חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 20

אשכול: לאחר rankbadges לשדרג שאובד.

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא

Exclamation לאחר rankbadges לשדרג שאובד.

עכשיו אני נתקל בבעיות ענק עם חברים שלי. מאחר שכולם לשדרג ממשיך לאבד rankbadges נוסף שלהם. להשיג אלו של מוסף ידני כמו קבוצות משתמשים נוספים. אבל ברגע cron רץ לעדכן את כולם מדרג מאבד אלה שהוזנו באופן ידני. זה לא קרה לפני העדכון.

בבקשה לייעץ!

תודה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. לפני עדכון זה vBET לא להשתמש בקבוצות בכלל. vBET4.3.0 גרסה נחשב oficially גרסת בטא לא יציבה, ולכן בעיות עם functionalisies חדש יכול לקרות. סליחה על הצרות, נפעל כדי לפתור אותה.

נא לתת מידע נוסף על rankbadges. האם יליד פונקציונליות vB או mod כמה? במקרים בתא - איפה למצוא? איזו משימה cron מסיר את זה? האם זה משפיע על קבוצות נוספות אחרות או רק אלה הקשורים rankbadges? האם זה יקרה כאשר משימה cron רץ עם vBET dissabled?

זה מוגדר בדיוק כמו קבוצות משתמשים vBulletin מחדל. דירוגים, וכו 'לא mod. אני באמת לא מבין למה vBET משתמש כעת קבוצות משתמשים?

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

איזו משימה cron מסיר את זה? האם זה משפיע על קבוצות נוספות אחרות או רק אלה הקשורים rankbadges? האם זה יקרה כאשר משימה cron רץ עם vBET dissabled?

אם זו האפשרות vB מחדל - בבקשה לכתוב אילו הגדרות אני צריך להגדיר repoduce בפורום זה המבחן שלי? אם לתאר את זה בשבילי - אני אנסה לעשות את אותן תוצאות כמוך.

תודה

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Taurus View Post
    זה מוגדר בדיוק כמו קבוצות משתמשים vBulletin מחדל. דירוגים, וכו 'לא mod. אני באמת לא מבין למה vBET משתמש כעת קבוצות משתמשים?
    זה היה מתבקש כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

אני מבין שזה נושא ענק בשבילך. כדי לעשות את זה מהר ככל האפשר בבקשה רק לי פרטים PM הגישה שלך Admin CP ו - FTP. כמו כן, בבקשה תגידי לי מה בדיוק משתמשים אני יכול להוסיף כאן ואשר בדיוק משימה cron (לפי שם) אני חייב לרוץ לראות את הבעיה. אני יהיה לבדוק ולתקן אותו על המקום - זה ייתן תוצאות המהירה. אני באופן אישי להתמודד עם זה ולעשות את זה היום אם תשלח לי פרטים מספיק מהר (אני יהיה זמין עבור 4-5 שעות יותר היום, עם הפסקה של 1 שעה עכשיו). אם אתה לא רוצה לחלוק פרטים הגישה שלך, אז עדיין אני צריך פרטים כיצד להגדיר את פורום הבדיקה שלנו כדי לראות את ההשפעה.

כמו כן עוד שאלה אחת כדי להבין את הנושא בצורה נכונה - האם קבוצות משתמשים מוסרות (ולכן משתמשים להיעלם מן הפורום) או סתם משתמש משימה משתמשים נעלם. אז אתה צריך להוסיף קבוצות משתמשים שוב או להקצות המשתמש קבוצת משתמשים שוב?

העדכון של מדרג המשתמש cron כותרים מסירה אותו. עם vBET נכים זה בסדר.

איך להסביר את זה? המממממ

אני יצרתי לא מעט קבוצות משתמשים אחדים נוספים, ואלה גם מקבל rankbadge (אשר קשורים עם קבוצות המשתמשים), כעת נראה כי כאשר יש יותר מאחד או שניים קבוצות משתמשים שנוספו (ידני) על חבר, כאשר cron רץ, זה לוקח אותם אלה הוסיף ידנית משם.

אני מקווה שאתה מבין.

זה הופך להיות בעיה ענקית בשבילי. יש לי יותר מ -50 000 חברים, אתה חייב להבין שאני צריך להוסיף ידנית את קבוצות המשתמשים הללו היומיום בשלב זה. האם אין לי דרך לנטרל את זה באופן ידני vBET קבוצות משתמשים כעת מוסיף? אני אפילו לא מבינה למה עשית את זה!?

תודה מיכל. הודעה נשלחה.

מה שאני רואה מקבל נלקחו על ידי cron הוא 'מקרא' שלי קבוצות משתמשים "אקסטרים" / דרגות. אני באמת לא יודע איך להסביר את זה. אני מקווה שאתה יכול לראות בפורום שלי. אני גם לא בטוח בדיוק איזה cron. אבל כל יום, לאחר הוספת אלו באופן ידני, הם שוב נעלמו. אז אני מנחש שזה צריך להיות cron עדכון usertitles ומדרגת.

תודה על העזרה!

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שכתבתי PM - בדקתי את כל המשימות cron יומי בפורום שלך ולא מצאו דבר. ברגע זה אנחנו לא מסוגלים לשחזר את הבעיה, כך שאנחנו לא מסוגלים לעבוד על זה. כמו כן, כפי שכתבתי לך אני באמת doupt שזה נושא vBET - יש לך בעיה שרק חלק מהמשתמשים מיוחד רופף קבוצות המשתמשים שלהם ואחרים לא משתמשים באותו רופף - אם זה יהיה משהו אוטומטי ככל הנראה זה ישפיע על כל המשתמשים עם זה משתמשים . בדקתי את הקוד vBET עבור קבוצות משתמשים שוב לא מצאתי כלום מה יכול לגרום לבעיה זו. אז אולי היא נגרמת על ידי כמה פעולות שבוצעו על ידי משתמשים אלה - נא לדבר איתם ולברר שם פעולה משותפת נלקח.

זמן קצר - אני לא מאמין שזה פגם vBET, עדיין אני מוכן לבדוק פרטים כאשר אתה נותן לנו מידע כיצד לשחזר את הבעיה. אני כפול בדק את כל המשימות cron יומי בפורום שלך ולא מצאו דבר. בבקשה לתת לנו מידע מפורט יותר איך לשחזר את הבעיה.

אישור, עבור 2 ימים, חזרתי vBET הישן. לא בעיה אחת אלה 2 ימים. אתמול בלילה אני משודרג, והבוקר הייתי צריך שוב להוסיף קבוצות נוספות לפחות 10 חברים. זה בטח קשור vBET קבוצות המשתמשים נוסף עכשיו גם מוסיף. אז בבקשה להגיד לי איך להסיר אלה לחלוטין vBET עבור אני לא יכול להמשיך ככה. תודה.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •