Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 13

Téma: HTML Hozzászólások jelenik jelentett utáni felhasználónév

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Senior tag

Default HTML Hozzászólások jelenik jelentett utáni felhasználónév

Ez a kis hiba akkor jelentkezik, ha egy hozzászólást egy felhasználó egy lefordított felhasználónév állítólag egy moderátor, és kiküldött egy szál. A HTML hozzászólások jelennek meg, mert át HTML-biztos karakterek előtt a globális hook fut.

Mielőtt-

Után-

Fix-
    A functions_vbenterprisetranslator_hooks.php találja:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    Csere:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->') || strpos($output,'&lt;!--vBET_ENTA--&gt;')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->','&lt;!--vBET_SNTA--&gt;','&lt;!--vBET_ENTA--&gt;'), ''$output); 
    Van talán okosabb fix, amely lehetővé teszi ezeket az észrevételeket lehet használni, azaz a "kód" bbcode, de ez nem ad okot aggodalomra az én esetemben.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Ok. Szóval kell reprodukálni ezt a hibát az én fórumon teszt. Hogyan tehetem ezt meg? Lehet ez egy konfliktus egy másik mod? Lehet, hogy ellenőrizze, hogy (meg a konfliktus).
    Megpróbálom erősítse meg azt. Megmutatom ezt a megoldást, hogy Michał.
    Köszönöm
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 09-08-10 -on 09:43.

Senior tag

Ha egy üzenet olyan nyelven eltér a fórum az alapértelmezett, akkor a felhasználóneveket kerülnek tárolásra snta és enta címkék körülöttük az adatbázisban. Egyszerűen jelentést egy ilyen üzenet, és az automatikusan generált menet, a kapcsolódó felhasználói tartalmazni fogja a megjegyzéseket.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Nem tudom reprodukálni ezt a kérdést én teszt fórum.

Természetesen Tudnom kell - lehet konfliktus. Azt kell leírni, hogyan kell megtalálni konfliktus előző poszt, ezért írom le most.

Kérjük, kapcsolja ki az összes többi mod egyesével (vBET engedélyezni kell), és próbálja megtalálni ezt a kérdést újra. Ha az egyik ez a mod van tiltva és nem tudod Fint ezt a kérdést -, hogy van egy konfliktus a mod.

Szóval, próbáld megtalálni a konfliktus

Senior tag

Nem tudom, hogy az én fórumon most, mivel ez egy élő site, nem egy teszt site.

Itt az információ tudok az Ön számára:
    1. A SNTA és ENTA hozzászólások menti a "postusername" mezőben a "post" táblát az adatbázisban.
    2. Ha a jelentés készül, vBulletin kitölti a felhasználónév az e téren, és így a megjegyzések jelennek meg.

Ha nem találja a hibát, ne aggódj, lehet, hogy adott az oldalamon, bár kétlem, hogy.

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Nincs oszlop "postusername" a "post" táblát. Azt hiszem, ez az oszlop került néhány mod - ebben az esetben ezt kell érintik néhány integráció kérdése. De nem tudjuk, amellyel mod.

Hozzászólás táblázat megvan oszlop 'username' - de nem érték NTA címkéket. Megnéztem, hogy a mi adatbázisban a lekérdezés:
    Code:
    SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
    És mi fórumon van sok üzenetet írt különböző nyelveken.

Tud melyik az a mod ki "postusername" oszlopban a "post" táblát. Ez lenne, hogy megtudja, mi történik ott. Ebben a pillanatban költözöm A téma hibakeresés fejezetet, és mi mozgassa az integráció részben, amikor tudni fogjuk, amellyel mod amit integrálni itt.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •