Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 25

Téma: Auto lefordított oldalak vs Google tartalmi irányelvek

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: norku View Post
    Köszönöm Kamil. Azt hiszem, ez egy igazi szégyen, hogy a Google nem szereti generált tartalom ilyen módon. Azt hiszem, kell, hogy kivételt fórumok, mert vBET egy fantasztikus ötlet, és még a rövid idő alatt kellett, hogy teljes mértékben működő láttam javulást a statisztika. Még nincs minden veszve, bár természetesen, mert az igazán okos része vBET -, hogy idegen nyelvet beszélők is részt vehetnek a fórum saját nyelvükön - persze még mindig ott van.
    Ez nem igaz, hogy a Google nem szereti az ilyen tartalom. Ez az egész félreértés, mert a hamis információk StarBuG fel ide. Kérjük, nézd és hallgasd figyelmesen a filmet. Itt van ez le többet:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

Quote Eredetileg írta: MOGmartin View Post
    A Google nem úgy tűnik, hogy eltávolították vBET oldalak most: nézze meg a vita a blogomban.

Én személy szerint nem hiszem, hogy ezeken az oldalakon található spammy, akkor jogos cél ...
    Lost in Translation: Google Algo Frissítés 2010/06/04 | SEO blog a SEOforums.org
    Olvastam a blog. Ahogy én látom a reakció utolsó napja információkat. Felhívjuk figyelmét, hogy Véleményem szerint nem áll kapcsolatban a fordítások. Különösen, hogy én csak ellenőrzött, és látom, hogy a fórum indexelt más nyelveken: site:SEO Fórum + SEO blog SEO és Tools@seoforums.org

Szóval azért, mert látom, hogy a lefordított oldalak indexelve gondolom, hogy ez csak egy átmeneti probléma talán még a Google analytics oldalon, de véglegesen nem kapcsolódó vBET. Le tudná írni, hogy mi történik most?

Tag

mate - Im nagy rajongója a plugin, és csináltam a helyzet, hogy a google nem automatikus fordítása spam.

Azt mondta, hogy - vess egy pillantást a blogbejegyzés.

A vBET Automatikusan fordított oldalak indította el az index haver.

A véleményem: használjon egy másik API-t, vagy legalább adni a lehetőséget, hogy. Nincs lehetőség, hogy a Google képes észlelni, hogy az oldalak automatikus fordítás ha a fordítás elég jó.

Egyes nyelvek, mint a spanyol nagyon jól működik, néhány ne.

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Olvastam a blog. Ahogy én látom a reakció utolsó napja információkat. Felhívjuk figyelmét, hogy Véleményem szerint nem áll kapcsolatban a fordítások. Különösen, hogy én csak ellenőrzött, és látom, hogy a fórum indexelt más nyelveken: site:SEO Fórum + SEO blog SEO és Tools@seoforums.org

Szóval azért, mert látom, hogy a lefordított oldalak indexelve gondolom, hogy ez csak egy átmeneti probléma talán még a Google analytics oldalon, de véglegesen nem kapcsolódó vBET. Le tudná írni, hogy mi történik most?
    Az oldal még mindig indexelt, de nem jelennek meg az olyan kereséseknél.

A 100% NEM ideiglenes GA kérdés, És a nem lefordított (azaz normális) oldalakat sem veszített keresési forgalom.

(Majdnem) 100%-a keresési mennyiség lesz a vBET oldalak leállt.

Ne érts félre - Im 100% a te oldaladon van, a kérdés, a Google nem.

Is - nem azt mondom, hogy a vBET plugin a hibás, vagy sérült - még mindig nagyon jól működik, és egy nagyszerű plugin. A Google azonban bejelentették, hogy kezeli ezeket az oldalakat, mint autogenerated, és mint ilyenek, nem küld semmilyen keresési forgalom.

Fogom frissíteni neked és a blog egy-két napon belül.

Néhány hitelesítő az Ön számára: Im szakmai SEO, már 6 éve, beszélek rendszeresen konferenciákat - Nem vagyok, aki beszél a "fél ismeretek", vagy egy félreértés, hogy hogyan működik a Google.

Tag

Itt van a frissített forgalmi statisztika.

@ Hilinebuilders itt a frissített grafikon. Szintén látható ugyanaz ... A Twitpic3

FYI: nekem is van helyszínek powered by wp-robot a wordpress, hogy használja a Google Translate API-t. Ők is sújtotta időben és elvesztette 100%-át a forgalom.

Senior tag

Köszönjük az új info fiúk. Én blokkolta a lefordított oldalak március 30-án, majd úgy döntött, hogy megfordítsa a változások egy-két nappal később, így már volt vBET normálisan fut ismét egy hétig most. Csak ellenőrzött a céloldalakra és oldalmegtekintések, és nem látnak jelentős visszaesése tevékenységet a vBET által generált tartalom. A dolgok látszólag normális, de itt leszek figyelemmel kíséri a statisztika, és ha látom a vBET oldalak esett írok ide.

Tag

Quote Eredetileg írta: norku View Post
    Köszönjük az új info fiúk. Én blokkolta a lefordított oldalak március 30-án, majd úgy döntött, hogy megfordítsa a változások egy-két nappal később, így már volt vBET normálisan fut ismét egy hétig most. Csak ellenőrzött a céloldalakra és oldalmegtekintések, és nem látnak jelentős visszaesése tevékenységet a vBET által generált tartalom. A dolgok látszólag normális, de itt leszek figyelemmel kíséri a statisztika, és ha látom a vBET oldalak esett írok ide.
    hogy nem a tevékenység (pl. oldallal), hogy meg kell nézni, hogy a leszállás oldalak, azaz a forgalom, hogy a google küld ezeket az oldalakat.

a tevékenység tökéletes, a vBET plugin tökéletes, a kérdés a Google nem küld a forgalom az oldalakat hoz létre (ami egy nagy része a plugin érték számomra)

Senior tag

Mint mondtam, megnéztem a nyitóoldalak, és nem látok lényeges különbséget. Az enyém egy kis fórumot, és én már csak a vBET egy pár hétig, de az eredményeim nem mutatják egy csepp abban a pillanatban.

Edit: Nem tudok feltölteni képeket itt, de keresem a grafikon itt (szűrt, mint a tiéd), és azt mutatja, folyamatosan növekszik. Talán találkozunk a csepp a következő frissítést, de természetesen most nem látok probs.
    Utoljára szerkesztette norku; 08-04-11 -on 17:56.

mate - Im nagy rajongója a plugin, és csináltam a helyzet, hogy a google nem automatikus fordítása spam.

Azt mondta, hogy - vess egy pillantást a blogbejegyzés.

A vBET Automatikusan fordított oldalak indította el az index haver.

A véleményem: használjon egy másik API-t, vagy legalább adni a lehetőséget, hogy. Nincs lehetőség, hogy a Google képes észlelni, hogy az oldalak automatikus fordítás ha a fordítás elég jó.

Egyes nyelvek, mint a spanyol nagyon jól működik, néhány ne.
    Ahogy írtam olvastam a blog már
    Code:
    site:http://seoforums.org/de/
    Tehát ezek nem indítható el az index, vagy talán nem értem, mit jelent ...

Az oldal még mindig indexelt, de nem jelennek meg az olyan kereséseknél.
    Ez nem igaz. Csak küldeni ezt a lekérdezést a Google-nak:
    Code:
    wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
    Az eredmény csak egy, és ez a webhely oldalon fordította vBET.

A 100% NEM ideiglenes GA kérdés, És a nem lefordított (azaz normális) oldalakat sem veszített keresési forgalom.

(Majdnem) 100%-a keresési mennyiség lesz a vBET oldalak leállt.

Ne érts félre - Im 100% a te oldaladon van, a kérdés, a Google nem.

Ezért ellenőrzik nem igaz, hogy a lefordított oldalak távolítani az index. És most nem ellenőrzött nem lehet elérni ezeket a keresést. És standján esetekben eredmények jók - azt jelenti, hogy az oldalak indexelve, és elérhető a keresést.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha a forgalom lefordított oldalakon alacsonyabb, hogy mielőtt ez lehet jó, hogy hasonlítsa össze a pozíciók Google index, ami nagyon fontos a forgalmat a keresést. Talán azért, mert a Google változások néhány oldalak wend megállapított index. Ez lehet átmeneti vagy hosszabb ideig. Nehéz megmondani.

Is - nem azt mondom, hogy a vBET plugin a hibás, vagy sérült - még mindig nagyon jól működik, és egy nagyszerű plugin. A Google azonban bejelentették, hogy kezeli ezeket az oldalakat, mint autogenerated, és mint ilyenek, nem küld semmilyen keresési forgalom.

Fogom frissíteni neked és a blog egy-két napon belül.
    Köszönöm a megjegyzést. Természetesen mi is ellenőrizni az ilyen információk elemzése nem ez vBET hiba vagy sem. Ennek célja, hogy biztosítsa a nagyszerű termékre a felhasználóink számára, és mint az egyik felhasználó reméljük, hogy örülünk, hogy kezeljük komolyan és ellenőrzés mindent szintén oldaláról vBET esetleges hibákat.

Mi vár a frissítés.

Néhány hitelesítő az Ön számára: Im szakmai SEO, már 6 éve, beszélek rendszeresen konferenciákat - Nem vagyok, aki beszél a "fél ismeretek", vagy egy félreértés, hogy hogyan működik a Google.
    Soha nem arra utalnak, hogy nem tudod, mit írt. És nagyon sajnálom, ha volt ilyen benyomást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem privát beszélgetés, de az állami ellátás tehát tartalmaznia kell minden fontos információt akkor is, ha azt gondolja, hogy tud erről, mert ez is egész társadalmunk. Tehát, ha látsz egy nyilvánvaló információkat az Ön számára, hogy csak azért, mert érdekel minden felhasználó számára, hogy megértsék több téma Remélem, hogy rendben van az Ön számára - ha nem tud váltani a magán megbeszélés munkatársaink

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •