חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: external.php לכלול "אמיתי" בתרגום של כתובת האתר

Default external.php לכלול "אמיתי" בתרגום של כתובת האתר

האם ניתן לכלול את כתובת האתר המתורגם של עם מילות מפתח בשפה הזרה הזנות בנויה על external.php?

לדוגמה: <! [CDATA [פורו MOGmartin דה SEO, קידום אתרים בחינם herramientas y Blog@seoforums.org SEO - קידום אתרים Preguntas Respuestas y]]>

יש הודעות עם כתובות המכילות פרמטרים. האם אפשר לשים את כתובות "אמיתי" כולל את מילות המפתח לתוך הזנות האלה?

תודה!

MOGmartin

כהערת שוליים להודעה הנ"ל, מה Im מחפש לעשות הוא לבנות pinger Multilanguage אוטומטי pings דברים כמו: http://rpc.pingomatic.com/ ואולי באמצעות pubsubhubbub.

באופן טבעי, אני יכול לעשות עם גישה ל-URL של תורגם במועד פרסום ....

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

זה צריך להיות עם מילות המפתח ... בדיוק כמו כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....php?type=RSS2

אני גם לבדוק את זה על מקרה המבחן שלנו עם vB4.x

בבקשה תגיד מה אתה משתמש - או vBSEO vBulletin כתובות ידידותית? כמו כן שילחו גישה Admin CP ו-FTP - זה יחייב החקירה שלנו (כתיבה ובדיקת כמה יומנים).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 17-09-10 ב 14:38.

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

אושר - בפורום שלנו מבחן vB4.x עם vBSEO קישורים RSS הם עם מילות מפתח המתורגם. נא לשלוח פרטים גישה כך נוכל לחקור למה זה לא עובד בפורום שלך.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

תשובה - נפתרה. אם לא, בבקשה לכתוב כאן ואני יפתח פתיל זה שוב.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •