צפה בגרסא המלאה: ביצועים עם מטמון גדול
אני כרגע המערכת שלי מוגדרת לנקות את המטמון שלם כל שבוע. עם זיכרון המטמון ריק, מסד הנתונים שלי הוא על 1.1Gb, בעוד עם מטמון מלא, זה 4.5Gb על.
שמתי לב גדול המטמון, גבוה יותר מהממוצע העומס על השרת שלי מקבל. בכל זמן נתון בפורום שלי יש בין 650 ל 1300 משתמשים מחוברים, אבל זה לא נראה להשפיע על עומס כמו גודל המטמון.
עם מטמון גדול, העומס על השרת הוא 3.3-3.8, ואילו עם אחד ריק, הוא נשאר בטווח 2.0-2.5. זה לא רע בכלל, כמו יש לי שרת 16-core, אבל אני רק תוהה אם התנהגות כזו צפויה עם גודל מסד הנתונים של תנודות!
תודה,
אדם
vBET יש אינדקסים על הטבלאות מטמון ומשתמש המהיר מנוע MySQL עבור כובע - MyISAM. אז יש לנו בחירות הטובה ביותר עבור מטמון DB. ההבדל שלמים אשר אתה שם לב הוא לא בצד של vBET, אבל בצד של MySQL אשר מבצעת שאילתות. אינדקסים נותן לך תשובה מהירה יותר מבטיח כי זמן התגובה הוא לא הולך באופן דרמטי את כמות גדולה של נתונים. עדיין MySQL צריך לחפש באינדקסים גדולים כמו אני מניח שזה לוקח יותר משאבים. לכן אתה מבחין העומס על השרת יותר.
כמו כן - כאשר התרגום נמצא במטמון מכן הוא נלקח משם. אם לא אז גוגל הוא ביקש תרגום. זה לוקח יותר זמן, אבל קרוב לוודאי גם לוקח פחות משאבים של השרת. זה לוקח יותר זמן כי יש תקשורת עם שרת Google, אשר לוקח זמן, יש תרגום אשר לוקח זמן יש לשלוח תוצאות מ-Google לשרת שלך אשר גם לוקח זמן. זה לוקח פחות משאבים, כי שרת מחכה תגובה פסיבית וכאשר הוא מקבל את זה שם הוא פשוט רק לפרוק התגובה. התחלת התרגום מהמטמון הוא הרבה, הרבה יותר מהר - תרגום כבר נעשה וזה על השרת שלך, עדיין זה צריך להילקח מתוך מסד נתונים, שאילתה צריך להיות מוצא להורג, MySQL לוקח קצת מעבד וזיכרון בשביל זה.
בהנחה - באמצעות המטמון הוא רעיון טוב מאוד. אם אתה תרגיש שרת כי יש בעיות עם זה אתה יכול להתנסות להשבית מטמון לשפות כמה ולהשוות את ביצועי השרת. אנחנו לא ממליצים להסיר את המטמון לחלוטין.
זה בערך מה שציפיתי:)
ביצועים בסדר עכשיו, זה פשוט לטעון את אף פעם לא הלך הרבה יותר גבוה מאשר 2.0 לפני vBET. אני חושב שזה שווה את זה, אבל!
כל עוד העומס הוא מתחת 16.0 אז השרת אינו במס, ולכן אני חושב שאנחנו בסדר: D
Konstantin
18-02-10, 23:08
האם יש אפשרות או הצורך לאחסן את קובץ מטמון כדי לצמצם את העומס על מסד הנתונים MYSQL? אני להשתמש בשפה 2 רק בגלל המספר של הודעות בפורום הרבה ולא רוצים את הגודל הגדול של האתר dannyhBudet מסד נתונים עם עבודה vbet טוב יותר לאחר התקנת nginx, eaccelerator? אתה חושב על תכנון מחדש של המודול כדי להאיץ את העבודה שלו בפורומים גדולים? שימוש בגודל מטמון 1-2 ג'יגה-בתים במקרה שלי לא לצאת. אולי יש כמה עבודה מיטובים? האם ניתן לשים את פורום מודול vbet 3.3.1 vb 3.8.4 + vbseo 3.5 RC2? מדוע היא גירסה כה יקרים ללא זכויות יוצרים? (220$) אני משתמש vbet 2.4.3, לקנות vbet 3.3.1. פורום שלי מכירת קישורים עבור SEO Exchange. Produblirovannaâ זכויות יוצרים הפניה לדפים 15000 בשבילי הוא לא מתאים-90 $ הוא ומוכנים התשלום אך 220$ אותו מאד
האם יש אפשרות או הצורך לאחסן את קובץ מטמון כדי לצמצם את העומס על מסד הנתונים MYSQL תהיה אם האתר עם vbet פועלות טוב יותר לאחר התקנת nginx, eaccelerator? אתה חושב על תכנון מחדש של המודול כדי להאיץ את העבודה שלו בפורומים גדולים? לשימוש מטמון מידות 1-2 ג'יגה-בתים במקרה שלי לא פלט. למה כל כך יקר גירסה ללא זכויות יוצרים? (220$) אני משתמש vbet 2.4.3, לקנות vbet 3.3.1. פורום שלי מכירת קישורים עבור SEO Exchange. Produblirovannaâ זכויות יוצרים הפניה לדפים 15000 בשבילי הוא לא מתאים-90 $ הוא מוכן לשלם אך 220$ היא שפה לשימוש רק 2 mnogo מאוד בגלל המספר של הודעות בפורום הרבה ולא רוצים את הגודל הגדול של מסד הנתונים
אנחנו מתכננים להוסיף גם זיכרון מטמון הקובץ vBET. כי כרגע בראש סדר העדיפויות שלנו, רוב המאמצים על vBET4.0 אין לנו לוח זמנים עבור פונקציונליות מטמון הקובץ. אנא זכור כי אתה יכול להתאים אישית באילו שפות יעבוד עם זיכרון מטמון. אז אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש המטמון רק חלק בתרגום אשר תוכל להפוך לזמין. כמו כן שים לב כי הגרסה בתשלום של vBET השתפרו מטמון הנתונים כך מהר, כי הגרסה החינמית. ישנם גם שיפורים נוספים בגירסה בתשלום - בדרך כלל הוא מהיר יותר ולקחת פחות זיכרון. כבר יש לנו לקוחות אשר משתמשים בו בהצלחה על לוחות גדולים.
אנחנו לא עשה בדיקות ביצועים עם nginx מאיץ כל כך לא יכול להשוות.
שים לב כי המיתוג לקנות רישיון חופשי אינו חובה אתה תמיד יכול לשדרג את הרישיון שלך לאחר מכן.
Konstantin
19-02-10, 01:52
תודה על תשובתך. Nginx הוא שרת כמו Apache. אני מייעץ לך לקרוא - במטמון עובד הכי טוב ב-PHP + + nginx eaccelerator ו vbet שלך יכול להיות הרבה יותר מהר
תודה על תשובתך. Nginx הוא שרת כמו Apache. אני מייעץ לך לקרוא - במטמון עובד הכי טוב ב-PHP + + nginx eaccelerator ו vbet שלך יכול להיות הרבה יותר מהר
ברגע זה אנו קרובים מאוד לשחרור vBET4.0 ויש לנו הרבה עבודה עם זה. אם אתם רוצים לבדוק אותנו vBET תחת nginx, אז אנא חוט חדש לפתוח בקשה זו. אם nginx פועל php אז vBET יעבוד שם. נושא אחד - אם אתה רוצה להשתמש בתרגום קישורים SEO אז לשכתב כללים יהיה צורך. יש לנו אלה מוכן רק עבור apache בקובץ htaccess ברגע זה, אבל אם אתה לא מסוגל לשכתב אותו כדי nginx apache אז אתה יכול תמיד להשתמש בקישורים עם תכונה שפה -. זה קל מאוד. אתה יכול להתנסות עם גרסת החינם כדי למנוע בעיות בלתי צפויות לפני שאתה קונה אחד שילם.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):