חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: אוההה לא. VB 4.0.5 להתקין מקולקל

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default אוההה לא. VB 4.0.5 להתקין מקולקל

היי, התקנתי כיוונים vBET ואחריו כמיטב יכולתי. חלקם קשה להבין. ערכתי functions_vbseo_createurl.php ו functions_vbseo_url.php
    אני משתמש VBSEO ואני ערכתי באמצעות קובץ .htaccess שלי בדף זה הכי טוב שיכולתי עם כיוונים. ועכשיו האתר שלי הוא דף לבן ריק. חיפשתי בתחום שלך שאלות נפוצות 2 שעות הלילה. האתר שלי הוא בתיקייה הראשית של האתר.
    לדוגמה: mainsite / פורום
    אז הכנסתי כתובת הפורום שלי, אבל האתר שלי הוא דף לבן ריק. כל עזרה מוערך. כל האתר שלי הוא למטה ...

תודה
    קניתי את הגרסה המלאה

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

אם יש לך דף ריק אתה צריך לבדוק האם יש לך libriaries המתאימה מותקנת. אתה חייב להיות מותקן CURL ו ICONV.
    ראה כאן לפרטים:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

אנא עבור maintime להגדיר רק vBulledin dissabled ולהעיר vBET. Htaccess הכללים, ולכן הפורום יעבוד. כמו כן, אנא שלח לנו את התוכן המלא בפועל של הקובץ htaccess -. נבדוק הכללים שלך. זאת ככל הנראה - אתה פשוט לא צריך libriaries המתאים.

יש גם אחת הסיבות posible יותר - אם הדף שלך טעינת טעינה ואני טוען - אז אתה צריך לבדוק יש לך קשר עם גוגל. לפעמים השרתים חוסמים בקשות יוצאות - אנא שימו לב כי הנדרש על-ידי vBET כדי לאפשר בקשות יוצאות Google - גוגל עושה תרגומים. אתה יכול לבדוק באמצעות רמזים הזה: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

היי, תודה על העצות! עשיתי google לבדוק והתוצאות היה>
    החל לבחון תרגום
    מבחן התוצאה: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    מבחן השגיאה:

אז כל טוב שם. אני יכול לעבור לדף cpanel admin

CURL ו ICONV מותקן! אני עדיין מבולבל

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

גיליתי שאני מוחלף הקוד functions_vbseo_url.php ואני צריך קוד נוסף לפני זה. אז אני קבועה. אבל האתר עדיין לא עובד. זה ריק. מה למשל קובץ הוא לא להעלות את התיקייה? אני לא רואה דוגמה. קובץ htaccess.
    נערך לאחרונה על ידי El Caballo; 21-09-10 ב 14:20.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

עכשיו אני יכול לראות לשבת שלי יש את זה זמין. אני יודע שאין תמיכה 24 / 7. אבל האם החבר 'ה האלה פשוט להגיב שעה ביום? עבור 90 $ להוסיף על ההוראות הן בסדר. אבל, קשה קשה קשה להבין

תאריך
    אוקטובר 2009

היי. ראיתי הודעות קודמות שלך ואתה תיאר את הצעדים הבאים fallowed - התיאור שלך אמר לי שאתה עדיין בעיצומה. סליחה - לא לגלות כי אתה מבקש עזרה ועוד.

קודם כל - יש לך עכשיו vBET נכים, ציין vBET קבצי htaccess והוציאו שילוב קוד vBET מ vBSEO.?
    אם כן הפורום שלך התרסק עדיין אז זה לא אשמתו vBET. זה לא יכול להיות אשם vBET אם vBET לא עובד.
    במקרה כזה אנא ודא כי אתה עובד על קבצים מקוריים vBSEO שוב (כלומר להעתיק אותם 2 שינה שוב מחבילת vBSEO).

אז זהו הצעד הראשון - להפוך את הפורום שלך זמין שוב.

הבא אחד הוא - לגרום vBET לברוח. ראשית - להפוך אותו לזמין והגדר לבדיקות קישורים השפה? סוג - זו אינה דורשת כל שינוי htaccess.. לעבור לשלב הבא רק כאשר תרגומים עובדים.

הבא -. שינוי קישורים SEO ולערוך קובץ htaccess. דוגמה הכללים הכלולים בחבילת vBET, אבל בבקשה לקרוא בעיון התיאור תחת הקישור אפשרויות vBET - עליך לשנות חוקים אם הפורום שלך משתמש במדריך ב-URL. לעבור לשלב הבא רק כאשר תרגומים עובדים.

שלב vBET עם vBSEO בהתאם להוראות שילוב נתון בקובץ readme.html.

נא לעשות זאת צעד אחר צעד. התחל עם השבתת vBET לחלוטין. ספר שבו צעד שגורם לך בעיה ומה בעיה מדובר.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 21-09-10 ב 22:43.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

שלום, אני להסיר את כל העניין והוציאו שילוב קוד vBET מ vBSEO. אני PM'ed עלייך להתקין את זה, אני פשוט אין לי את הזמן כדי לבדוק את ההגדרות השונות על זה. רק צריך vBET עובד. מישהו יכול לשלוח לי או PM לי מה אני צריך לתת לכם כדי שתוכלו להתקין?

תודה
    מצטער על הפרש הזמן.

תאריך
    אוקטובר 2009

כבר לשלוח PM. בגלל שקנית שירות ההתקנה ואנו נדאג על ההתקנה אני סגירת זה חוט.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

תודה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •