חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 5 של 6 Firstראשון ... 3456 אחרוןLast
תוצאות 41 עד 50 של 56

אשכול: Google Translate API לכבות או ישולמו? לא משנה - vBET תומך APIs אחרים

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

תודה על המידע הזה. נבדוק אילו שינויים נדרשים לעשות בקוד vBET לשחרור הבא.

שים לב vBET כבר תומך ב-API של מיקרוסופט תרגום אשר חינם עכשיו תומך 35 שפות. אז אתה יכול להשתמש רק תרגום חופשי אם אתה רוצה, שילם רק מ-Google, או לערבב אותו ושימוש חופשי בו ניתן ושילם שבו הוא לא.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מרס 2010

אני לחקור את המצב הזה, וזה פשוט מאוד:
    אנו יכולים להשתמש באותו קוד.

תאריך
    אוקטובר 2009

עדיין - אין מידע מספר מגבלות הן שונות, כך ניתן להשתמש בו עם ביצועים טובים יותר (בקשות ארוך, שאילתות נוספות בבקשה אחת). כך אנו באים, לבדוק את כל הדברים
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 31-08-11 ב 04:51. סיבה: טעות דפוס

תאריך
    אוקטובר 2009

החדשות הטובות הן כי עכשיו זה יהיה מותר לאחסן תוצאות של Google - אז אתה לא תצטרך לשלם שוב ושוב עבור תרגומים אותו. נצטרך לשנות vBET תצורת ברירת המחדל עבור מנקה מטמון, וגם תיאור של כמה פרמטרים vBET. אני יודע שזה היה מתוכנן לשחרר vBET3.x עכשיו אבל זה יהיה קל ומהיר כדי לכלול את השינויים לתוך vBET4.x הראשון אשר כבר מוכן עבור ה-API תרגום רבות. אנחנו פשוט להשתמש בו בתור "אחר" API תרגום מתן אפשרות השימוש הראשון גוגל API (ללא תשלום אחד) עד שהוא נעלם דצמבר 1, ולאחר מכן פשוט לעבור v2 רק על ידי שינוי פרמטר אחד vBET.

גם זה חדשות טובות כי המחירים נראה הוגן למדי 20 $ 1,000,000 תווים. אתה לא יכול לספר כמה תווים יהיה בפורום אחד, אבל זה עדיין נראה די בסדר. בכל מקרה - אנחנו כבר תמיכה של מיקרוסופט תרגום חופשי API. אז תמיד יש אלטרנטיבה לעשות את זה זול יותר, או ללא תשלום כלל, אם רק שפות נתמכות על ידי מיקרוסופט תרגום API ישמש.

אנו עדיין אתה לא בטוח אינה, כיצד גוגל תשלום עבור זיהוי שפה - אותו נספרים אף כמו תרגום או זה יהיה חינם. אבל אנחנו בנושא, אנו מגיבים מהר על שינויים
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 31-08-11 ב 05:18.

תאריך
    אוקטובר 2009

בגלל Google Translation API v2 אנו נעשה שינוי קטן ברישיון vBET - זה באמת קוסמטי - רק הוספת קישור חדש ל- Google Translation API v2 תנאי השירות. ואחרי v1 ייסגר נסיר קישור מ- Googlr Translation API v1 TOS. שום דבר לא משתנה בכללי השימוש ב- vBET - רק הפניות לרישיונות Google

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

V2 google api יהיו זמינים למשתמשים 3.x? כמו כן, יהיה זה ישוחרר ככתם, ולכן אין לנו לשדרג את ההתקנה vBET כולו? אם לא, אפשר הוראות התקנה ידנית להיות מסופק? כמו כן, יהיה קל לשלב את ה-API של מיקרוסופט?
    נערך לאחרונה על ידי moman; 01-09-11 ב 22:02.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

כמו כן, מה תהיה דרך קלה להבין כמה תווים כרגע מקבל לתרגם? אני מקבל על 4GB של זיכרון מטמון הנתונים ליום, ואם אנו מניחים כי 40% (1.6GB) הוא הטקסט המקורי, האם זה אומר כי גוגל הוא מתרגם 1600000000 תווים בשבילי?

אם זה היה המקרה, ה-API בתשלום לא תהיה אופציה!

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    V2 google api יהיו זמינים למשתמשים 3.x? כמו כן, יהיה זה ישוחרר ככתם, ולכן אין לנו לשדרג את ההתקנה vBET כולו? אם לא, אפשר הוראות התקנה ידנית להיות מסופק? כמו כן, יהיה קל לשלב את ה-API של מיקרוסופט?
    כמובן vBET3.x יתמוך API תרגום של Microsoft ו- v2 API התרגום של גוגל vBET4.x היה הראשון רק עם API תרגום של Microsoft, כלומר מדוע זה היה מאוד קל להוסיף שם v2 API התרגום של גוגל (כפי שתיארנו - עכשיו vBET קל להוסיף תמיכה עבור תרגום חדש API ). 3. vBET x תהיה כל שינויים אלה לפני גוגל API תרגום v1 ייסגרו. אנו זוכרים אודות המשתמשים שלנו 3. x

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    כמו כן, מה תהיה דרך קלה להבין כמה תווים כרגע מקבל לתרגם? אני מקבל על 4GB של זיכרון מטמון הנתונים ליום, ואם אנו מניחים כי 40% (1.6GB) הוא הטקסט המקורי, האם זה אומר כי גוגל הוא מתרגם 1600000000 תווים בשבילי?

אם זה היה המקרה, ה-API בתשלום לא תהיה אופציה!
    זה מכוסה על ידי Google - בלוח הבקרה של Google אתה יכול לראות כמה תווים תורגם (תרשים היסטוריה) גם אתה יכול להגדיר יש גבולות. אז לא נוכל לשכפל אותו vBET:
    1. זה כבר קיים ב-Google
    2. זה היה יכול להיות השפעה שלילית על ביצועי זה בצד השרת

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

אתה יכול להשיג את הדו"חות עבור google api v1, v2 או בלבד?

נשמע כאילו אני יהיה המעבר ל-API של מיקרוסופט הייתי מתכוון לעשות את השינויים באופן ידני, אבל עכשיו אני אחכה עד גרסה תיקון חדש / יוצא כך עושים את זה נכון.

הייתי גלישה תיעוד של מיקרוסופט נראה שהם תומכים זיהוי שפה, האם זה אומר vbet גם נתמוך זיהוי שפה באמצעות ה-API של מיקרוסופט?

עריכה: ליישם microsoft api וזה נראה לעבוד (לא היה שינוי גדול, פשוט היה לשנות functions.php), אך התרגומים גרועים הרבה יותר מאלה מ- google נראה כמו כן נראה כי הזיהוי שלהם אינו מעניק ציון, אז זו אכזבה. ללא תשלום הוא טוב, אבל!
    נערך לאחרונה על ידי moman; 02-09-11 ב 21:37.

דף 5 של 6 Firstראשון ... 3456 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •