צפה בגרסא המלאה: נפתר אין אפשרות להפסיק את vBET? (דחוף)
Simon Lloyd
27-10-11, 20:18
היי כולם שאני מנסה בפרסקאות שבו התברר, כשבוע לפני למטרה זו שיש צורך לבטל כל תוסף, עם זאת כאשר משביתים vbet הפורום לא לטעון בכלל, רק דף ריק לחלוטין?
מישהו לסייע לפי הצורך לעשות זאת באופן דחוף כי הסגנון הפורום שלי שבור לאורחים.
בברכה,
סיימון
Simon Lloyd
28-10-11, 06:23
מיכאל, אם קראת זו עדיין יש מנהל לגשת, הצג את הפורום מצב יציאה/אורח מחובר, תראה סגנון חסר, להיכנס, סגנון, שלכן יש צורך לבטל vbet לחסל אותו כגורם possibile.
r.dziadusz
28-10-11, 12:26
היי מיכל כעת עושה הסדנה, יענה לך בהקדם האפשרי, אבל הנה מה יש לי עבורך, כיצד להפוך vBET:
1. לבטל אותו ב- CP מנהל
2. תגובה vBET כללים .htaccess. אם אינך זוכר שהן אלה הסימון בחבילת vBET מכן בספריה לעשות-לא-טעינה/כלים/ניתוב מחדש-כללים
3. שילוב שינויים בקבצי vbseo לחזור. הדרך הקלה ביותר - פשוט העלאת הקבצים המקוריים. אם אין לך ה-zip - להוריד אותו מדף ספק. הקשים ביותר בדרך - רק פתח readme.html בחבילת vBET, יש בדיוק לתיאור בוצע אילו שינויים - פשוט לעשות את זה בצורה ההפוכה.
Simon Lloyd
28-10-11, 17:22
תודה התשובה, שלג אני אני מדי עם עבודה באותו הרגע כך אזור הסגנון פורום לאורחים תהיה להישאר מנותקים עד מחר שבו ניתן לבצע פעולה זו, אף כי יש לי חשד sneaking כי היא vbet האחרונים גורם זה - אני יהיה updaate לך מחר כאשר אני יכול לבטל בהצלחה vBET.
מיכאל, אם קראת זו עדיין יש מנהל לגשת, הצג את הפורום מצב יציאה/אורח מחובר, תראה סגנון חסר, להיכנס, סגנון, שלכן יש צורך לבטל vbet לחסל אותו כגורם possibile.
יש לכם אורח המטמון מופעל? אם כן נא נסה לבטל אותו (באופן זמני בלבד עבור בדיקה) ובדוק שוב. קרוב לוודאי שהוא פועל ואת ביצעת שינויים בסגנון הסגנונות שלך מאוחסנים בקבצים. אז לאחר שינויים בסגנון קבצים הם שונים (שמות שונים) אך במטמון פלט HTML מלא במטמון אורח יש עדיין כתובות Url קבצים בסגנון הישן. זה בהחלט יכול להסביר מה קורה. אז אם היא באמת הגורם מכן נא:
1. המתן עד פג תוקפם של מטמון אורח הבעיה ילך משם עצמו
2. לחלופין, אם ברצונך להמתין רק לנקות את מטמון אורח
אם היא אינה הגורם מכן אנא ידעו אותנו, נבדוק אותו שוב.
Simon Lloyd
28-10-11, 22:51
מיכאל, כוונון ביטול מטמון אורח עבד, אך רק אי פעם השתמשתי סגנון אחד כל דבר שאי פעם במטמון או המוצגות לאורחים היה אזור הסגנון שבו אני משתמש כעת, המשתמש אף פעם לא היה שזוגות סגנון אחר, אי-פעם!, אני מוצא כי אם הגדרות vbulletin שינוי הסגנון המוצגות לאורחים הוא לא לכבוד בחירה שלי בדיוק, להיט שלו או העלמה אך בעיקר שאינה בסגנון גירסה של הסגנון הנוכחי. אם אני עושה כמו לבקש לבטל את מטמון אורח הוא מתנהג כפי שהוא צריך כלומר iscausing vbet זה בעיה!.
Simon Lloyd
29-10-11, 21:31
עזבתי את מטמון guest מופעל מאז 22: 15 אתמול התצוגה אורח הסרה/אינו מחובר בתצוגה היה כפי שהוא צריך להיות, כאשר פניתי אותו בחזרה ב 21: 20 היום התצוגה אורח נשבר שוב, שאם ניתן לאחר מכן לשנות את הסגנון זה מזהה זמינים כברירת מחדל vbulletin לא לכבוד זה insted שינוי התצוגה אורח קבוע מקבל אך מציגה שאותו קבוע בסגנון הקודם, לאחר מכן כאשר מישהו מנסה להציג התצוגה תחזור על הסגנון פשוט שיניתי את הליך משנה??
כבר פניתי אורח מטמון שוב כך שלי סגנונות קבועים, אני כאמור לא השתנו סגנון או חפש ולכן אין שום סיבה מדוע vBET צריך לגרום לבעיה זו, ניתן נא שחרר תיקון או לספר לי מה אני יכולה לעשות כדי לקבל עבודה זו כראוי?
Simon Lloyd
30-10-11, 12:04
פתרתי את הבעיה בעצמי אבל vBET צריך עדיין תיקון כך doen't זה צריך להיעשות באופן ידני:
גישה Admincp > vBET מטמון
> מטמון אורח
מטמון Guest ללא זמין שנשמרו
שנעשו לאורחים עם מטמון אורך חיים & אורח מטמון אורך חיים עבור העמודים הרלוונטיים פחות ערכי אפס
זמין מטמון אורח & שמור
אורח התצוגות מוצגות כעת את הסגנון הנכון
שנעשו לאורחים עם מטמון אורך חיים & אורח מטמון אורך חיים עבור העמודים הרלוונטיים פחות הערך אותם ב לפני & נשמר
מסומן תצוגה שנרשמו החוצה כדי לאשר סגנון היה עדיין אישור
כעת התצוגה עבור אורחים קבועים, אבל אני מניח כאשר שנגמר הזמן שאוחסן במטמון אם אורח מציג את האתר שלי, ויש בעיה עם סגנונות או שגיאה כלשהי ולאחר מכן כל אורח אחר-כך יראו סגנון שבור או שגיאה כאשר באמת שגיאה אינה קיימת עוד!
r.dziadusz
31-10-11, 09:47
מצטערת שהיו לפתור אותה על-ידי משלך, אנו בודקים אפשרויות, מדוע נראה וכיצד לפתור אותה פעם אחת עבור כל
פתרתי את הבעיה בעצמי אבל vBET צריך עדיין תיקון כך doen't זה צריך להיעשות באופן ידני:
גישה Admincp > vBET מטמון
> מטמון אורח
מטמון Guest ללא זמין שנשמרו
שנעשו לאורחים עם מטמון אורך חיים & אורח מטמון אורך חיים עבור העמודים הרלוונטיים פחות ערכי אפס
זמין מטמון אורח & שמור
אורח התצוגות מוצגות כעת את הסגנון הנכון
שנעשו לאורחים עם מטמון אורך חיים & אורח מטמון אורך חיים עבור העמודים הרלוונטיים פחות הערך אותם ב לפני & נשמר
מסומן תצוגה שנרשמו החוצה כדי לאשר סגנון היה עדיין אישור
כעת התצוגה עבור אורחים קבועים, אבל אני מניח כאשר שנגמר הזמן שאוחסן במטמון אם אורח מציג את האתר שלי, ויש בעיה עם סגנונות או שגיאה כלשהי ולאחר מכן כל אורח אחר-כך יראו סגנון שבור או שגיאה כאשר באמת שגיאה אינה קיימת עוד!
היי. vBET לא צריך שינויים באזור זה - אירעה שגיאה לא כל - כבר הסברנו איך זה עובד. זה עובד זה נניח ל- הצגות במטמון באופן מלא דפי HTML עד אלה יפוג. זה עובד אותו בפורום שלך. התיאור שלך של כיצד לפתור את הבעיה היא ההוכחה. שינית מטמון TTL לערך נמוך מאוד, ולכן כל הדפים פג, הוחלף בו הגיעו בקשות חדשות. הכל עובד בצורה מושלמת. בדיוק כפי שמתואר כאן - את התגובה הראשונה שלי את הדפים במטמון הצבע לא קיימים קבצי CSS, כי קרוב לוודאי השתנה CSS מסוימים בפורום שלך. ו בדיוק כמו שתיארתי לפני מקרה כזה שתוכל פשוט להמתין עד מטמון פג (אם ערכים נמוכים אורך חיים) של אורח ריקון מטמון. נא זכור - לא לרוקן את מטמון מסד הנתונים - זו פועלת אחת באופן מושלם לא משנה אילו שינויים בפורום שלך תעשה:)
גם לא תצטרך לפתור אותה. למעשה שביצעת כרגע מה כתבתי לך בתשובה הראשונה שלי בהליך משנה זה:
אז אם היא באמת הגורם מכן נא:
1. המתן עד פג תוקפם של מטמון אורח הבעיה ילך משם עצמו
2. לחלופין, אם ברצונך להמתין רק לנקות את מטמון אורח
ריקון מטמון אורח בדיוק כפי היה שאל. נא הערה, יש דרך הרבה יותר פשוט זה - אין לך לעשות את כל אלה שלבים, שזה מספיק כדי לעבור CP מנהל - > vBET מטמון - > ניקוי מטמון. מצטער שאני לא מזכיר את אפשרות זו בתגובה האחרונה - הנחתי שאתה יודע אותו.
Simon Lloyd
31-10-11, 21:10
תודה על התגובה מיכאל, הבנתי אותך בצורה מושלמת, השלבים עשיתי היו, כמו שאתה אומר, די זהה ריקון המטמון, עם זאת, לאחר ביצוע פעולה זו ומוודאת בתצוגה רגילה הרמתי את מטמון TTL לעיל 3600 (3 פעמים הכמות) אשר היה מוגדרת ערכת שינויים כלשהם לפורום שלי כשעה מאוחר יותר בדק את התצוגה שנרשמו החוצה ו- CSS כל שוב היה חסר. עכשיו יש לי אותו בחר 3600 כך ביותר בשעה אדם יראו שהפורום ללא ה-CSS יהיה שעה אחת.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):