צפה בגרסא המלאה: נפתר בעיות רבות להתקין על vbulletin 5
שלום, יש לי קצת בעיות להתקין על vbulletin 5
משלוח קבצים, לקבוע את המפתח של גוגל שלי והגדרות כל הדרוש על admincp
כאשר ניסיתי לייבא את המוצר-vbenterprisetranslator.xml יש לי את השגיאה:
[ציטוט]
ייבוא מוצר, אנא המתן...
[:]
אזהרה: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): פתיחת זרם נכשלה: אין קובץ או ספרייה ב.../includes/adminfunctions_product.php(881): eval () קוד על קו 2
שגיאה מכרעת: require_once(): פתיחת שנכשלו נדרש ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') ב- /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): eval () קוד על קו 2
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אז הוספתי את הקו הזה כדי שלי "+ core+includes+config.php" כדי decalre "['שונות'] ['admincpdir']"
[ציטוט] $config ['שונות'] ['admincpdir'] = 'admincp'; [/QUOTE]
vbulletin 5.1.9 אין את הקו הזה של ברירת המחדל.
איך זה xml יכול לבקש משתנה כי לא קיים??
בכל אופן, אחרי זה מותקן. הלכתי vbet הגדרות, הוסיף את המפתח api של גוגל ולהגדיר הגדרות כל הדרוש.
לאחר עריכה שלי .htaccess והוסיף קודם זה קווים (שסופק על דו-לא-העלאה + כלים + כללי ניתוב מחדש):
[ציטוט] RewriteEngine ב
אפשרויות FollowSymLinks
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? $ archive/index.php?/$2 & שפה = $1 [L QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / index.php?language=$1 $ [L, QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? שפה = $1 [L, QSA]
[/QUOTE]
לא עבד בכלל, כל דגל שפה אני בשפה שנבחרה הייתה עדיין אנגלית
ואז הוספתי את השורות יתר על .htaccess:
[ציטוט] RewriteCond % {QUERY_STRING}! הופנה =
RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ ציטוט]
עבד, כאשר אני לוחץ על דגל שפת זה שינה את השפה בפורום, אבל אני הקבצים המצורפים התמונה לא הראו, יכול לא על admincp, כניסה
כשניסיתי להתחבר ב- admincp קיבלתי שגיאה זו:
[ציטוט] לא צוין קובץ הקלט. [/QUOTE]
עריכה 2-10-15:
אנא קרא את ההודעה האחרונה על פתיל זה כדי לקבל עזרה עבור התקנת על vbulletin 5.1.9
Marcin Kalak
30-09-15, 08:10
היי.
תודה על המידע על config. xml. גירסאות קודמות לכלול קו $config ['שונות'] ['admincpdir'] = 'admincp';. אני לא יודע למה זה הוסר בגירסה העדכנית ביותר של vB.
. Htaccess שלכם אמור להיראות כך:
RewriteEngine On
Options FollowSymLinks
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
#In some cases where you have other mod_rewrite rules, you may need to comment out the following line
#and change it to match your folder name. This resets the other mod_rewrite rules for just this directory
#If your site was www.example.com/forum, the setting would be /forum/
#RewriteBase /
# Send css calls directly to the correct file VBV-7807
RewriteRule ^css.php$ core/css.php [NC,L]
# Redirect old install path to core.
RewriteRule ^install/ core/install/ [NC,L]
# Main Redirect
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(gif|jpg|jpeg|png|css)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
# Because admincp is an actual directory.
RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/atom+xml \
text/javascript \
application/x-javascript \
application/javascript \
application/json \
application/rss+xml \
application/vnd.ms-fontobject \
application/x-font-ttf \
application/xhtml+xml \
application/xml \
font/opentype \
image/svg+xml \
image/x-icon \
text/css \
text/html \
text/plain \
text/x-component \
text/xml
</IfModule>
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType application/x-javascript A1209600
ExpiresByType text/javascript A1209600
ExpiresByType application/javascript A1209600
ExpiresByType text/css A31536000
ExpiresByType image/x-icon A2592000
ExpiresByType image/icon A2592000
ExpiresByType application/x-ico A2592000
ExpiresByType application/ico A2592000
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/jpeg A1209600
ExpiresByType image/jpg A1209600
ExpiresByType image/png A1209600
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A1209600
ExpiresByType font/ttf A2592000
ExpiresByType font/otf A2592000
ExpiresByType font/x-woff A2592000
ExpiresByType image/svg+xml A2592000
ExpiresByType font/truetype A2592000
ExpiresByType font/opentype A2592000
ExpiresByType application/x-font-woff A2592000
ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A2592000
</IfModule>
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
<filesmatch "\.(ico|flv|gif|swf|eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(jpg|jpeg|png)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
# css and js should use private for proxy caching https://developers.google.com/speed/docs/best-practices/caching#LeverageProxyCaching
<filesmatch "\.(css)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, private"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(js)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, private"
</filesmatch>
</IfModule>
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA]
נא לשלוח לי את פרטי הגישה PM Admin CP ו- FTP. אני רוצה לבדוק את ההגדרות שלך.
כאשר שמתי את htaccess. אני לא מצליח להתחבר ב- admincp, כתוב "אין קובץ קלט"
שלח אותך pm עם סיסמת מנהל מערכת
ftp אינו זמין ואין לי גישה אליו דרך cpanel
אם צריך להודיע לי
Marcin Kalak
30-09-15, 15:30
כדי לבטל את הוספת קוד שפה מצורף בפורום שלך:
להוסיף ל- AdminCP -> vBET -> תרגום אפשרויות -> להתעלם כתובות Url:
/filedata/
/fetch
/image.php.
כדי לתקן בעיה עם AdminCP, נסה לכבות בשרת הגדרות FastCGI.
אין אפשרות כזו ב- admincp ו fastcgi כבוי
Marcin Kalak
30-09-15, 17:11
אפשרות זו צריכה להיות בבית AdminCP -> vBET -> תרגום אפשרויות -> Url להתעלם. האם אתה בטוח שתבטל FastCGI?
הוספתי כתובות url, הוסיף htaccess שסיפקת ואני יש תווים לבנים, לא יכולת ההתחברות ל- admincp. fastcgi אפילו אינו מותקן בשרת שלי
Marcin Kalak
30-09-15, 19:51
? יש לך mod_rewrite לזמין? ב phpinfo נכתב כי FastCGI מופעלת.
CGI מופעלת, לא FastCGI. FastCGi אפילו אינו מותקן. phpinfor אומר cgi/fastcgi כי זה אומר אחת או אחרת.
ניסיתי להשתמש DSO, הוא נפתח cpanel אבל אני מקבל הודעת שגיאה בדף הראשי: אזהרה: לא ניתן לשנות מידע כותרת - כותרות כבר שלחתי.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php בקו 223
גם פנתה dso ולא הוסיף את התוכן htaccess. יש לי תווים לבנים על פורום (על מחדל בשפה האנגלית)
הוספתי ש-3 שורות על התעלם כתובות url.
אז הסתובב כדי CGI (לא FASTCGI) והוציאו את הקווים htaccess כדי לעבוד הפורום.
אני לא יכול understund את המצב, יש סיכוי. זה יכול לעבוד או לא? אפילו זה על vbulletin 5.1.9 טעמת? אני צריך עזרה פה, סיפקתי לך עם ftp ו- admincp אישורים מה עוד לעשות כדי לקבל את זה עובד?
Marcin Kalak
01-10-15, 18:44
כן בדקנו vBET ב vB 5.1.9. אני חושד שזה בעיה תצורת השרת. אנא נסה שוב להשתמש את DSO. אם לאחר השלמת .htaccess שתוכלו לראות את הדפים הלבנים לנסות לבטל את התרגום -> ספקי AdminCP vBET -> תרגום ספקי זמינות. ? יש לך mod_rewrite לזמין?
על ספקי תרגום רק גוגל היה פעיל מההתחלה.
mod_rewrite מותקנת כברירת מחדל על-ידי apache
dso חוץ מתווים לבנים, נותן לי את השגיאה אזהרה: לא ניתן לשנות מידע כותרת - כותרות כבר שלחתי.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php בקו 223
Marcin Kalak
02-10-15, 07:13
? בדקת את DSO שלך אחרי ההודעה האחרונה שלי תיקנתי קובץ vBET אחד קטן, אני רוצה לראות אם DSO יפעל. דף זה אזהרה ולבן ידועות בעיות גלגל פתרון אשר אמור להיות קל יותר.
עבד.
שאלה אחת, נפטפט שאעזוב את הקווים ששלחת לי להתעלם כתובות ה-url?
גם כאשר אני לבחור שפה על הצרכים קידוד להגדיר בדפדפן ל- unicode כדי להציג תווים נכונים. האם יש דרך להציג השפה בתרגום ללא צורך לבחור קידוד בדפדפן?
Marcin Kalak
02-10-15, 11:31
אל תסיר להתעלם כתובת ה-URL. פעולה זו מאפשרת שאת הקבצים המצורפים שלך לא ינותח. אם אתה רואה דף לבן שלא תשנה את תצורת השרת, בדפים לבנים בדרך כלל אומר בעיות בחיבור לספק תרגום.
כבר אני נראית, בדיקות של בעיות קידוד התווים.
גם על דפים מתורגמים attachemnts התמונה אינן מוצגות. נא בדוק את זה גם
שיניתי שפות וביטויים > מנהל שפה > עריכת הגדרות ונערך "HTML ערכת התווים" "UTF-8", נושא הקידוד נפתרו.
הבעיה היחידה עכשיו היא כי קבצים מצורפים אינם מוצגים על דפים מתורגמים
Marcin Kalak
02-10-15, 13:30
האם תוכל להראות כזה קישור שבו קבצים מצורפים יוצגו בדף לא תורגם, שבו הם אינם מופיעים על דף מתורגם?
תיקנתי את הקבצים המצורפים על-ידי ביצוע תיקון על טבלאות מצורף (admincp > תיקון מיטוב טבלאות)
מסקנתי (על כל vb5 המשתמשים שרוצים להתקין תוסף זה בפורומים שלהם):
עמוד היו כמה בעיות התקנה זה תוקן בעזרת "קאלק מרצ'ין" (תודה רבה)
כדי להתקין אותה על Vbulletin 5.1.9 עליך לערוך "/ core/includes/config.php" על-ידי הוספת קו זה בקצה של זה:
$ Config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp';
המעבד PHP חייב להיות "DSO", לא "CGI". אז אם יש לך "cgi" את חייבת לשנות אותו "DSO" בשרת שלך. על אמנון אמונה cpanel זה ניתן לשינוי על ידי הולך "קביעת תצורה של שירות > קביעת תצורה של PHP ad SUExec", בחר שם "PHP 5 המטפל" כדי "DSO"
. Htaccess צריך להיות על התחלת שורות אלה:
RewriteEngine ביום
אפשרויות FollowSymLinks
RewriteRule ארכיון / index.php? / 2 $ & שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? שפה = $ 1 [L, QSA]
בסופו של דבר זה נכון:
RewriteCond% QUERY_STRING} {! = מנותב
RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA]
עליך להוסיף להוסיף "AdminCP -> שפות התרגום -> אפשרויות -> Url התעלם":
/filedata/
/fetch
/image.php
וללכת "Admincp > שפות וביטויים > מנהל שפה > לערוך הגדרות" עריכה "HTML ערכת תווים" "UTF-8"
Vbet תרגם תוסף נעבוד על Vbulletin 5.1.9
עריכה 27-12-15: לאחר קצת יותר בדיקות מצאתי הרבה בעיות, דפי אפילו לא מתורגם, אירעו שגיאות רבות db...
Marcin Kalak
02-10-15, 19:16
אני שמח שעזרתי לך. במהדורה הבאה vBET לא יהיה צורך לשנות את הקובץ config.
יש להוסיף עוד דבר אחד מרצ'ין, ב htaccess "|core" ב- % RewriteCond {REQUEST_URI}
כך זה אמור להיראות כך:
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax|core) (נערך המדריך שלי לעיל)
אווטרים אחר לא תוצג (הגישה נדחתה)
תודה
Marcin Kalak
02-10-15, 20:00
תודה רבה על המידע.
רק כדי להודיע כי לאחר פורום שינויים כאלה היה ביצוע רע מאוד, כמה דפים עבד טוב כמו שאמרתי אבל שמתי לב db שגיאות ובעיות רבות על תרגומים. עמודים רבים לא תורגמו בכלל. אז הסרתי vbet (מאוד קשה לעשות לה רבים entried על מסד נתונים).
ממתין לעדכון זה יהיה מלא עבודה על vb 5.1.9, שאינו גורם בעיות כאלה.
Marcin Kalak
28-12-15, 11:22
VBET בגירסה הנוכחית צריך לעבוד vB 5.1.9. אף תרגום של הדף עשויה להיות הגורם תשישות תרגומים מגבלות. התצורה שלעיל בחנתי vBET עבור vB 5.1.9. אם יש לך כל הבעיות ליצור בבקשה נושא חדש.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):