חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 3 Firstראשון 123
תוצאות 21 עד 30 של 30

אשכול: אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    אני משתמש בגרסה 3.6.12, אתה צריך לדעת את זה מאז שילמתי בתשלום נוסף לקבל את זה עובד (שיהיה תואם) בגלל בעיה בארכיון כל כך אם זה בארכיון thats גרימת הזה אז זה (בלי להעליב) באשמתך מאז עשית את זה. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    יש לנו הרבה משתמשים. אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לכלול חוט בפועל. תודה על מתן גרסה vBulletin שלך

אודות הנושא. אתה נודע כי שילוב יכול להיות לא אפשרי מאז הגירסה שלך אינה נתמכת החלטתם ללכת על זה בכל מקרה. באג בארכיון שבו יש לך בצד vBulletin. אתה הודיעו גם על כך הודעה.
    אז אתה מודע על לא עובד ארכיון תת בפורומים על גרסה לא נתמך שלך vBulletin הישן, מן ההתחלה. אתה נאמר גם כי זה באג vBulletin עליך ליצור קשר עם צוות vBulletin לפתור אותה.
    כמו כן, כפי שאני רואה חוט מאוד אתה מצביע על שסירבת תמיכה עתידנו. אבל כמובן יש לך הזכות המלאה להאשים אף אחד על שום דבר

מה לעשות עכשיו עם הארכיון? יש לך עכשיו כמה אפשרויות:
    1. צור קשר עם צוות vBulletin לפתור את הבאג שלהם. כפי שאתם יודעים (מן הסיפורים הישנים) vBulletin 3.6 יש באגים, כאשר אתה מוסיף כל פרמטר נוסף ב-URL לדף משנה בפורום ארכיון אז זה קריסות. זה מתוך היקף vBET מאז vBulletin הישן להתנהג כך גם כאשר vBET אינו מותקן - אז במילים קצרות: זהו באג vBulletin. זה גם מתוך היקף שלנו משום שהיא אינה נתמכת בגרסה. אז אתה יכול לשאול vBuletin הם עדיין אחראים הקוד שלהם והם יתקנו את זה. הם יכולים לסרב אם הם גם לשקול vB3.6 כפי שאינה נתמכת.
    2. אתה יכול לחסום ארכיון שלם robots.txt - לא רעיון טוב שאנחנו לא ממליץ על זה.
    3. ניתן לבטל תרגום של דפי ארכיון. יהיו פחות דפים באינדקס של גוגל, אבל לא יהיו קישורים שבורים יותר.
    4. אתה יכול לערוך את פריסת הדף שלך חוט הארכיון כך קישורים ארכיון תת פורומים לא ייכלל. אתה יכול לעשות את זה עבור כלל לא תורגם הדף עבור נכים מתורגם אחד. על הדף הראשי שלך בארכיון הפורום יש קישורים שבורים לפורום קטן יהיה עדיין, אבל זה רק מספר קישורים לא אלפי על אלפי דפים חוט בארכיון. אתה יכול אפילו 301 גרם ניתוב מחדש של דף הפורום הראשי ארכיון אז זה יהיה רק בשפת המקור.

אנא ספר לנו איזו גירסה אתם מעדיפים ואנחנו ידריך אותך יותר הנבחר.

מחבר אמר שזה לא גורם נזק google.
    אני אבוד כאן. ראשית כתבת זה בטוח. ואז אתה כותב שזה לא בטוח. עכשיו זה בטוח שוב. מה אני מתעניין מה כתבתי לך על Webmaster Tools. אנחנו לא מעוניינים מה מחבר mod אומר לכם - זה בינך לבינו. אנו מעוניינים לראות כיצד Google הפורום. אם גוגל רואה את הפורום שלך לתקשר חסום אז mod פוגע גוגל, משום שגוגל רואה אותו תוכן בכל מקום (כל כך כל הודעה נחשב תוכן משוכפל). במקרה זה העצה לא להשתמש mod יותר עד שהוא יהיה בטוח עבור Google - כך עד שאתה תוכל לראות ב-Webmaster Tools כי גוגל רואה את כל הדפים בדרך כלל והוא אינו חסום. ככה זה ואין לנו שום דבר נוסף לומר בתחום זה. זוהי הבחירה שלך תוכל ייעוץ שמיטה או לא. אז תבדוק את זה קודם אם זה לא בטוח אז החלטה שלך את מי שאתה רוצה לשמוע.

2. אין שום צורך להיות גס רוח, אני מבין איך להשתמש בקובץ robots.txt, אבל המדריכים אופטימיזציה שלך (לדעתי) יותר לכיוון setups vBSEO, רק לזכור הרזה שלך כי לפחות 80% ממשתמשי vBulletin אנ ' לא להשתמש vBSEO אז אתה צריך לשמור על 2 נושאים נפרדים כשאתה מדבר על טיפים, tweaks אופטימיזציה, למשל: "vBSEO אופטימיזציה" ו "ללא אופטימיזציה vBSEO" כדי להפוך אותו יותר ידידותי למשתמש.
    אני מתנצל אם אתה מחשיב את התשובה שלנו גסה. אני רק הוסיף ברשימה TODO כדי להפוך קובץ robot.txt נפרדים שאינם קישורים SEO. תודה על ההערה שלך.

3. כל הקישורים ארכיון שדיוורת שבור כפי נראה עובד בסדר גמור בשבילי, הנה תמונה של שבור דוגמה שלך קישור ארכיון:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    אנא קרא בעיון שוב את מה שכתבתי לך בתגובה הקודמת. אני אף פעם לא כתב את הקישור:
    Code:
    הוא שבור. כתבתי כי היא עובדת - שבורים הם קישורים הכלולים בדף זה. אנא קרא שוב מה שתואר קודם. אני יודע כי דף זה הוא עובד. לכן כתבתי לך:
    Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    לדוגמה:
    Code:
    זהו קישור לדרוך ארכיון וזה עובד אבל בו תוכן יש קישורים בראש הדף לפורומים משנה היכן חוט כלול. דוגמה:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    וכל הקישורים האלה לא עובדים - רק בפורום הראשי. כל תת פורומים קישורים הארכיון לא עובדים.
    כתבתי לך כי הקישור הזה הוא עובד - אתה לא צריך לתת לי תמונות מסך, כדי להוכיח לי שזה עובד רק נא לקרוא בעיון את מה שאני כותב לך. ועכשיו להסתכל על התמונה שלך ולשים לב על הקישורים למעלה (קישורים ארכיון תת פורומים) - אלה הם שבורים (למעט קישור לארכיון העיקרי בפורום)

תקשיב מייקל אני לא רוצה לטעון שכל מכתב בודד זה נכתב איתך, אני רק רוצה 1 קל. 2. 3. תיקון ותו לא.
    גדול מקווה שאתה מבין את האזור של הבעיה עכשיו יודעים מה הם האפשרויות. אנא ספר לנו מי אתה מעדיף ואנחנו ידריך אותך בכיוון זה.

ממה נציג google אמר לי, מבנה את כתובת האתר הבאה היא להיות צמודות 4 פעמים אבל לפי אותם זה נחשב 1 ויש באינדקס ככזה וזה כנראה למה קיבלתי את הדוא"ל. ההודעה מתחת היא רק דוגמה;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 מקורי
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & שפה = pl מתורגם
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en מתורגם
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & שפה = es מתורגם
    כל הדפים האלה יש תוכן שונה לחלוטין אתחול כל לא יכול לומר שזה אותו כאשר הטקסט הוא שונה לחלוטין. אלו הם דפים שונים המשמש תוכן שונה ממוקד עבור מקלט שונה, התשובה אין לנו תחושה בכלל. אנא PM אותי כל הודעה יש לך, עם קשר למקור של ההודעה. ברצוננו להסביר את זה. קרוב לוודאי מי לבדוק את זה לא ראיתי תוכן אמיתי, אלא רק חוסם את המסר (כמו שאני עשיתי עכשיו) - כך במקרה תוספות כגון המשוב אין ערך בכלל. שוב - אנא פרטים PM נוכל לאמת אותו.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-01-11 ב 19:21.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

כאן תוכלו להצהיר בבירור קישור זה לא עובד (נכון פירושו זהה) מסומנים באדום ועכשיו אתה אומר שאתה אף פעם לא אמר את זה?!?

