חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 15 של 15

אשכול: לאחר ההתקנה קיבלתי דף ריק

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Readme יש באג אשר נוכל לתקן (מחר אמור להיות מתוקן על השרת). נתתי לך את ההוראות המתאימות: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5163

שלב 2 אומר להפעיל קישורים SEO ועשה. שינויים htaccess. אתה לא עשית צעד 2, כי אין לך הכללים שלנו htaccess שלכם.

ביקשת עזרה נתנו לך הוראות מדויקות מה לעשות. הוראות אשר התעלמו וההתקנה נעשתה עוד פעם אחת על פי משהו אחר כי נתנו לך תשובה הבעיה שלך. נא לעשות את מה שאנחנו מבקשים. אם תעשה הליך טועה מאה פעמים אתה תיכשל מאה פעמים. כן - היה לנו באג readme. ואנחנו נתן לך לתקן ההליך. נא להשתמש בו

רק השינויים הנדרשים readme היא להסיר את הטקסט הזה, וזה לא נכון יותר:
    הערה: אם אתה משתמש vBSEO אנא עבור לפרק שילוב vBSEO הראשון.
    אחרת לאחר העלאת קבצים vBET, אתה לא תוכל להשתמש בפורום (CP Admin אפילו) עד שעשית vBSEO Integraiton.
    אני לא יכול שינוי זה עכשיו, כי ברשת היו אני חסם יציאות ואין לי גישה לשרת FTP שלנו עכשיו. רק בבקשה הוראות שמיטה ממוצב נתון או להעמיד פנים טקסט מצוטט אינו קיים readme שלנו
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 03-10-10 ב 18:07.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

זה ברור עכשיו. סמכתי שלך לקרוא לי קובץ כל כך עקבתי אחריו. אני מחדש את זה מחר על פי ההודעה שלך למטה.

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    תבנית אישית לא צריכה להיות בעיה. כמו כן מחדש vBSEO היתה מיותרת. אם דבר כזה קורה במהלך vBET הבא בבקשה להתקין רק לדרוס קבצים השתנו vBSEO עם התוכן המקורי שלהם (מהחבילה vBSEO).

אני לא יכול להגיד מה בדיוק השתבש. זה יכול להיות שילוב נכון vBSEO או משהו אחר.

בבקשה להפוך את ההתקנה שוב. הפעם לבדוק כיצד מתנהג בפורום לאחר כל שלב (כך נדע מהו vBET בעיה או שילוב vBSEO). אם היא נכשלת על צעד אחד - לא הולכים הבא. אז:
    1. תוצרת vBET התקנה ותצורה הכרחי (לא תגדיר קישורים SEO עדיין, אל תשנה אפשרויות אחרות - רק לעשות את הדברים הנדרשים). בדוק האם הפורום עובד. בדוק האם התרגום הוא עובד. אם הפורום שלך לא עובד - להשבית vBET ולהודיע לנו. אם CP Admin לא עובד יותר מדי - להשבית ווים בעולם, אז להשבית vBET ולאפשר ווים ברחבי העולם. כמו כן, יידע אותנו.
    2. הגדרת אפשרות SEO קישורים ולהוסיף vBET. הכללים htaccess. בדוק עושה בפורום ותרגומים עובדים.
    3. תוצרת אינטגרציה vBSEO. בדוק עושה בפורום ותרגומים עובדים.
    4. שינוי אפשרויות vBET כמו שאתה אוהב (אולי יש לך בעיה עם תצורה חלק ספציפי). בדוק עושה בפורום ותרגומים עובדים.

כפי שכתבתי, כרגע אני לא יכול לדעת מה השתבש. אבל אם תפרשו את ההוראות שלנו ותגידו מתי זה נשבר, נוכל לעזור יותר. כמו כן - אם זה היה שילוב שגוי (קישורי SEO או vBSEO - אז שלבים 2 או 3) ועכשיו זה ייעשה נכון, אז הבעיה נפתרת. אנו זקוקים למשוב נוסף שלך כאן

כמו כן עיין: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    נערך לאחרונה על ידי beaconsfield; 03-10-10 ב 18:08.

תאריך
    אוקטובר 2009

פשוט בטל שינויים בקבצי vBSEO

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

עשיתי את זה. תודה.

תאריך
    אוקטובר 2009

נהדר ותיהנו מ- vBET!