התרגום ספציפי (כאשר התרגום כמה יהיה יותר מ 2 אופציות) יהיה לנו מערך php פשוט עם מיפוי תרגום לספק. יש שם ניתן יהיה להשתמש יותר מ 1 ספק שונה מאשר גוגל נציין זו תגובה php. אז אתה יכול לפתוח קובץ התצורה שם תראה מה צריך להיות מתורגם על ידי גוגל (אין ספקים אחרים עבור שפה כזאת) ומה יתורגם על ידי ספק אחר - אשר אחד מה עוד תומך בתרגום ספציפי. פשוט עבור כל שפה יהיו המפה היכן המפתח יהיה קוד השפה ואת הערך יהיה ספק.

מי שלא אכפת לו פרטים רק רוצה להיות תרגומים זול - רק להפעיל אפשרות אחת. מי רוצה פרטים ולקבל החלטות מפורטות רק משנה מחרוזת אחת לשנייה בטבלה php המתאים.

זהו הרעיון בפועל כיצד להוסיף תמיכה APIs תרגום אחרים.

כל הערות מוערך

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    זה נראה כמו חלופה מצוינת. כפי שאני רואה יש 35 השפות הנתמכות. וזה נראה כל תרגום כלל. האם צריך להסתכל מקרוב - גם תנאי השירות.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי MOGmartin View Post
    מיכל,

מצטער על התגובה מתעכבת - הייתי בחופשה בשבוע שעבר.

אני זוכר כי wp-רובוט autotranslates שימוש או, google yahoo או bablefish (האפשרויות הזמינות config), כך תסתכל על חבר יישומן.

ד 'ש

סנונית
    כן מצאתי מידע wp-הרובוט יכול להשתמש yahoo bablefish (זהו פתרון אחד) עבור תרגומים. עשיתי הערה לגבי זה במקום העבודה שלי לבעיה זו ואני תחקור את זה יותר. אם יש לך מידע נוסף בתחום זה בבקשה לספק כאן או ראש הממשלה. תודה

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    זה יהיה נהדר אם VBET עדיין יכול להשתמש ב-API של גוגל יחד עם היכולת להשתמש מתרגם חינם משני במידת הצורך. בשבילי בתשלום google API יהיה שווה את זה.
    אנא ראה כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
    זה נראה להיות חלופה מצוינת. עדיין יש לנו כדי לבדוק פרטים ברשיון. זה בחינם, אבל יש איזה הערה נוספת לגבי לפנות אליהם, כך נוכל ליצור קשר ולהבהיר ניתן יהיה להשתמש ב-API של מיקרוסופט בחינם עם vBET כשכבת מתאם.

תאריך
    אוקטובר 2009

אנחנו פשוט לשלוח מייל עם כמה שאלות לכתובת הדואר ניתנה על ידי Microsoft בדף ה-API של מיקרוסופט תרגום. בדקנו רישיון ולא מצאו הגבלה, אבל אנחנו רוצים להיות בטוחים שאנחנו חיפש במקום הנכון ולא לפספס משהו. אז ברגע זה אנו ממתינים לבירור זה יהיה חוקי להשתמש ב-Microsoft תרגום API של vBET.

אנו יעדכן אותך

דף 3 של 6 Firstראשון 12345 ... אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •