התחבר

צפה בגרסא המלאה: תקן עבור אלה מכם לרוץ כרזה ציוץ

tavenger5
12-04-10, 19:25
מצאתי כי לאחר שדרוג ל 3.3.2 פוסטר ציוץ vBET הפסיק עדכון אוטומטי. אני מקבל הודעת שגיאה על הקו הזה מתווסף functions_vbseo_createurl.php כאשר פועל באופן ידני את המשימה פוסטר ציוץ.

הנה מה שאתה צריך לערוך כדי לקבל דברים לעבוד שוב ... (או כל mod המשתמשת url vBSEO של)

ב functions_twitterposter.php אחרי

require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');

להוסיף

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

שוב להעלות את הקובץ

vBET
12-04-10, 21:43
נהדר:) לא חשבנו על זה.

זה יהיה יותר טוב אם אתה שם:

require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
בתוך functions_vbseo_createurl.php קובץ vBSEO - אי שם בהתחלה. תודה שכל התוספים באמצעות כתובות vBSEO יעבוד (גם השילוב יוצר Sitemap יהיה קל יותר). אנא בדוק את זה - נוכל לכלול אותו הוראות אינטגרציה לשחרור הקן.

vBET
24-04-10, 20:02
נראה כי יש פתרון אחד אפילו יותר טוב - כי זה לא ידרוש כל מהדורה קבצים נוספים. נוסיף זה require_once לתוך וו init_startup. זה יעבוד עבור כל התוספים:) זה ייכלל במהדורה הבאה.

vBET
08-05-10, 22:33
תקן נכלל vBET 3.3.3:)

Simon Lloyd
07-10-10, 16:33
האם יש דרך להפסיק את ציוץ tweets מן הכרזה להיות tweeted כרזות בשפה המקורית?

באמת אני צריך את טוויטים פירסם אנגלית, האם למישהו יש רעיון?

בברכה,
סיימון

vBET
10-10-10, 22:07
אני לא יודע פרטים איך mod זה עובד. בדרך כלל vBET מאפשר להגדיר טקסטים אשר לא תתורגם. אם הוא נכלל בתבנית אז אתה יכול פשוט לשים את זה בתוך אזור לא מתורגם כל כך בין and . במקרה של הודעות (כך הודעות, PM וכו ') אתה יכול להשתמש בטקסט הפנימי של BBCode notranslate.

אנא ספר זה עוזר.

Simon Lloyd
11-10-10, 02:38
תודה מיכל, אבל זה לא עוזר הפוסטר ציוץ טוויטים (הודעות אל האתר) באופן אוטומטי, אך טוויטים זה בשפה הכרזה לא תירגם את השפה.

הנה אחד ציוץ בפולנית אבל צריך להיות englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 אבל זה המופיע באתר שלי englsh http://bit.ly/cNJukU

vBET
11-10-10, 09:53
אני לא מבין איך זה עובד. אנא הסבר. אתה להציג את התוכן של הפורום על יישום חיצוני? או ההפך? איך התוכן מיובא / מיוצא? ...

vBET
11-10-10, 09:56
כמו כן, כפי שאני רואה אותה כתוב בפולנית (ככל הנראה - לא ניתן לבדוק תרגומים אחרים, משום חריגה המספר המרבי של ההודעות שנצפו). אנא רק ללכת לשם לחץ על עריכה על הפוסט - תראה מה היא השפה האמיתית שם.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:56
אני לא מבין איך זה עובד. אנא הסבר. אתה להציג את התוכן של הפורום על יישום חיצוני? או ההפך? איך התוכן מיובא / מיוצא? ... הכרזה ציוץ הוא mod ב vbulletin.org (אני יכול לתת לך את mod אם אתם רוצים), כאשר פוסט הוא עשה בפורום שלי אז בהודעה הוא tweeted (שנשלח האתר) באופן אוטומטי על ידי mod, אם עוד הודעה הוא עשה אז זה יהיה שוב לקבל tweeted.

בקיצור התוכן אינו המיובאים או מיוצאים באמת, זה נשלח ממש כמו לכתוב על טוויטר.

Simon Lloyd
11-10-10, 18:57
כמו כן, כפי שאני רואה אותה כתוב בפולנית (ככל הנראה - לא ניתן לבדוק תרגומים אחרים, משום חריגה המספר המרבי של ההודעות שנצפו). אנא רק ללכת לשם לחץ על עריכה על הפוסט - תראה מה היא השפה האמיתית שם.

שההודעה נשלחה במקור בפולנית, השפה האמיתית היא הפולני טקסט מתורגם נשלחה האתר.

בדוק PM שלך, שלחתי את הפרטים אותה הגישה כמיל כבר משתמש אז אתה לא רואה את האשכולות maxed החוצה לב:)

vBET
11-10-10, 20:46
בבקשה לעשות בדיקה פשוטה. כתבו אותו המסר בפולנית בדף תורגם (לפולנית). ואז לעשות את זה שוב, אבל הפעם לכתוב להיות על הדף לא תורגם. תגיד כן האם יש הבדל על תוכן האתר לשלוח הודעות עבור אלה 2.

Simon Lloyd
12-10-10, 08:14
סליחה מיכל שאני לא מבין, ו IM לא לק אז אני לא יכול לכתוב בפולנית:)

vBET
13-10-10, 11:18
אתה יכול - יש לך כבר הודעה כזו פשוט להעתיק את זה:)

Simon Lloyd
13-10-10, 12:03
נכון מיכל, אני פרסמו 2 הודעות הן פולין, אחד באמצעות הדגל הפולני (שלאחר בדיקה 1) ואחד באמצעות דגל אנגלית (שלאחר בדיקה 2) וגם יש tweeted כמו פולני אתה יכול לראות את טוויטים כאן קייג' קוד (thecodecagecom ) בטוויטר (http://twitter.com/thecodecagecom) ואת ההודעות המקוריות כאן:
מבחן הודעה על translation1 - הקוד פורומים קייג' (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208041-test-post-for-translation1.html)
לכתוב מבחן תרגום 2 - קוד קייג' פורומים (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208042-test-post-for-translation-2-a.html)

אני צריך אותם כדי להתפרסם באנגלית - האם זה אפשרי?

vBET
14-10-10, 22:43
נראה כי mod ששולחת הודעות על עלובי הטוויטר קודי מההודעה. אנא בדוק את זה בשביל כמה קודי רגיל - להוסיף הודעה עם bbcdes עבור מודגש ציטוט, קוד,. האם זה ולבדוק איך זה נראה האתר.

אם אם הוא סבך של BBCode במקום להעריך, אז אנחנו לא יכולים לעשות כלום. קודי הפורום עובד רק אם הערכה מופעלת ואם הם קיימים ... במקרה כזה אתה יכול לפנות לבעל האתר עבור mod לייצא לבקש ממנו שינויים, או אם הוא רשאי לעשות שינויים בקוד האתר mod עצמך.

Simon Lloyd
16-10-10, 12:28
בדקתי רק עם תגי ה-VBA שלי והם סולקו מכל ציוץ. אל תדאג, זה לא מאוד חשוב, אני יכול לחיות עם זה:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1