אני אבוד כאן. ראשית כתבת זה בטוח. ואז אתה כותב שזה לא בטוח. עכשיו זה בטוח שוב. מה אני מתעניין מה כתבתי לך על Webmaster Tools. אנחנו לא מעוניינים מה מחבר mod אומר לכם - זה בינך לבינו. אנו מעוניינים לראות כיצד Google הפורום. אם גוגל רואה את הפורום שלך לתקשר חסום אז mod פוגע גוגל, משום שגוגל רואה אותו תוכן בכל מקום (כל כך כל הודעה נחשב תוכן משוכפל). במקרה זה העצה לא להשתמש mod יותר עד שהוא יהיה בטוח עבור Google - כך עד שאתה תוכל לראות ב-Webmaster Tools כי גוגל רואה את כל הדפים בדרך כלל והוא אינו חסום. ככה זה ואין לנו שום דבר נוסף לומר בתחום זה. זוהי הבחירה שלך תוכל ייעוץ שמיטה או לא. אז תבדוק את זה קודם אם זה לא בטוח אז החלטה שלך את מי שאתה רוצה לשמוע.
    מאחר שאני יודע אנגלית שפה יפה מאוד, תמיד אמרתי כי mod אורח מוגבל לא כואב, לפגוע, להטריד, עליון, לדכא את הרובוטים של גוגל.

אודות הנושא. אתה נודע כי שילוב יכול להיות לא אפשרי מאז הגירסה שלך אינה נתמכת החלטתם ללכת על זה בכל מקרה. באג בארכיון שבו יש לך בצד vBulletin. אתה הודיעו גם על כך הודעה.
    אז אתה מודע על לא עובד ארכיון תת בפורומים על גרסה לא נתמך שלך vBulletin הישן, מן ההתחלה. אתה נאמר גם כי זה באג vBulletin עליך ליצור קשר עם צוות vBulletin לפתור אותה.
    כמו כן, כפי שאני רואה חוט מאוד אתה מצביע על שסירבת תמיכה עתידנו. אבל כמובן יש לך הזכות המלאה להאשים אף אחד על שום דבר
    סיפרת לי את זה תמורת תשלום נוסף סגרת את הגרסה שלי תואם אז אחרי העבודה אמרת שלהם היתה בעיה עם הארכיון אשר לא מצאתי כי כל הקישורים עבד בשבילי. התקשרתי vBulletin (כאשר אמרת לי) והם אמרו שהכל בסדר.

יצרתי קשר עם התמיכה vBulletin שוב היום וקיבלתי תגובה דומה לזו של שנה לפני כן, או במילים פשוטות הארכיון שלי עובד כמו שצריך! קרא את הערות vBulletins להלן, הסתרתי את השם מסיבות pivacy אבל אני יכול להבטיח לך כי הוא חבר העתיק שם כל כך מה עכשיו?

PS. אם עדיין שלך מרוצה התגובה שלהם ואת רוצה לשאול שאלה טכנית יותר לפרסם אותו כאן ואני העתק / הדבק אותו צוות התמיכה vBulletin ישירות בסדר?

מאז vBulletin אמר שיש באג לא והכל עובד בסדר גמור הבעיה היא בצד שלך, כך אני מחכה לתיקון.

ד 'ש
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 24-01-11 ב 09:36.

תאריך
    אוקטובר 2009

כאן תוכלו להצהיר בבירור קישור זה לא עובד (נכון פירושו זהה) מסומנים באדום ועכשיו אתה אומר שאתה אף פעם לא אמר את זה?!?
    אתה באמת מבזבז את הזמן. ושוב לא לקרוא בעיון. בבקשה - לקרוא כל העניין. אם אני כותבת לך: "אני מבולבל מעט" - אתה הולך להוכיח לי כי אני כתבתי לך שאני קטנה?? מה מדובר בכלל? ...

זה מה שכתבתי:
    3. כפי שכתבתי בתחילת שלך קישורים תת פורומים בארכיון לא עובדים כלל. רק בפורום הראשי על הנושאים. זה עושה אלפי קישורים טועה בדפי הארכיון. למשל:
    Code:
    זהו קישור לדרוך ארכיון וזה עובד אבל תוכן זה יש קישורים על הדף לפורומים משנה היכן חוט כלול. דוגמה:
    Code:
    וכל הקישורים האלה לא עובדים - רק בפורום הראשי. כל תת פורומים קישורים הארכיון לא עובדים. זה גורם לך אלפי קישורים לא עובדים על אלפי עמודים הנושאים בארכיון.
    נתתי לך דוגמה של המיקום שבו תמצאו קישורים שבורים הדוגמה הבאה של קישור שבור עצמו (שבור לאחר תרגום). סליחה - אבל מה הבעיה כאן? האם אתה עדיין לא יודע במה מדובר או שאתה מנסה להוכיח משהו כאן?
    כמו כן שים לב שאתה יכול להשתמש במרכאות - כולל תמונות לא הכרחי

סיפרת לי את זה תמורת תשלום נוסף סגרת את הגרסה שלי תואם אז אחרי העבודה אמרת שלהם היתה בעיה עם הארכיון אשר לא מצאתי כי כל הקישורים עבד בשבילי. התקשרתי vBulletin (כאשר אמרת לי) והם אמרו שהכל בסדר.
    לא נכון - מה שכתבתי לך שיש לך PMS שלך ואני גם. EOT. קרא שוב, אם צריך להזכיר את זה. כבר התחלנו מצטט PMS שלנו חוט השני (קישרת אותו כאן) אז אין צורך להתחיל אותו שוב. כל תוכן אחר של ראש הממשלה כלל בפומבי כאן ייחשב כספאם, שכן הוא כבר נושא אחר. שכפול כל שנעשו על ידי המשתמש באותו נחשב SPAM בפורום זה בפורום אחר שאני מכיר. אז בבקשה - לא להתחיל SPAM.

יצרתי קשר עם התמיכה vBulletin שוב היום וקיבלתי תגובה דומה לזו של שנה לפני כן, או במילים פשוטות הארכיון שלי עובד כמו שצריך! קרא את הערות vBulletins להלן, הסתרתי את השם מסיבות pivacy אבל אני יכול להבטיח לך כי הוא חבר העתיק שם כל כך מה עכשיו?

ארכיון תת פורום דפים על vBulletin 3.6 קריסות אם אתה כל מודעה פרמטר נוסף ל-URL. אתה יכול לבדוק את זה אפילו על מקרה נקי - ללא vBET או כל מוד אחר. בדקתי את זה בפורום שלך עם נכים vBET. אז זה באג vBulletin, שכן יש אדריכלות vBulletin תוסף ותומך פונקציונליות תוסף נוסף. ארכיון יש נקודות משלה הארכה מה אומר הארכיון גם היה צפוי להיות ממושך. אם מוסיפים לכל פרמטר URL של מעברי עמוד שלם זה אומר שיש באג בקוד vBulletin וזה עובד vBulletin צוות לפתור אותה.

PS. אם עדיין שלך מרוצה התגובה שלהם ואת רוצה לשאול שאלה טכנית יותר לפרסם אותו כאן ואני העתק / הדבק אותו צוות התמיכה vBulletin ישירות בסדר?
    אני לא מבין למה הם מתכוונים לכתוב שזה לא נועד להיות מוצג subforums בארכיון - היא והוא מופק באמצעות vBulletin ... אולי אתם לא מבינים אחד את השני. רק תן להם את כתובת האתר:
    Code:
    ותגיד שזה יהיה שבר אם תוסיף כל פרמטר URL - זה באג. אתה יכול גם לתת להם בפסקה הקודמת.

מאז vBulletin אמר שיש באג לא והכל עובד בסדר גמור הבעיה היא בצד שלך, כך אני מחכה לתיקון.
    אין זה אומר שהם לא יודע למה אתה מתכוון, או שהם פשוט לשטוף אותך. זה לא יגרום להם להיעלם מן באג בקוד שלהם לקפוץ לקוד שלנו, רק בגלל שהם כתבו שיש באג לא. זה לא עובד ככה. וכתבתי לך איך אתה יכול לבדוק את עצמך שזה באג vBulletin. כתבתי לך את זה אז כתבתי את זה עכשיו. אז פשוט לבדוק את זה בבקשה להפסיק לכתוב כי היא בצד שלנו כי זה לא יעשה את זה מופיע בצד שלנו לאחר לחזור עליה שוב ושוב. האם גם בדק את זה? האם נכה vBET ובדק את עצמך כי הקישור יתרסק עם כל פרמטר נוסף ל-URL? האם אתה?
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 24-01-11 ב 19:08.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

חבר vBulletin הוא חבר בכיר ואני לא מאמין בכלל שהוא עשה טעות לבדוק את הארכיון (הוא לגשת בפורום כמו מנהל) ולא כי הוא ניער אותי. "אולי" אנחנו מבינים אחד את השני כל כך ביקשתי לקבל סיוע נוסף מהם אז בואו נראה מה הם אומרים שוב.

לבקש תמיכה נחשב דואר זבל בשבילך? אם זה המקרה אני מתנצל ומבקש תמיכה! אתה חייב להסתכל ברצינות בעניין זה מתוך נקודת המבט שלי, vBulletin אומר שיש באג לא, אתה אומר שזה באג vBulletin כך לשים את עצמך בנעליים שלי לשאול למי אני צריך להאמין?

PS. אני אף פעם לא ציטט דבר PM שנשלח או ממך, אני רק מצטט ציטט שלך.

PS2. מאז אני לא המתכנת אומר לי לבדוק דברים לא הגיוני ולכן אני חייב גם לבטוח בך או vBulletin בשלב זה.

PS3. מאחר שאנו חיים בעולם מתורבת התווכחנו דמוקרטי נושאים מסוימים, הדברים אמר נקודות מבט שונות ולא יותר. אין רגשות קשים על החלק שלי. אני רק רוצה pacifically לפתור את הבעיה

ד 'ש
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 25-01-11 ב 09:41.

תאריך
    אוקטובר 2009

חבר vBulletin הוא חבר בכיר ואני לא מאמין בכלל שהוא עשה טעות לבדוק את הארכיון (הוא לגשת בפורום כמו מנהל) ולא כי הוא ניער אותי או שאנחנו מבינים אחד את השני מאז אנגלית היא שפת האם שלנו. תמונות מדברות בבירור. אתם לא רוצים או אינם מסוגלים לתקן את הבעיה, ואני מקבל את זה.

לבקש תמיכה נחשב דואר זבל?!? אם זה המקרה אני מתנצל ומבקש תמיכה! אמרת שיש באג, אמר Vbulletin כי אין! למי אני צריך להאמין?

PS. אני אף פעם לא ציטט דבר PM שנשלח או ממך, אני רק מצטט ציטט שלך.

PS2. אם החוט הלך נושא זה לא אשמתי, אני שאלתי אותך פעמים רבות לתת לי לתקן פשוט 1. 2. 3. באופן אבל אני רק קיבל את
    1. זה אשמתו
    2. זו אשמתך
    3. זה אשמתם.

מאחר שאנו חיים בעולם מתורבת אנו דנים באופן דמוקרטי על נושאים מסוימים, הדברים אמר נקודות מבט שונות ולא יותר. מבחינתי הנושא סגור, כדי שתוכל לסגור את החוט. לא כועס על החלק שלי.

ד 'ש
    זה לא מה שאתה חושב על - זה בערך מה באמת קורה ואתה יכול פשוט לבדוק את זה בעצמך - נתנו לך הוראות איך לעשות את זה. אז בבקשה trow מאמין שלך משם, כי אלה מוביל אותך לכיוון הלא נכון רק לבדוק את זה. בדקת את זה?

שים לב שאנחנו לא עצה לעזוב את הנושא בדיוק כפי שהוא. אנו ממליצים לפתור אותה. נתנו לכם אפשרויות אחרות אם הצוות vBulletin לא רוצה לתקן את הבאג שלהם. אתה יכול להשתמש באחד פתרון זמני כמו אלה ועדיין ליצור קשר עם צוות vBulletin לפתור את הבאג שלהם. אם אתה רוצה לפתור את זה בבקשה לספר לנו מה אתם מעדיפים אפשרות ואנו ידריך אותך יותר בכיוון זה. ברגע זה, על פי רצונכם - הנושא נחשב לפתרון.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

נתתי להם את המידע ולכן אני מחכה לתשובה, אני לא לסגור את הנושא עד כה.

דרישת שלום

תאריך
    אוקטובר 2009

נתתי להם את המידע ולכן אני מחכה לתשובה, אני לא לסגור את הנושא עד כה.

דרישת שלום
    אז אני גם להגדיר כאן לא נפתרה עדיין. אנחנו באמת רוצים לעזור לך לעשות את זה עובד

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

למה אתה משתמש שוב את הארכיון? זה כמות מסיבית של תוכן משוכפל מיותרים.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    למה אתה משתמש שוב את הארכיון? זה כמות מסיבית של תוכן משוכפל מיותרים.
    הארכיון מומלץ להיות dissabled אם באמצעות vBSEO על ידי צוות vBSEO, אני לא משתמש vBSEO או Zoints כך שאין תועלת השבתת את זה בשבילי.
    PS. גוגל מפריד לקחת יותר טוב של 2 מן הנושאים בפורום הרגיל ואת הנושאים בפורום הארכיון כך שהם לא להעניש אותך על זה כל כך לא הסיבה. הנה מדריך Google שכפל מדריך תכנים מ-Youtube, לשים לב:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 29-01-11 ב 09:31.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

אז אני גם להגדיר כאן לא נפתרה עדיין. אנחנו באמת רוצים לעזור לך לעשות את זה עובד

להלן תשובות צוות התמיכה vBulletin, שלחתי להם את רשימת כל שכתובות הדוא"ל של גוגל (כמו שאני שלחתי אותך) ודוגמאות שלך קישור שבור.

xxxxxxxxxxx
    25 ינואר '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    כפי שניתן לראות, הולך כל כתובות האתרים האלה אין "התרסקות" אז אני לא בטוח מה הם מדברים.

אם יש באג, בבקשה לספק לי לדווח את הבאג. אבל אין מתרסק קורה.

כל טוב,
    xxxxxxxxxxx
    צוות התמיכה, vBulletin

רכישה vBulletin, תוכנות החזקים ביותר הזמינים.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    26 ינואר '11 01:12

האדם שדיברת איתו אמר שיש באג, וכי הוא עבד איתנו על זה. אני לא רואה בעיה עם כתובות אינטרנט של הארכיון שלך, הם לא מתרסק בפורום. הייתי רוצה לשמוע על דו"ח זה באג, שכן את הקוד הארכיון לא השתנה הגילאים.

כל טוב,
    xxxxxxxxxxxxx
    צוות התמיכה, vBulletin

רכישה vBulletin, תוכנות החזקים ביותר הזמינים.
    mailto: support@vbulletin.com
    אז הנה לך מיכאל, הם הצהירו על התשובות הרבות בארכיון אין בעיה, עכשיו מה הלאה?

דרישת שלום
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 29-01-11 ב 09:27.

דף 3 של 3 Firstראשון 123

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •