Köszönöm a választ uram.
i küldött az én VB Admin CP és az FTP hozzáférést részleteket PM-ben, és ellenőrizze azt.
köszönöm
Köszönöm a választ uram.
i küldött az én VB Admin CP és az FTP hozzáférést részleteket PM-ben, és ellenőrizze azt.
köszönöm
Igen - most láttam, és ellenőrizni. Acces rendben van, de nem találom az FTP forum directnory sem. Htaccess fájl (lásd: PM). Kérjük PM nekem pontos helyét.
Köszönöm válaszát uram.
Kérjük, ellenőrizze újra a PM (Önökkel).
köszönöm
Te is a szabályok:
Kell:átirányított = forum / és átirányított = forum / $ 2
Ok talált és javított, így a lefordított oldalak generáló most.átirányított = / forum / és átirányított = / forum / $ 2
Most még egy kérdés - stílus nem működik.
Köszönöm nagy segítség.
találtam a jobb megoldás, hogy én eltávolították a vBET az én fórumon, és most a szerver terhelés és adatbázis hiba mindkettő megoldható Coz, ha bármely szerv nyitott, akkor fordította linket az én fórumon, így hogy nagyon sok időt nem lehet megnyitni, és amikor a kapcsolat így nem mutatnak stílus lefordított oldalak.
így most csak amíg meg, hogyan kell megállítani a Google átirányítás lefordítva azt jelenti, linkek, amikor eltávolították a vBET Google kereső is fordították linket az én fórum.
és nagyon hálás vagyok, akik segítenek nekem ebben a kérdésben.
köszönöm
Szabályt, amely átirányítja az összes lefordított oldalak nem fordították egyet:
Kérjük, fogadja el azt a különleges esetben, és kipróbálni.Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]