חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 14

אשכול: משתמשים פרסום בשפות שונות

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default משתמשים פרסום בשפות שונות

היי אתה יכול לספר לי, אם לומר את הודעות המשתמש ב ההולנדית לאחר צפייה בפורום בהולנדית כשאני רואה את ההודעה זה יהיה באנגלית?

כמו כן איך השימוש באתר הרבה יותר או טבלאות מסד נתונים יש?

האם יש עומס נוסף על השרת?

האם SEO בטוח?

כל התרגומים ניתן אוטומטית, כלומר כל ספרדית תמיד לראות את זה כל ספרדית רוסית תמיד לראות את זה ברוסית ********** וכו '?

בברכה,
    סיימון

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי, vBET יכול לזהות שפה מסר (להגדרה). אז אם משתמש כותב הודעה HIE בכל שפה נתמכת, אז vBET יזהה את השפה שלו (באמצעות גוגל), ואז באופן אוטומטי אטום אותו קודי הפורום המתאים.

vBET יוצרת שולחנות מטמון חדש, אבל לא עשה שום שינויים בטבלאות קהילות הילידים.

כמובן יהיה עומס נוסף - זה לא מתורגם קסם עדיין עומס נוסף יהיה רק עבור דפים מתורגמים - עבור דפים רגילים vBET רק דגלי מודעות.

זה בטוח SEO. vBET תומך בתרגומי כתובות URL. אז אם יש לך vB3 ו- vBSEO, או vB4 (עם vBSEO או באמצעות כתובות URL ידידותיות vB4), כתובות האתרים שלך יתורגמו

תרגום שלם היא אוטומטית

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Hebrew
    Translated text
    בדיקה:
    שמי סיימון, אני לא טיפש
    Original text

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אני מניח אז im לשאול האם אפשר לפעול ללא דגלי בראש או בחירת השפה הנפתחת?
    אני רוצה המבקרים באתר שלי באופן אוטומטי לראות את האתר בשפה שלהם (בהנחה בדפדפנים שלהם מוגדרים תקן של ארצם) בלי צורך ללחוץ על כפתור או משהו כמו אני לא רוצה לקבל את דגלי או הנפתחת אבל בהודעה שימושי, יש לי גם קוד BB מותאמים אישית thats מנותח דרך קובץ php נפרדים באמצעות RegEx זו תהיה בעיה?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Hebrew
    Translated text
    מבחן 2:
    שמי סיימון, אני לא טיפשה! לערוך למבחן בלשון כפולה
    Original text
    אהבתי את המבחן הזה
    נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 01-10-10 ב 14:30.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

בעוד אני אוהב mod (גם המבחנים נעשה ive) אני חושש את זמן התגובה תמיכה הוא עני מאוד, שלחתי אתמול בשעה 02:14 (GMT) ועדיין אין תגובה 19 שעות מאוחר יותר!

זה לא נותן לי ביטחון לרכוש.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

קדימה חבר 'ה 30hrs מאז בתגובה, אתה רוצה למכור את החומר הזה או לא?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    אני מניח אז im לשאול האם אפשר לפעול ללא דגלי בראש או בחירת השפה הנפתחת?
    אני רוצה המבקרים באתר שלי באופן אוטומטי לראות את האתר בשפה שלהם (בהנחה בדפדפנים שלהם מוגדרים תקן של ארצם) בלי צורך ללחוץ על כפתור או משהו כמו אני לא רוצה לקבל את דגלי או הנפתחת אבל בהודעה שימושי, יש לי גם קוד BB מותאמים אישית thats מנותח דרך קובץ php נפרדים באמצעות RegEx זו תהיה בעיה?
    בפעם האחרונה לבקש אז אני רגיל טרח לקנות את זה אבל פשוט להתקין google מפתחים גרסה jQuery פשוט לתרגם את הדפים!

אנא השב querie שלי מעל הבאה אם זה אפשרי:

יש לי vBSEO ואת מפת האתר vBSEO האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות לאחר רכישת הזה mod (בהתחשב בעובדה שאני אי פעם לקבל תגובה כאן) כדי להפוך את הכל עובד בטוח?

תאריך
    אוקטובר 2009

שלום. שים לב כי השירות שלנו הוא לא 24 / 7. ב ימי עבודה אנו היומיום. בסופי שבוע בדרך כלל מדי, עדיין זה יכול להיות לא כל כך קרובות. כמו כן יש לנו לקוחות מכל העולם, כך זמן התגובה לפעמים מושפעת הפרש הזמן (בדרך כלל אנו לישון בלילה ).

סליחה על תגובה מאוחרת זו. לידיעתך, כמיל (בחור הצוות שלנו) רק חזר מחופשה, ולכן מאז יום שני נוכל לחזור זמן התגובה טוב יותר

גם במקרה זה - אני פשוט מתגעגע השאלה שלך, כי זה היה fallowed על ידי הודעה הבדיקה. כשהגעתי לכאן ראיתי רק מבחן ולא לשים לב על הודעה לפני זה (גם היה לשלוח דקה אחרי דקה). סליחה - זה היה טעות שלי. אפילו עכשיו אני מבולבל מה זה בערך חזר לתחילת השיחה הזאת כדי לגלות מדוע אתה כותב על כ -30 שעות, כאשר הייתי כאן אתמול ולא היה שום דבר מכוון אלי. עכשיו אני יודע שאין מה שמתי לב - אני מתגעגע הודעה להטעות שלך על ידי fallowing הודעה הבדיקה. עוד פעם אחת בבקשה לקבל את התנצלותי.

לענות על השאלה אתה יכול להשבית לחלוטין דגלים להגדיר אפשרות לכוון את המשתמשים באופן אוטומטי לשפות שלהם מבסס על הגדרות הדפדפן שלהם (vBET משתמש כותרות לשלוח באמצעות הדפדפן בשביל זה). ובכל זאת זה לא מומלץ:
    1. כברירת מחדל Google לא לראות דפים נוספים שלך. זה יהיה אם תוסיף אותם לתוך מפת האתר. אם לא יעשה זאת, אז הדפים האלה לא יהיו צמודות, אז אתה לא תקבל תנועה נוספת ממקומות חדשים - אנשים פשוט לא יגלה על זה
    2. משתמשים יכולים לבוא לא במחשבים שלהם. כלומר אם מישהו מפולין, אבל ילך הפורום מבית הקפה כמה האינטרנט באנגליה, אז הדפדפן יגיד vBET כי השפה צריכה להיות באנגלית. לפי דגלים השבתת אתה לא ייתן סיכוי למשתמש לשנות את השפה.

קודי אישית לא צריכה להיות בעיה אם אלה הם קודי באמת. כבר היה לנו בעיה עם mod אחד אשר היה בשימוש שלהם "קודי", אבל הבעיה היתה, כי הם באמת לא להשתמש BBCode - רק טקסט שבו הם עצמם מנותח. שים לב BBCode הוא לא רק טקסט [] מנותח על ידי ביטוי רגולרי. BBCode הינו סימן מיוחד אשר רשום מנוע vBulletin והוא מנותח על ידי מנוע vBulletin (אתה צריך תוסף מתאים על ווים). אם אינך משתמש זה ככה, אז אתה באמת לא צריך BBCode, רק סימן מיוחד מוכר על ידי הקוד שלכם. במקרה כזה אתה יכול לקבל את הבעיה. כי במקרה כזה הוא אינו BBCode, כך שזה לא יהיה מנותח באמצעות vBulletin וכאשר lang BBCode יהיה מנותח, הוא יקבל לתרגם טקסט עם סימנים מיוחדים שלך שאינם קודי הפורום גם אם הם בתוך [] (כי רכב לא זיהיתי את זה כל כך פשוט לעזוב את זה) - כך בטקסט הזה יהיה לשלוח לתרגם, ו-Google יכול לשבור את הסימנים המיוחדים שלכם (כלומר, על ידי הצבת רווח לפני סגירה]).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 02-10-10 ב 22:47.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    בפעם האחרונה לבקש אז אני רגיל טרח לקנות את זה אבל פשוט להתקין google מפתחים גרסה jQuery פשוט לתרגם את הדפים!

אנא השב querie שלי מעל הבאה אם זה אפשרי:

יש לי vBSEO ואת מפת האתר vBSEO האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות לאחר רכישת הזה mod (בהתחשב בעובדה שאני אי פעם לקבל תגובה כאן) כדי להפוך את הכל עובד בטוח?
    רק עניתי על השאלה שלך כשכתבת את זה

על vBSEO - כן אתה צריך לשלב. זה מתואר היטב בקובץ readme. שילוב זה נדרש כדי שתוכל לתרגם את כתובות האתרים שלך
    ניתן גם לשלב עם יוצר Sitemap, יש כתובות על דפים מתורגמים כלול מפת האתר. זה אינו הכרחי (אם יש לך דגלים, גוגל ימצא דפים אלה בכל מקרה, עדיין זה יכול לקחת יותר זמן במקרה כזה).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 02-10-10 ב 23:12.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •