גם כאשר חברי קבעו שפות ברירת המחדל שלהם, הוא לא מקבל מתורגמת ההודעות. שום דבר, רק שפה זרה המקורית.
כשאני לעטוף את התגיות שפה מסביב לטקסט באופן ידני זה עובד.
מה לא בסדר?
תודה
גם כאשר חברי קבעו שפות ברירת המחדל שלהם, הוא לא מקבל מתורגמת ההודעות. שום דבר, רק שפה זרה המקורית.
כשאני לעטוף את התגיות שפה מסביב לטקסט באופן ידני זה עובד.
מה לא בסדר?
תודה
מה האסטרטגיה אתה משתמש כדי לקבוע את השפה הודעה? עבור אל אפשרויות vBET גוגל לבדוק את זה.
רק עכשיו הבנתי שזה בעיית תאימות. נראה כי [נוסח חדש 2010/03/01] MARCO1 הסתר הכל באישור קבוצות - הודעות מנהלת - פורום vBulletin.org mod יש את ההשפעה על vBET. כאשר אני לנטרל אותו, vBET עובד יפה שוב. אתה יודע על משהו לתקן את זה אולי?
תודה!
עריכה: למה אתה מתכוון? אתה מתכוון "איתור Google שפה"?
זה מוגדר בתור "משתמש תמיד לסמוך"
אם יש לך תמיד לסמוך על המשתמש, אז זה צריך להיות opaqued על פי הגדרת ברירת המחדל משתמש בשפה.
נהדר שמצאת את הסיבה. זה בעיות אינטגרציה. אין אנו יודעים עכשיו מה בדיוק אחראי לכך. vBET גורם לאטום בעזרת הקרס newpost_process -בדוק האם MARCO1 תוסף משתמש בזה גם. אם כן - נסה לשנות סדר ביצוע, כך שהיא מבצעת לפני/אחרי vBET - פשוט לעשות את זה מול אחד בפועל. זה יהיה מספיק - אם לא נחפש פתרונות אחרים.
MARCO1 אינו משתמש זה plugin.
כך אישור. אנא גישה PM הפרטים Admin CP ו - FTP. אני אבדוק את זה על המקום לחפש פתרון. ניתן גם ליצור קשר עם המחבר של mod האחרת רמזים אם אתה לא רוצה לשלוח פרטים גישה. מחבר mod תמיד יודע הכי טוב איך זה עובד.
כמו כן - אנא בדוק שוב כדי להיות בטוח עושה mod באמת להשפיע על תהליך opaquing vBET.
תודה מיכל. אני עוזב את המוצר MARCO1 מושבת לעת עתה. זה גם לא עושה את מה שאני רוצה לעשות. אז אם אני יכול לקבל את זה כדי לעבוד כמו שצריך, אז אני לאפשר את זה שוב, ואנחנו יכולים לקחת את זה יותר. תודה!
כפי שאני מבין ברגע זה אתה לא צריך תמיכה יותר בסוגיה זו והוא יכול להיות סגור. אם לא - בבקשה לתת פרטים נוספים![]()