מיכל,
מצטער על התגובה מתעכבת - הייתי בחופשה בשבוע שעבר.
אני זוכר כי wp-רובוט autotranslates שימוש או, google yahoo או bablefish (האפשרויות הזמינות config), כך תסתכל על חבר יישומן.
ד 'ש
סנונית
תודה - אני תחקור את זה. כרגע יש לנו "תקווה חדשה" - גוגל טוענת כי ה-API התרגום לא יהיה סגור, השתנה רק אחד שילם. זה חשוב, כי אין API אחרים נותן כל כך הרבה שפות. עם זאת נבדוק אפשרויות אחרות, כי עכשיו אין פרטים אודות האסטרטגיה Google חדש.
זה יהיה נהדר אם VBET עדיין יכול להשתמש ב-API של גוגל יחד עם היכולת להשתמש מתרגם חינם משני במידת הצורך. בשבילי בתשלום google API יהיה שווה את זה.
כפי שכתבתי נבדוק אפשרויות אחרות. אתה תמיד יכול להשתמש ב-Google עבור כמה תרגומים לא נתמך על ידי אחרים שירות אחרים שבהם אתה יכול לקבל את זה בחינם. זה המקום שבו אנחנו נלך.
הרעיון הבא איך להתמודד עם ה-API תרגום נוספת היא להוסיף פרמטר פשוט שבו אתה יכול להחליט שאתה רוצה לעשות לנו הכל תורגם על ידי גוגל, או על ידי ה-API אחרים שבהם זה אפשרי.
פתרון כזה יהיה עדיין לאפשר לך להשתמש בכל השפות ועשה בעלויות נמוכות יותר (גוגל תרגום API ישולמו). גם התצורה יהיה טריוויאלי - רק פרמטר אחד. ועבור מי רוצה לבחור שירות התרגום ספציפי (כאשר התרגום כמה יהיה יותר מ 2 אופציות) יהיה לנו מערך php פשוט עם מיפוי תרגום לספק. יש שם ניתן יהיה להשתמש יותר מ 1 ספק שונה מאשר גוגל נציין זו תגובה php. אז אתה יכול לפתוח קובץ התצורה שם תראה מה צריך להיות מתורגם על ידי גוגל (אין ספקים אחרים עבור שפה כזאת) ומה יתורגם על ידי ספק אחר - אשר אחד מה עוד תומך בתרגום ספציפי. פשוט עבור כל שפה יהיו המפה היכן המפתח יהיה קוד השפה ואת הערך יהיה ספק.
מי שלא אכפת לו פרטים רק רוצה להיות תרגומים זול - רק להפעיל אפשרות אחת. מי רוצה פרטים ולקבל החלטות מפורטות רק משנה מחרוזת אחת לשנייה בטבלה php המתאים.
זהו הרעיון בפועל כיצד להוסיף תמיכה APIs תרגום אחרים.
כל הערות מוערך![]()
אנא ראה כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
זה נראה להיות חלופה מצוינת. עדיין יש לנו כדי לבדוק פרטים ברשיון. זה בחינם, אבל יש איזה הערה נוספת לגבי לפנות אליהם, כך נוכל ליצור קשר ולהבהיר ניתן יהיה להשתמש ב-API של מיקרוסופט בחינם עם vBET כשכבת מתאם.
אנחנו פשוט לשלוח מייל עם כמה שאלות לכתובת הדואר ניתנה על ידי Microsoft בדף ה-API של מיקרוסופט תרגום. בדקנו רישיון ולא מצאו הגבלה, אבל אנחנו רוצים להיות בטוחים שאנחנו חיפש במקום הנכון ולא לפספס משהו. אז ברגע זה אנו ממתינים לבירור זה יהיה חוקי להשתמש ב-Microsoft תרגום API של vBET.
אנו יעדכן אותך![]()