פורסם במקור על ידי
mario06

כאן תוכלו להצהיר בבירור קישור זה לא עובד (נכון פירושו זהה) מסומנים באדום ועכשיו אתה אומר שאתה אף פעם לא אמר את זה?!?
אתה באמת מבזבז את הזמן. ושוב לא לקרוא בעיון. בבקשה - לקרוא כל העניין. אם אני כותבת לך: "אני מבולבל מעט" - אתה הולך להוכיח לי כי אני כתבתי לך שאני קטנה?? מה מדובר בכלל? ...
זה מה שכתבתי:

פורסם במקור על ידי
vBET
3. כפי שכתבתי בתחילת שלך
קישורים תת פורומים בארכיון לא עובדים כלל. רק בפורום הראשי על הנושאים. זה עושה אלפי קישורים טועה בדפי הארכיון.
למשל:
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
זהו קישור לדרוך ארכיון וזה עובד אבל תוכן זה יש קישורים על הדף
לפורומים משנה היכן חוט כלול.
דוגמה:
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
וכל הקישורים האלה לא עובדים - רק בפורום הראשי. כל תת פורומים קישורים הארכיון לא עובדים. זה גורם לך אלפי קישורים לא עובדים על אלפי עמודים הנושאים בארכיון.
נתתי לך דוגמה של המיקום שבו תמצאו קישורים שבורים הדוגמה הבאה של קישור שבור עצמו (שבור לאחר תרגום). סליחה - אבל מה הבעיה כאן? האם אתה עדיין לא יודע במה מדובר או שאתה מנסה להוכיח משהו כאן?
כמו כן שים לב שאתה יכול להשתמש במרכאות - כולל תמונות לא הכרחי 

פורסם במקור על ידי
mario06
סיפרת לי את זה תמורת תשלום נוסף סגרת את הגרסה שלי תואם אז אחרי העבודה אמרת שלהם היתה בעיה עם הארכיון אשר לא מצאתי כי כל הקישורים עבד בשבילי. התקשרתי vBulletin (כאשר אמרת לי) והם אמרו שהכל בסדר.
לא נכון - מה שכתבתי לך שיש לך PMS שלך ואני גם. EOT. קרא שוב, אם צריך להזכיר את זה. כבר התחלנו מצטט PMS שלנו חוט השני (קישרת אותו כאן) אז אין צורך להתחיל אותו שוב. כל תוכן אחר של ראש הממשלה כלל בפומבי כאן ייחשב כספאם, שכן הוא כבר נושא אחר. שכפול כל שנעשו על ידי המשתמש באותו נחשב SPAM בפורום זה בפורום אחר שאני מכיר. אז בבקשה - לא להתחיל SPAM.

פורסם במקור על ידי
mario06
יצרתי קשר עם התמיכה vBulletin שוב היום וקיבלתי תגובה דומה לזו של שנה לפני כן, או במילים פשוטות הארכיון שלי עובד כמו שצריך! קרא את הערות vBulletins להלן, הסתרתי את השם מסיבות pivacy אבל אני יכול להבטיח לך כי הוא חבר העתיק שם כל כך מה עכשיו?

ארכיון תת פורום דפים על vBulletin 3.6 קריסות אם אתה כל מודעה פרמטר נוסף ל-URL. אתה יכול לבדוק את זה אפילו על מקרה נקי - ללא vBET או כל מוד אחר. בדקתי את זה בפורום שלך עם נכים vBET. אז זה באג vBulletin, שכן יש אדריכלות vBulletin תוסף ותומך פונקציונליות תוסף נוסף. ארכיון יש נקודות משלה הארכה מה אומר הארכיון גם היה צפוי להיות ממושך. אם מוסיפים לכל פרמטר URL של מעברי עמוד שלם זה אומר שיש באג בקוד vBulletin וזה עובד vBulletin צוות לפתור אותה.

פורסם במקור על ידי
mario06
PS. אם עדיין שלך מרוצה התגובה שלהם ואת רוצה לשאול שאלה טכנית יותר לפרסם אותו כאן ואני העתק / הדבק אותו צוות התמיכה vBulletin ישירות בסדר?
אני לא מבין למה הם מתכוונים לכתוב שזה לא נועד להיות מוצג subforums בארכיון - היא והוא מופק באמצעות vBulletin ... אולי אתם לא מבינים אחד את השני. רק תן להם את כתובת האתר:
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
ותגיד שזה יהיה שבר אם תוסיף כל פרמטר URL - זה באג. אתה יכול גם לתת להם בפסקה הקודמת.

פורסם במקור על ידי
mario06
מאז vBulletin אמר שיש באג לא והכל עובד בסדר גמור הבעיה היא בצד שלך, כך אני מחכה לתיקון.
אין זה אומר שהם לא יודע למה אתה מתכוון, או שהם פשוט לשטוף אותך. זה לא יגרום להם להיעלם מן באג בקוד שלהם לקפוץ לקוד שלנו, רק בגלל שהם כתבו שיש באג לא. זה לא עובד ככה. וכתבתי לך איך אתה יכול לבדוק את עצמך שזה באג vBulletin. כתבתי לך את זה אז כתבתי את זה עכשיו. אז פשוט לבדוק את זה בבקשה להפסיק לכתוב כי היא בצד שלנו כי זה לא יעשה את זה מופיע בצד שלנו לאחר לחזור עליה שוב ושוב. האם גם בדק את זה? האם נכה vBET ובדק את עצמך כי הקישור יתרסק עם כל פרמטר נוסף ל-URL? האם אתה?