חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 20

אשכול: Disabaling השפה. Htaccess

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default Disabaling השפה. Htaccess

היי, ב htaccess. שלי הן בתוך התיקייה בפורום והן מחוצה לי לשכתב את הכללים vbet תחילת אשר נראה כך
    RewriteRule ^ / (af |? מ"ר | ar | להיות | bg | ca | zh-CN | משאבי אנוש | cs | דה | nl | en | et | TL | בדיוני | fr **********.. .
    השפה בפורום שלי inglsh אז אני צריך להיות הסרת "en" כך זה נראה ככה?
    RewriteRule ^ / (af |? מ"ר | ar | להיות | bg | ca | zh-CN | משאבי אנוש | cs | דה | nl | et | TL | בדיוני | fr **********.
    אם אני מסיר את "en" ואני להציג את דף הפורום או דף האינדקס שלי מחוץ בפורום בשפה אחרת לומר / pt / רצון לעבוד / en / דגל לקבל אותי בחזרה לצפייה הפורום שפת ברירת המחדל?

בברכה,
    סיימון

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום,

קוד השפה העיקרית שלך צריכה להישאר. Htaccess, כמובן דגל אנגלית תעבוד ללא קוד זה. Htaccess.

למה אתה רוצה למחוק את הקוד. Htaccess?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אני לא בהכרח רוצה למחוק, הייתי בודק את כמות השאילתות שיש לי המון כאשר הפורום שלי (23!) ושמתי לב שזה היה באמצעות טבלאות שפה i. ....en / קצר ********** en / בינוני וכו '.. מתי באמת זה לא אמור להיות במטמון טבלאות שפה בשבילי כשפה בפורום שלי היא אנגלית, הדפדפן שלי מוגדר באנגלית השפה שלי בפורום פרסום מוגדר אנגלית, אז חשבתי שאולי יש לי משהו לא בסדר.

אני מנסה להפחית את העומס על השרת שלי ושאילתות.

בברכה,
    סיימון

תאריך
    מאי 2010

ניתן לבטל את מערכת מטמון לכמה שפות (אנגלית, למשל), תוך שימוש באפשרות זו:
    admincp-> Cache-vBET> מסד נתונים Cache-> אורחים מטמון פרטי

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אוקי, תודה , יישמתי את זה יותר מדי http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html פורסם על ידי מיכל

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

כמיל, אני נכה en במטמון מסד נתונים מטמון אורח ואז רצתי מנקה מטמון (אשר מעולם לא לעשות) וקיבלתי את כל השגיאות האלו?
    ניקוי מטמון הנתונים
    שולחנות מסומנת עבור: en
    נעשה. ניקה: 3 שולחנות 1 שניות (3 שולחנות מטמון לכל אחת מהשפות)

ניקוי מטמון קבצים אורח

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

********************... כולל / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39

אזהרה: לבטל ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: אין קובץ או ספרייה כאלה ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php על קו 39
    קבצים מסומנת עבור: en
    נעשה. הוסר: 199 קבצים ב 2 שניות

ניקה 1 שפה (ים)
    ניקוי סיים
    אלו לא כל השגיאות, לא יכולתי לפרסם אותם כאן כמו מגבלת תווים לא תאפשר את זה ואני לא יכול אפילו להעלות קובץ טקסט פשוט כי מערכת ההתקשרות שלך לא עובד.

תאריך
    מאי 2010

בסדר,

אנא בדוק chmod שלך בתוך קבצים vbet_guestcache התיקייה
    אנא בדוק chmod של תיקייה / vbet_guestcache / en (צריך להיות 777)

שנית, אנא בדוק (ולהדביק כאן) לוקליזציה vbet_guestcache בשרת שלך. אנא בדוק כי בתוך vbet_guestcache / en / קבצים עדיין קיימים או לא (ולבדוק chmod של קבצים בפנים - צריך להיות 777)

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

כל הקבצים בתוך vbet_guestcache היו chmod 755 אבל כעת 777, הקובץ נמצא כאן / public_html / forumz / vbet_guestcache ו / public_html / forumz / vbet_guestcache / en ריק, אבל זה יהיה כמו ביצעתי מטמון נקי כאמור לעיל.

האם אלו נכונים עכשיו?

עריכה: על בדיקת קובץ אחר vbet_guestcache (להיות) אני מוצא הכל בתוך תיקיה chmod 644

תאריך
    מאי 2010

אתה צריך עשו chmod 777 על כל התיקיות ותיקיות המשנה בתוך מטמון (להשתמש "chmod-R 777 vbet_guestcache ').

ולבדוק את זה שוב.

ושנית - יש לנו: אין קובץ או ספרייה כאלה, אז אני יבדוק נתיב לספריה שלך

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

כל התיקיות vbet_guestcache ותת כיום 777 אני pm לך גישה פרטים אז אתה יכול לבדוק

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •