Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: Egyéni sablon honlap linkek

Tag

Default Egyéni sablon honlap linkek

Hi,

Azt kellett létrehozni egy egyéni sablon a semmiből (a fórumon nagyon egyedi).

Minden működik rendben van, kivéve, ha a felhasználó követi a linket egy al-nyelv, a linkeket a fő nyelv (pl. domain.com) frissülnek, hogy a honlapján, hogy a nyelv, (pl. domain.com / es /).

Hogyan felülírja a átírása egy adott linkre, hogy tudom fenntartani a kapcsolatot, hogy az eredeti nyelven (angol), miközben a fő oldalon logó az új linket az ország specifikus honlap?

köszönöm

MOGmartin

Tag

ha szüksége van egy példa,

1) látogasson el a fórumon @ MOGmartin a SEO Fórum, INGYENES SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2) kattintson egy másik nyelv
    3) Kattintson a BACK angol (az első zászló).

Meg kell beállítani, hogy a linket, hogy menjen, hogy csak a honlapján a fő oldalon.

köszönöm

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Látom. Milyen változásokat tettél történt vBET sablon zászlók generációnak. Emellett - nem úgy tett vBET kódot változásokat?

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Látom. Milyen változásokat tettél történt vBET sablon zászlók generációnak. Emellett - nem úgy tett vBET kódot változásokat?
    nincs változás egyáltalán, csak létre hard kódolt sablon html a nyelveket szerettem volna, és rámutatott őket a megfelelő könyvtárba:

azaz. spanyol zászló = linket / es /
    Francia zászló = linket / fr /

nincs logika használják.

Tag

Quote Eredetileg írta: MOGmartin View Post
    nincs változás egyáltalán, csak létre hard kódolt sablon html a nyelveket szerettem volna, és rámutatott őket a megfelelő könyvtárba:

nincs logika használják.
    valamit? bump? segíteni??

stb

nincs logika használják.
    vbet_flag- amely során eltávolított fordítás követés (felismerni a zászlók linkek és nem ad hozzá ott nyelvi kód). Megváltoztatta azt, és ezért a zászló hozzá nyelvi kódját.

vbet_flag- elején zászló URL (nem a kép - link körül kép).

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    vbet_flag- amely során eltávolított fordítás követés (felismerni a zászlók linkek és nem ad hozzá ott nyelvi kód). Megváltoztatta azt, és ezért a zászló hozzá nyelvi kódját.

vbet_flag- elején zászló URL (nem a kép - link körül kép).
    Szia, köszönöm a választ.

Vettem egy pillantást a kódot tegnap este, nem tudott dolgozni, hogyan kell alkalmazkodni, hogy ... hiszem, fogok merülni újra.

A probléma az alapértelmezett sablon, hogy valamilyen oknál fogva az összes magasságú és szélességű lenullázódnak, így a zászlók csak jelennek meg a pontokat.

tudod, hogy ez miért van?

köszönöm!

Márton
    Utoljára szerkesztette MOGmartin; 16-09-10 -on 16:41.

Tag

szerkesztette a fenti postai úton is probléma az alapértelmezés szerinti sablonok,

A html Én jelenleg látni a height = "0" és a width = "0" az összes zászló .... ?

Tag

OK - megtalálta a probléma.

használ clear.gif a linket fájlnév, ez ellentétes a clear.gif, hogy vb használ is.

Én teljesen beállítás az összes kép méretét attribútumok vbseo, ezért létrehoz ez a konfliktus.

Azt javaslom, nevének megváltoztatása clear.gif egy későbbi kiadásban.

szerkesztette a fenti postai úton is probléma az alapértelmezés szerinti sablonok,

A html Én jelenleg látni a height = "0" és a width = "0" az összes zászló .... ?
    Szélesség és a magasság kódolva a számok: width = "16" height = "11"
    Tehát nem lehet vBET hiba - talán valami más mod elemzés a képeket.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •